-
-Aldığım takımlarımda her zaman baktığım ilk şeyler geçmişi tarihinde önemli neler olmuş bana o kulüple ilgili duygusal bağ kurabilecek geçmişinde neler var buna çok dikkat ederim.. Mesela Espanyollu Daniel Jarque'nin ölümünden sonra bu kulübe karşı büyük bir sempati beslemiştim..
- Regen futbolcu hayatta almam ne olursa olsun tercih etmem..
-48 ay taksit olayını kullanırım sonuçta bedavaya almıyorum kulübüm borçlanıyo..
-2001 yılından beri maaşları yıllık dolar üzerinde veririm.
-Türkiye liginde beşiktaş dışında takım almam.
-Maçları her zaman 2d classic olarak detaylı şekilde izlerim.
-Her zaman atak futbol oynarım. 3 yersem 4 atacak yolu izlerim.1-0 yeneceğime 4-3 yeniliyim.
-Defans futbolcularım her zaman en hızlısı olmalı benim için defans çok önemli..
-Benim için başarı kupa almak değil.Ufak nüanslardır.
-Her zaman ismimi Yoshikatsu KAWAGUCHİ olarak kayıt ederim..
-Podolskiyi tanıdığımdan beri oynadığım kulübüme gelmeyeceğini bildiğim halde almaya bütcem olmadığı halde kısacası imkansız olduğu haldebile transfer teklifi yapar kulübüne kabul ettiirip o an o mutluluğu yaşarım.. (En sonunda dayanamadım o gelmiyosa ben giderim dedim)
-Kafamı taktığım bi futbolcu varsa beğendiğim ister kondisyonu düşük olsun ister sahada yürüsün 90 dakika sahadan almam.
-Forum herkesin kariyerlerinde aldığı artık monoton futbolcuları almam. Bir kariyerime aldığım futbolcuları ikinci kariyerimde almam.
Mesaj Yetkileri