1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Rotasyon?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-4-2 oynuyorum.

2 kaleci
    2 sağ bek
    2 sol bek
    4 dc
    5 ortasaha orta (Defansif ortasaha dahil)
    4 kanat
    4 forvet

bu 23 kişilik bir kadro.. 1 de sağ, sol kanat forvet, oynayabilen kaliteli bir süpriz oyuncu olur. eder bana 24

Kesinlikle Avrupa maçından önce yedek kadro ile çıkarım ve tüm kupa maçlarını yedeklerle oynarım. Bu sayede as takım ile yedek takım neredeyse aynı sayıda maç oynamış olur.

Maç içerisinde kondisyonlar 85 ten aşağıya mı düştü.. Anında oyuncu değiştiririm. 84 kondisyonu görünce tepem atıyor
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    4-4-2 oynuyorum.

2 kaleci
    2 sağ bek
    2 sol bek
    4 dc
    5 ortasaha orta (Defansif ortasaha dahil)
    4 kanat
    4 forvet

bu 23 kişilik bir kadro.. 1 de sağ, sol kanat forvet, oynayabilen kaliteli bir süpriz oyuncu olur. eder bana 24

Kesinlikle Avrupa maçından önce yedek kadro ile çıkarım ve tüm kupa maçlarını yedeklerle oynarım. Bu sayede as takım ile yedek takım neredeyse aynı sayıda maç oynamış olur.

Maç içerisinde kondisyonlar 85 ten aşağıya mı düştü.. Anında oyuncu değiştiririm. 84 kondisyonu görünce tepem atıyor
    bi an takım zannettim 2 kaleci görünce...
    benim (en az)

3 gk
    4 bek
    4 dc
    4 mc
    4 kanat
    4 forvet

yani benzer.yalnız bazı oyuncular 2 yerde oynuyor
    örneğin dl/dc amlc amr/fc gibi

ancak son kadrom 31 kişi idi 3 yabancıyı statü gereği kiralık gönderdim,28 e düştü
    toplam en son;

3 gk
    9 defans(çeşitli)+1 kira
    11 ortasaha (çeşitli mevkiler)+2 kira
    5 forvet
    var.

bu sayıya gençler dahildir.zaten genç takımda (u20-u18) türk olan bir drc oyuncusu kaldı,diğerlerini şutladım.

ben 79olduğunu görünce çıkarırım,bence 84 fazla bir rakam,84 e kalsa hepsini çıkarmam gerekir.ama şöyle olur:tam 79 e inen birini görürüm,değiştireyim derken bi adam sakatlanır mecburen oyunda tutmak zorunda kalırım,maç sonrası da asistan "yorulan oyuncuları son 15 dk da değiştirmeliyiz" der

Mesaj Yetkileri