-
Guiza'nın yeniden o formayı giydiğini gördüm ya... Dünyada taraftarını, onların duygularını, onların düşüncelerini bu kadar hiçe sayan ve onları bu kadar alay konusu yapan, "size n'oluyor, hadi len" tavrı takınan başka bir yönetim var mıdır acaba? Varsa nasıl bir yönetim olduğunu merak ediyorum, bende mazoşistlik oluştu, artık Aziz Yıldırım'ın alayları, aşağılamaları beni kesmez oldu. Ondan daha "ben yaptım oldu, size noluyor uleennnn" diyenini istiyorum; lütfen bilen varsa söylesin arkadaşlar. Hemen o takımın taraftarı olacağım. Bizimkisi artık kesmiyor, keriz yerine konulmak bende bağımlılık yaptı. Canım istiyor.
Guiza bu saatten sonra çıksa ve makinalı tüfek gibi golleri sıralasa, yarım sezonda attığı gollerle gol kralı olsa dahi, bugün yönetimin taraftarla alay ettiği, onları her zaman olduğu gibi hiçe saydığı gerçeğini değiştirmez. Yarın sonuç nolursa olsun; bugün olan budur.
Gerek Andre Santos, gerek Guiza skandalı gösterdi ki, Fenerbahçe cephesinde değişen hiçbir şey yok. Kadro yine en tepedeki tarafından yazılıp hocanın eline tutuşturuluyor. Anlayamadığım; Aykut Kocaman bunları nasıl sineye çekiyor?
Mesaj Yetkileri