1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Milletin anlamadığı birşey var. Bu stadı açmak için gelen T.O.K.İ başkanı neden siyasi propaganda içerikli sözler söylerek Gs taraftarını galeyane getirdi. Evet başbakanın verdiği talimat olmasa stad yapılmazdı, evet başbakan ve Toki büyük emek sarfetti ama unutulmasınki kimse bu stadı kendi cebinden yapmadı. Yani sahibi başbakan toki vs. diyerek sanki onların başkanları felan kendi parasıyla yaptırdı gibi bir izlenim oluşuyor... Spor Servisini izlediyseniz bu konuya açık açık değinildi. Çok doğru birşekilde. Sen oraya stad açmaya geliyorsun lakin bu stadı biz yaptık biz olmasaydık olmazdı gs yönetimi bir çok şeyi yerine getirmedi vs. dersen millette stad açmaya gelmiş fakat miting izliyor heralde ıslıklar yani..
    Erdoğan olmasa acaba öyle bir stadı o ıslıkyalan vefasız insanlar rüyalarında görebilirmiydi.Hangi mantıkla o insanları savunuyorsunuz anlamıyorum.
    Siyasi görüş ayrı yapılan bir hizmete terbiyesizce ihanet etmek ayrıdır.Bu olayı siyasete çeviren zihniyetlerin ve bu zihniyetleri onaylayanların bu ülkeye ömrü boyunca zerre kadar hizmeti ve katkısı olmaz.

Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Erdoğan olmasa acaba öyle bir stadı o ıslıkyalan vefasız insanlar rüyalarında görebilirmiydi.Hangi mantıkla o insanları savunuyorsunuz anlamıyorum.
    Siyasi görüş ayrı yapılan bir hizmete terbiyesizce ihanet etmek ayrıdır.Bu olayı siyasete çeviren zihniyetlerin ve bu zihniyetleri onaylayanların bu ülkeye ömrü boyunca zerre kadar hizmeti ve katkısı olmaz.
    Kendin demissin bu olayi siyasete cevirenler diye. Sanki orda stad acilisi degil de siyasi parti propagandasi vardi bilmem kac dk boyunca basbakani dev ekranda göstermek konusmalarini yayinlamak, toki insaninin hic bir acilista yapilmayacak gereksiz aciklamalari basbakana yaranma cabalari... Hem basbakan basketbol milli macinda da yuhalandi bu kadar sorun cikmadi. Öyle bi demissiniz ki hayrina yaptilar stadi adamlar Ali Sami Yen'de ki araziden 1 milyar dolar bekliyorlar neyi konusuyoruz burda. Aslantepe'nin anahtar teslimi Tokiye 260 milyon liraya mal olurken, Ali Sami Yen Stadı'nın insaati icin 416 milyon liralık bedel arasındaki fark kazanç değilmidir? Toki artistik yapacagina Talu'nun Halk Bankasindan alacagi 100 milyon dolari engelleyip neden bu isi kendileri yapmak istedi onu aciklasinlar.

* Aslantepe'de skorbordda 7 dakika uzunluğunda Recep Tayyip Erdoğan'ın icraatleri doğrultusunda bir sinevizyon yayınlandı.
    * Aslantepe'de açılış konuşmasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.
    * Aslantepe'de açılış konuşması sırasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar seçim propagandası yaparcasına başbakanı övdü, methiyeler dizdi.
    * Aslantepe açılış konuşması sırasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Ataşehir'de Fenerbahçe'ye yapacakları spor kompleksinden bahsetti.
    * TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar açılış konuşmasında Bursa, Trabzon, Afyon'daki stadyum inşaatlarından da bahsetti.
    * TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, kurumun yıllık inşaatlarından bahsetti. TOKİ kurumunu öve öve bitiremedi.

Bunlar siyaset degil de ne?

Bi sözüm de baskan adnan polat'a zaten gittikce herkes nefret ediyordu simdi durumu daha da kötü oldu. Ezildi büzüldü kanaltürk'te de canli yayinda Toki insaninin dedikleri dogrudur dedi. Yani tüm kanallar neden korkuyor eyvah sesi al diye canli yayinda tirsmak ne demektir? Herkes niye basbakandan özür diliyor. Baskaban milli takim basketbol macinda yuhalandi Hamburg macinda da yuhalandi.

Gazetelerin hepsi 300-500 kisilik provakasyon yazmis hele Hürriyet iyice komplo teorilerine girmis. O isliklar 300-500 kisiden ciktiysa veya onlar organize ettiyse helal olsun iyi ses cikardilar. Ya da stadin akustigi iyiymis.

Yaklasik 35.000 kisi kombineli ve Baskanin yakinlari ve davetiye verdiklerinden olusuyor. Bi de tespit edecekmis kameradan o insanlari. Tepki göstermek demokratik bi haktir bu kadar sacma sey mi olur. Gerci kameralar o gün calismiyormus deniyor ya bakalim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Bende onu diyorum işte. Orası ATV'deki siyaset meydanı programı olsa amenna o konuşmaları yapabilirsin ama adamı davet ettiler konuşma yapması için var olan tüm gücüyle bağırarak konuşmaya bir başladı yaptığı şeyleri, Gs'nin yerine getirmediği hükümleri vs. vallahi korktum dövecek birilerini diye. Yeri ve zamanı orası değildi. Acaba niye ıslıklandığına bakmak lazım. Fitiliateşleyen olay buydu. Elbette taraftarlar arasında da Galatasaray'ın iyiliğini düşünmeyen art niyetli provakatör insanlarda vardı lakin taraftarda suç varsa TOKi başkanında suçun alası var. Siyasi içerikte birşey varsa ilk olarak Toki başkanının sözlerinde var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    senin 3 lira eden bir arazin var , benimde 100 lira eden sehirin merkezinde bir arazim var , sen bana diyorsunki bak yeni ev yapmak istiyorsun evin dokuluyor gel ben sana evini yapiyim benim arazimde , sende bana arazini ver , bende diyorumki evim dokuluyor bari boyle yapalim

ondan sonrada sen benim 100 lira eden arazime 5 yildizli otel dikip paranin gozune vuruyorsun (henuz yapmadi toki oteli , ama yapicak) , bunun ustune bide benim evime gelip diyorsunki kih kih kih 5 kurus paran yokdu bak ben yaptim , ulan kereta ben olmasan sen ne yaparsin
    Devredilen arazinin peşin satış bedeli 462 Milyon TL.
    Kompleksin maliyeti 600 Milyon TL.

Üzerine yapılacak yatırımdan kâr payı var mı, yok mu meçhul. Varsa ne kadar gelir getirecek açıklanmıyor.
    %45 kâr payı da olduğunu konuşuyor ama ne kadar doğru bilemiyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Devredilen arazinin peşin satış bedeli 462 Milyon TL.
    Kompleksin maliyeti 600 Milyon TL.

Üzerine yapılacak yatırımdan kâr payı var mı, yok mu meçhul. Varsa ne kadar gelir getirecek açıklanmıyor.
    %45 kâr payı da olduğunu konuşuyor ama ne kadar doğru bilemiyorum.
    600 milyon mu? Benim bildigim okudugum 250-300 milyon civari. Mecidiyeköyde'ki arazinin ihalesi de 420 milyon lira civari.Aradaki kazanc 150-200 milyon liradir, ayrica Toki insani yaptigi aciklamada da 1 milyon lira kazanc bekliyoruz dedi.

Ikincisi Eren Talu bu insaati yaparken 100 milyon liralik banka kredisini Toki neden engelledi. Madem zarar ettiler bu isten neden bu stadi yapmak icin ugrastilar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    600 milyon mu? Benim bildigim okudugum 250-300 milyon civari. Mecidiyeköyde'ki arazinin ihalesi de 420 milyon lira civari.Aradaki kazanc 150-200 milyon liradir, ayrica Toki insani yaptigi aciklamada da 1 milyon lira kazanc bekliyoruz dedi.

Ikincisi Eren Talu bu insaati yaparken 100 milyon liralik banka kredisini Toki neden engelledi. Madem zarar ettiler bu isten neden bu stadi yapmak icin ugrastilar.
    Bu rakamın kaynağı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri