-
Uzun süredir yoğun okul-halk oyunları-add programlarımdan dolayı foruma giyemiyorum.Sırf bu olay için girdim ve bu başlığa birşeyler yazmam gerektiğini hissettim bir galatasaraylı olarak...
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben chp üyesiyim ayrıca add de aktif bir görevdeyim.Fakat burada söyleyeceklerim tamamen muhalefet kimliğimden uzak objektif düşüncelerim olacak...
1- Bu stad kemal kılıçdaroğlu başbakanken yapılsaydı ve toki başkanı da kılıçdaroğlu destekleyen bir adam olsaydı ne olurdu? galatasaray taraftarı ne tepki gösterirdi?
Eğer ki statta başbakan geldi diye cemırlar telefonları kitlemişse , toki başkanı çıkıp bu stat projesini başlatan dönemin kulüp başkanı sayın canaydını küçük düşürecek konuşmalar yapmışsa , o statta siyasi düşünce filan kalmaz artık. kim çıkarsa konuşmaya nasibini alır . O protestonun bir kısmı başbakana olsa bile büyük kısmı toki başkanınadır.siyasi kimliğe değildir...
2- Protesto edenler mi galatasarylı değil yoksa etmeyenler mi?
Kulübümüzün başında olduğuna utandığım kişi yani adnan polata göre protesto edenler galatasaraylı değilmiş...bir daha stata giremeyeceklermiş... Ben babam ve amcam ı bi daha stata almayın o zaman ben ayağa kalkıp protokole dönüp erdoğan bayraktarı ıslıkladım ve yuhladım. almayın o zaman beni bir daha stata...Ayrıca da adnan polat gibi bir utanç kaynağı o kulübün başında olduğu sürece galatasarayı destekleyecek en ufak bir harekette bulunmayacağım... sen o konuşmayı içine sindirip , yetmezmiş gibi sindirmeyenleri galatasaraylı olmamakla suçlarsan asıl sen galatasaraylı değilsindir... Çıkıp yapılan yanlıştır biz de üzüntü duyuyoruz başbakanımızın çok emeği geçti demek yerine bunlar galatasaraylı değil dersen senin o koltukta ömrün uzun olmaz...
3- Alkışlamak zorunda mıyız?
tepkilerin büyük çoğunluğu toki başkanına olsa da başbakana da tepki vardı. Benim kaldıramadığım şey ise şu. Bir kulüp başkanı taraftarlarını nasıl olurda başbakanı eleştirdi diye galatasaraylı olmamakla suçlar? Ben başbakanın siyasi düşüncesini beğenmiyo olabilirim. Yaptığı işleri yetersiz buluyo olabilirim. Yahut hepsini geçtim siyasi düşüncelerimiz taban tabana olabilir. Buna sen ne karışırsın ey adnan polat? benim kimi nerde ıslıklayacağıma sen nasıl karar verirsin? protesto edenler galatasaraylı değildir demek senin ne haddine? kimin galatasaraylı olabileceğine sen mi karar veriyorsun?
4- sonuç ne olacak?
bi sonuç falan olmayacak...stat galatasarayın olacak ve adnan polat oradan inene kadar taraftarını utandırmış bir başkanımız olacak. eski başkanın kemiklerini sızlatan konuşmayı sineye çeken , taraftarını dışlayıp utandıran , başbakana yalakalık yapıp gazeteye bile özür ilanı bastıran bir insan Galatasaray kulübünün başında olmayı haketmiyor... eğer galatasaraylılık buysa zaten ben galatasaraylı değilim...
yazıklar olsun
Mesaj Yetkileri