Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

18 85.71%
  • Bucaspor kazanır

2 9.52%
  • Berabere biter

1 4.76%
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bucaspor [18. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat bir maç izledim

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Niye zorluyor anlamıyorum... Nobre bir maç iyi oynadı diye hep o mu oynayacak? Guti-Aurelio defansın önünde zayıf kalıyor işte... Ayrıca 5 yabancıyla çıkıyoruz :S Aurelio nun yerinde Ernst ya da Fernandes olsaydı bari...
    Lafımı yedirdi bana helal olsun Schuster e...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yeni transferlerimizle ikinci yarıya böyle güzel bir galibiyetle başlamak çok güzel oldu.Maçın özeti 79.dakikadaki değişiklikte yatıyor.5-1 öndeyiz ve sonradan oyuna dahil olan oyuncularımız Ernst ve Bobo.Allah nazarlardan saklasın.Önümüz çok açık.Son olarak Nobre'den bahsetmezsek ayıp olur.Manisa maçında da baya etkiliydi.Bu maçtada 2 gol atarak galibiyette önemli rol oynadı.Çok fazla katkı alamadığımız oyuncularımızın böyle katkıları çok önemli.Darısı diğer ilk yarıdaki etkisiz oyuncularımızın başına.Gerçi birçoğunu yolladık ya neyse.Tebrikler Beşiktaş'ım.
    Rıdvan Dilmen de durdu durdu onu söyledi Daha geçen sene bu takımın en iyi yabancı ya da en iyis Bobo derdik, şimdi ki durumu bak... Nereden nereye...

Yalnız değindikleri başka birşey daha oldu... Almeida yı izledim gerçekten adam tam bir santrafor, havadan gelen her 10 toptan 7-8 ini doğru yere indiriyor. İki maçtır da bilmem kaç senedir izlediğimiz Nobre, acayip etkili oynuyor... Ben Almeida yı çok beğendim, boş koşularıyla, hava hakimiyetiyle, fiziğine göre hızıyla-hareketliliğiyle... Tabi bu genelde bizden daha zayıf takımlara karşı kullanılacak bir sistem. Trabzon maçında çift ön liberolu, önlerinde Guti li sistemi göreceğiz muhtemelen ama ben bugün Nobre nin oynadığı pozisyonda Nihat ı da görmek isterim.

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Bu neydi be.
    Gerçekten mest etti

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat bir maç izledim
    İlk yarı 3-0 olunca ikinci yarı başlarken oyuncuların hırsında biraz azalma gördük, daha sonra 4-5 derken kendimde de bir rahatlama gördüm Oyuncularda tam saldı maçı, aslında onlara da biraz hak vermek lazım

Son olarak, iki maçta birşey söylenemez ama, zaten kalitesi belli olan oyuncuların, uyum içinde oldukları görmek bile bizi mutlu etmeye yetiyor. İlk yarı zaten takım tama yakın kadrolarla sahaya çıktığında gördüğümüz oyun hakimiyetini, ikinci yarıda arttırarak sürdürüyor olmamız, bizi biraz daha emin olmaya itiyor, başarılı olacağımız konusunda... Ama yine de Trabzon maçı gerçekten sezonun kalanında, ligde olmasa bile Türkiye Kupası ve Avrupa da nerelere kadar gideceğimize dair ipuçları verecektir. Eğer Trabzon a karşı da böyle oynayabilirsek, Avrupa Ligi nde kendi açımızdan büyük başarılar elde edebiliriz. Ayrıca yeri gelmişken, Rıdvan Simao çeyrek finalden sonra oynayabilecek gibi birşeyler dedi, pek mantıklı gelmedi ama inanmak istiyorum Keşke sadece Almeida değil, Simao da oynayabilse, takımı en az bir gömlek üste çıkarıyor...

Mesaj Yetkileri