Sayfa 427 / 1204 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
12,781 ile 12,810 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Birşeyler merak ediyorum. Ne zamandır Adnan Polat bir kaç sene sonra uefa kriterleri borç bakımından değişecek amacımız klübün açığını kapatmak falan diyordu. Oyuncuları satıp bonservissiz oyuncu alıyordu. Ama gelin görünki olaylar olaylar üstüne gelince nasıl olduysa kriterler değişti ve 2-3 tane oyuncuya dünyanın parası verildi. Sanıyorum 10 milyon euroya yakın harcama yapıldı.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

O zaman başta transfer yapmıyorken uefa kriterleri yerine o anda paramız yoktu veya istediğimiz oyuncuyu bulamadık falan deselerdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Stad açıldı ve ekstra gelirler elde etmeye başladık.Reklamlardan tutunda içeride satılanlara kadar.Bu yüzden açılmışlardır.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Birşeyler merak ediyorum. Ne zamandır Adnan Polat bir kaç sene sonra uefa kriterleri borç bakımından değişecek amacımız klübün açığını kapatmak falan diyordu. Oyuncuları satıp bonservissiz oyuncu alıyordu. Ama gelin görünki olaylar olaylar üstüne gelince nasıl olduysa kriterler değişti ve 2-3 tane oyuncuya dünyanın parası verildi. Sanıyorum 10 milyon euroya yakın harcama yapıldı.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

O zaman başta transfer yapmıyorken uefa kriterleri yerine o anda paramız yoktu veya istediğimiz oyuncuyu bulamadık falan deselerdi.
    Camianin ve taraftarin baskisi, futbol takiminin olaganüstü kötü performansi para harcamaya itti baskani. Bonservis olarak fazla bi para vermis olabiliriz ama sonucta kaleci haricinde alinan isimler genc oyuncular Culio da cok yasli sayilmaz ki iyi performans gösteriyor. Aldiklari maas da oldukca uygun ben maddi anlamda pek sorun olacagini sanmiyorum. Bjk'ye göre kiyaslarsak ki haber 1903 sadece bu seneyi baz almis maas anlaminda ciddi bi ucurum var.

Bir de ben Adnan Polat'a borcumuz var mi bilmiyorum ya da GS tarihinde hic bir baskana borclanmis miyiz?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Biraz kurcaladım, devre arası Beşiktaş a katılan oyuncuların kontrat sürelerince alacakları ücretler dahil maliyeti 22 milyon euro... Galatasaray ın da ona yakın bir masrafı olduğunu sanıyorum, yanlış biliyorsam net rakamları bilen biri paylaşsın lütfen.

Düzenleme: Biraz daha kurcaladım Galatasaray ın da devre arasında aldığı 5 oyuncuya kontratlar ve bonservisler dahil vereceği ücret 25 milyon euro civarı bir miktar...

Beşiktaş ın devre arasında bonservislere 4 milyon euro civarı bir rakam harcadığını düşünürsek, 18 milyon euro ya, Galatasaray ın da 15 milyon euro civarına geliyor. Katkılarını yine zaman gösterecektir ama hesaplarken birşey dikkatimi çekti... Sırf Kazım a 4.5 milyon euro verilecek. Diğerleri gayet makul rakamlar, Culio nun alacağı rakam falan şu ana kadar ki etkisine göre ilgi çekici.

Zaten Beşiktaşla kıyaslamanın pek bi manası da yok, çünkü Beşiktaş ihtiyacı olan bölgelere nokta transferler yapmaya çalıştı ki zaten Simao ile Almeida nın toplam maliyeti neredeyse Kazım hariç Galatasaray ın aldığı 4 futbolcunun maliyetine eşit. Ama dediğim gibi, Beşiktaş belli bölgelere transferi düşünürken, Galatasaray ın bir çok eksiği vardı ve açıkcası kendileri açısında daha mantıklı olanı da buydu.

Beşiktaş transfer haberleri kısmında paylaşmamın sebebini de zaten orada belirttiğim gibi, çok büyük paralar harcadığımızı düşünen arkadaşlara aydınlatıcı olması içindi. Sonuçta Nobre nin yıllık 2.5 milyon euro civarı para aldığı bi takımdan bahsediyoruz.
    Last edited by Rehavi : 24.Ocak.2011 at 06:09

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Pekde yorum yapilicak adamlar degil bunlar , dandik bir ligin siradan oyunculari , eger bunlardan biri gelirse Galatasaray'a burada olan ''Hagi transferlerden komisyon aliyor'' dedikodularina inanmaya baslarim

Gago bize ilac olur...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu takıma Alonso' yu, Pirlo' yu getirseler yine Barış oynar o mevkide.
    Florya' daki teknik direktör ofisinin bir yerine kurbağa bacağı saklamış diyorlar.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi
    DEDIKODU: Galatasaray, Lyon'la Gourcouff icin görüsüyor.
    inanmıyorum böyle bi transferin gerçekleşeceğine
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görüşmek bedava, alsınlar da görelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adidas ile olan sözleşme feshedildi!

Seneye Nike giyeceğiz demektir bu. Ayrıca Murat Canaydın'ın da, babası gibi Galatasaray sevdalısı olduğu için bize en kaliteli formaları üreteceğinden hiç şüphem yok. En iyisini yapacaktır. Nike'ın kalıplar değil, tasarımlara önem vermesi, bizim Tam Parçalı giyebileceğimiz anlamına da geliyor.

Yalnız Adidas'ın yeni sezon formalarını hazırladığını biliyorum. Adamlar fena şoktadır. Detayları zamanla yazarız.

Adidas ile olan sözleşme feshedildi, biz Nike giyileceğini yazmıştık daha önce, erkene alınması çok güzel bir sürpriz oldu benim adıma. 2011-2012 sezonu formalarımız Nike olacak.

GALATASARAY FORMALARI

----------------------

Uzun bir süredir konuşuluyordu, NIKE meselesi.. Özhan Canaydın'ın başkanlığı döneminde kendisine defalarca teklif edilmiş fakat "Galatasaray üzerinden para kazanmam" cevabıyla defalarca rededilmişti. NIKE markasının ülkemizdeki üreticisi Bursa'da Canaydın ailesinin sahip olduğu Biesseci firması. Son günlerde ortada dolaşan iddialar gerçekleşti. Uzun zamandır bizden bir marka olan NIKE ile görüşüldüğü söyleniyordu. Adidas ile 2015 yılına kadar olan sözleşme bugün feshedildi. Sezonu Adidas'ın formaları ve ürünleri ile tamamlayacağız. Gelecek sezondan itibaren bir dünya markası olan NIKE ile çalışacağız.

Aslında NIKE'a geçiş biraz sancılı oldu. Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın'ın verdiği cevap babasının cevabının aynısıydı. "Galatasaray üzerinden para kazanmak bize yakışmaz" diye belirtmişti Murat Canaydın. Gelen baskılar sonrasında da bizden bir marka olarak forma üreticisi olmayı kabul etti. Peki formalar nasıl olacak? Şunu üstüne basa basa belirtelim. Dünyanın devleri (Barcelona, Arsenal, Manchester) nasıl tasarımda forma giyiyorlarsa Galatasaray'ın tasarımlarıda öyle olacak. Murat Canaydın'ın başında olduğu firmanın son derece kaliteli hatta ve hatta en iyisini yapacağını belirtelim. Kısa zaman içerisinde NIKE ile anlaşıldığının da resmi duyurusu yapılır. Camiamıza hayırlı olsun..

FCN

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Murat Canaydın zaten yönetim kurulunda değil mi, beklediğimiz tasarımları görebiliriz Nike imzasıyla ama biraz garip gelecek bana omuzda 3 çizgi olmayınca
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nike süper olacak bence, sade ve şık formalar giyeceğiz sonunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine yeni yeniden Kallström

24 Ocak 2011 12:25 | NTVSpor.net
    Fransa'nın önde gelen gazetelerinden Parisien, Galatasaray'ın Lyon'un orta saha oyuncusu Kim Kallström için 4 milyon euro teklif ettiğini yazdı.

Devre arasında takımı Culio, Kazım, Zapata, Yekta ve Stancu ile takviye eden Galatasray'ın transfer çalışmaları devam ediyor. Fransanın önde gelen gazetelerinden Le Parisien'in haberine göre sarı-kırmızılıların Kallström aşkı yeniden alevlendi.
    Galatasaray'ın sezon başında da kadrosuna katmayı düşündüğü ama bir türlü alamadığı İsveçli yıldız için Lyon'a 4 milyon euro teklif ettiği bildirilirdi. Bu transferin önündeki en önemli engel ise Fransız kulübünün bir diğer orta saha oyuncusu olan Jean Makoun'u Astan Villa'ya satması...

Galatasaray Lucas Biglia'nın transferi gerçekleşmeyince, ön libero için diğer adaylara yöneldi.

Allah aşkına gelsin bu adam !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gelirse de fark etmez Mustafa ve Barış kadroyu domine eder yine. Malum öyle bir fetişizm var Hagi'de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alsak çok iyi olur şu adamı.Kallström orta sahadaki işimizi görür.İnşallah gelir.Ancak pek sanmıyorum.Zaten kontenjan sıkıntısıda var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Misimovic'in 2. taksidini ödeyip, Lyon'a göndereceğimiz iddiaları var. Yani Misimovic gelecek yıl forma giyecek ama idmanlara filan çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

M. Batdal + genç oyuncu + 3 M € = Sezer söylentileri var..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yahu yerli piyasası ne kadar yüksek öyle ödenenen teklif edilen bosnervislere bakıyorumda

DEDİKODU:Galatasaray, Barcelona ile Messi icin görüsüyor. Hal hatır soracaklarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Es Es Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz: Sezer'i BJK istedi. Koşullar uygun olmadığı için transfer gerçekleşmedi. Sezer'i hiçbir yere vermiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sezer ile ilgili çıkan haberlerin gerçekçi olmayacağını ilk tercihinin Galatasaray olmadığını söylemiştim. Hele ki şu durumda Sezer'i kesinlikle satmaz bizimkiler...
    I'm back...

21. Default

Ulen Bu Sezere İyice Kıl Olum Ha, Fıtık Etti.

Musti Sık Şu Sezerin Kafasına da Kurtulalım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bu sezer, manisadayken ufuk ile birlikte alacağımız adam değil miydi?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    evet ta kendisi ondan sonra kadro dışı kaldı manisadan falan yolluyolardı o zaman es es kapmıştı da o zaman bizimkilerin aklı nerdeydi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Evet. Sonra sözleşme imzalamak istemedi kadro dışı kaldı. Ardından 1 yıllık yeniledi. Bu sefer de Mesut Bakkal ile tartıştı ve komik bir rakama Eskişehirspor'a yollandı. 850 Bin Euro'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NIKE ve FESİH SEBEBİ

Bombayı patlatıyoruz. Kesin olarak Nike gelecek sezondan itibaren sportif ekipman ve forma tedarikçimiz. Adidas ile olan anlaşmanın fesih sebebini de ilk defa biz yazıyoruz. Buyrun bakalım;

Nike çok yüksek bir teklif ile bize geldi, Adidas'ın verdiği paranın tam 2 katını teklif ettiler (yaklaşık 3-4 milyona geliyor yıllık, uzun vadede çok büyük para). Ancak Adidas ile olan sözleşmenin devam etmesi ve Adidas'ın iptale yanaşmaması problem çıkarttı en başta. Fakat Nike sözleşme iptal tazminatını da ödemeyi kabul etti. Teklif edilen yüksek tazminat Adidas Türkiye'nin gardını düşürdü. Alan razı, satan razı şekli...

Kısacası Adidas ile olan sözleşmenin sonlandırılma sebebi Nike. Çok büyük bir anlaşma bedeli ve tazminat ödemesini de kabul etmeleri sonucu Galatasaray Kulübü dünkü fesih bildirisini yayınladı. Adidas'tan yıllık 1,5-2 milyon euro arası elde ettiğimiz gelir, Nike ile 4 milyon euroya çıkacak.

Nike'ın bu kadar hevesli olması ve bu kadar büyük paralarla gelmesi, formalarımızın ne kadar kaliteli olacağının işaretidir. Benden söylemesi.

Bu istihbarat tamamen kendi kaynaklarımızdan. Lütfen Kaynaksız Kullanmayın !

kaynak: http://galatasarayformalari.blogspot...ih-sebebi.html

Hayırlı uğurlu olsun, süper oldu bu. Sade ve şık formalarımız olacak. En önemlisi, tam parçalı!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada 2.başkan olarak Işın Çelebi göreve getirilmiş Mehmet Helvacı yerine.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Nike güzel bir hamle !

Sheriff Misafir

Nike'yi mi transfer ettiniz Biz ortasaha bekliyoduk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortasahadan bol ne var; Ayhan, Mustafa Sarp, Barış, Hakan Balta(yeni ön liberomuz)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kewell yine gol attı..Avusturalya finale yakın 2-0 öndeler

Mesaj Yetkileri