Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat bir maç izledim![]()
Uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat bir maç izledim![]()
Lafımı yedirdi bana helal olsun Schuster e...
Rıdvan Dilmen de durdu durdu onu söylediDaha geçen sene bu takımın en iyi yabancı ya da en iyis Bobo derdik, şimdi ki durumu bak... Nereden nereye...
Yalnız değindikleri başka birşey daha oldu... Almeida yı izledim gerçekten adam tam bir santrafor, havadan gelen her 10 toptan 7-8 ini doğru yere indiriyor. İki maçtır da bilmem kaç senedir izlediğimiz Nobre, acayip etkili oynuyor... Ben Almeida yı çok beğendim, boş koşularıyla, hava hakimiyetiyle, fiziğine göre hızıyla-hareketliliğiyle... Tabi bu genelde bizden daha zayıf takımlara karşı kullanılacak bir sistem. Trabzon maçında çift ön liberolu, önlerinde Guti li sistemi göreceğiz muhtemelen ama ben bugün Nobre nin oynadığı pozisyonda Nihat ı da görmek isterim.
Gerçekten mest etti
İlk yarı 3-0 olunca ikinci yarı başlarken oyuncuların hırsında biraz azalma gördük, daha sonra 4-5 derken kendimde de bir rahatlama gördümOyuncularda tam saldı maçı, aslında onlara da biraz hak vermek lazım
Son olarak, iki maçta birşey söylenemez ama, zaten kalitesi belli olan oyuncuların, uyum içinde oldukları görmek bile bizi mutlu etmeye yetiyor. İlk yarı zaten takım tama yakın kadrolarla sahaya çıktığında gördüğümüz oyun hakimiyetini, ikinci yarıda arttırarak sürdürüyor olmamız, bizi biraz daha emin olmaya itiyor, başarılı olacağımız konusunda... Ama yine de Trabzon maçı gerçekten sezonun kalanında, ligde olmasa bile Türkiye Kupası ve Avrupa da nerelere kadar gideceğimize dair ipuçları verecektir. Eğer Trabzon a karşı da böyle oynayabilirsek, Avrupa Ligi nde kendi açımızdan büyük başarılar elde edebiliriz. Ayrıca yeri gelmişken, Rıdvan Simao çeyrek finalden sonra oynayabilecek gibi birşeyler dedi, pek mantıklı gelmedi ama inanmak istiyorumKeşke sadece Almeida değil, Simao da oynayabilse, takımı en az bir gömlek üste çıkarıyor...