1 ile 30 arası toplam 390 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]

Hybrid View

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bu arada Aykut Kocaman artık yeter Yaşayan Efsanemizsin ama artık yeter.

Bugün Süper Lig için ne kadar iddalı olduğumuzu gösterdik bana kalırsa.Birde gol atıp maçtan galip ayrılırsak çok güzel olacak.
    kardeş alınmazsan birşey sorucam.hangi takımlısın?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by raymonda54 View Post
    kardeş alınmazsan birşey sorucam.hangi takımlısın?
    Yaşadığım , ekmeğini yediğim , havasını soluduğum , memleketim olan Samsunsporum

sempati duyduğum Fenerbahçe SK
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Yaşadığım , ekmeğini yediğim , havasını soluduğum , memleketim olan Samsunsporum

sempati duyduğum Fenerbahçe SK
    3 büyük diye tabir edilen takımlardan uzak bi şekilde sadece samsunspora gönül vermek çok daha güzel olsa gerek..senin kararına karışmak tabiki bana düşmez ama çift takımlılığın olduğunu görmek üzüntü verici.hele ki samsunspor gibi son derece renkli,sempatik bi takımın varken..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by raymonda54 View Post
    3 büyük diye tabir edilen takımlardan uzak bi şekilde sadece samsunspora gönül vermek çok daha güzel olsa gerek..senin kararına karışmak tabiki bana düşmez ama çift takımlılığın olduğunu görmek üzüntü verici.hele ki samsunspor gibi son derece renkli,sempatik bi takımın varken..
    İki takım diye bir kavramım yok Samsunspor'un olduğu her branşta her ikili mücadelede Samsunspor fakat Fenerbahçe sevgiside asla yadırganamaz.

Ek olarak benim basketbol hayatımı bitiren bir Samsunspora sevgi duyuyorsam emin ol diğer bildiğin çift takım tutan insanlardan hep 1 adım önde olan tarafımdır.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri