Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

8 61.54%
  • Ankaragücü kazanır

1 7.69%
  • Berabere biter

4 30.77%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Trabzonspor - Ankaragücü [18. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Benim ekstra puan kastettigim daha cok kucuk maclardi, o maclarda Trabzon iyi oynamayarak cok mac kazandi. Bence aldigi 42 puan Trabzon'un ilk yarida oynadigi futbolun karsiligi kesinlikle degildi, bunun ikinci yarida tersine donecegini dusunuyorum, elbette 3 buyuklerle disarida oynayacak vs, bunun da etkisi olacaktir.
    Ha, bu arada BJK sampiyon olur vs de demiyorum, biz tamamen Trabzon'a bagliyiz. Biz iyi bir performans gosterelim, 17'de 14-15 yapalim bence o iyidir, bu durumda 2. kesin oluruz ve sampiyonluk Trabzon'un performansina bakar. Cok bahsedilen 17'de 17, hatta 16 yapilirsa bence kesin sampiyonuz, ama oyle bir ihtimal yok bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kaybettiğimiz 2 puana degilde şu resmi sitede yapılan habere üzülüyorum. Böyle bir haber yapılmasına kim nasıl izin veriyor aklım almıyor.
    http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=6353#Icerik

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Bide sunu ilk yazdigimi sana anlatim belki anlamamisindir

Trabzon (3 istanbul deplasmani )
    Bursa (geriden geliyor ama oturmus takimi var)
    Fener ( Bursaninda gerisinde ama kadroda tecrubeli oyuncular var)

Bu 3 takimin bana gore sanslari esit, bu 3 takimin arkasindan gelen Kayseri ve Besiktasta Sampiyonluk icin mucadele verebilir bu 5 takimdan haric herhangi bi baska takimin sampiyonluk ihitmali yoktur

Kayserinin yeni transferleri erken uyum saglarsa, Besiktasta bukadar ofansif kadroyla oynamasini ogrenirse yukardaki 3 takimi zorlama ihtimali olur.

Sanirim anlamisindir simdi
    Yok yok gayet net anlamışım Bak şimdi de ben sana senin anlamadığın kısmı anlatayım...

Bursa kupada da galip gelemedi elendi, ligte de net sonuçlar alamıyorlardı, şampiyonlar liginden kalan moral bozukluğu mudur nedir bilmiyorum ama galibiyetlerinde bile kendilerinden emin oynayamıyorlar keza görmek lazım dediğim maçta da puan kaybettiler... Fenerbahçe 5 puan önümüzde ama onlarda net bir şekilde yenemediler. Maçı izlemediysen, Fenerbahçe nin maç başlığına ya da herhangi bir spor yorumcusunun maç yorumuna bakarak bunu anlayabilirsin... Zaten hazırlık kampı maçları da, kupa maçları da bunun sinyallerini veriyordu. Bunların içinde bir tek Trabzonla ilgili hala soru işaretlerim var nedenini de açıklamıştım, daha önceki mesajları okuyarak cevap bulabilirsin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Yok yok gayet net anlamışım Bak şimdi de ben sana senin anlamadığın kısmı anlatayım...

Bursa kupada da galip gelemedi elendi, ligte de net sonuçlar alamıyorlardı, şampiyonlar liginden kalan moral bozukluğu mudur nedir bilmiyorum ama galibiyetlerinde bile kendilerinden emin oynayamıyorlar keza görmek lazım dediğim maçta da puan kaybettiler... Fenerbahçe 5 puan önümüzde ama onlarda net bir şekilde yenemediler. Maçı izlemediysen, Fenerbahçe nin maç başlığına ya da herhangi bir spor yorumcusunun maç yorumuna bakarak bunu anlayabilirsin... Zaten hazırlık kampı maçları da, kupa maçları da bunun sinyallerini veriyordu. Bunların içinde bir tek Trabzonla ilgili hala soru işaretlerim var nedenini de açıklamıştım, daha önceki mesajları okuyarak cevap bulabilirsin
    Buca maçını izlemedim ama izlesem de görüşlerim değişmezdi. Buca gibi zayıf bir takıma çok gol atabilirsin ama şu anda buna bakarak takımın uyumunun ve oyununu yeterli olduğunu söylemek yanlış olur. Kesinlikle kıstas olamaz Bucaspor, düşmenin en büyük adayıdır kendileri.

Yeni transferler iyi ofansif oyuncular ama ortaya çıkacak oyunun ne kadar yeterli olduğunu görebilmek için daha fazla oynamaları gerekir. Bireysellikten öte takım oyuncu gerekli olan, başka bir maçta Beşiktaş da zorlanabilir, zorlanarak kazanabilir ya da kaybedebilir. Keita, Kewell, Arda, Baros'a rağmen Galatasaray şampiyon olamadı. Antalyaspor gibi bir takıma çok fazla yüklenirsen kontra da yiyebilirsin, takım kötü oynamış olabilir ama takım savunmasını çok iyi yaptı, verilen çok net pozisyon da hatırlamıyorum. 2 pozisyon sayılabilir ama o kadar çok net olmayan pozisyonu her takım verir. Son 20 dk. savunmayı geçemedi bile, hücum yapamadı Antalyaspor.

O yüzden Fenerbahçe zor kazandı, biz üstüste kazanıp yakalarız demek çok yanlış olabilir. Takım savunmasında direnci gösteremezse Beşiktaş üstteki takımlara karşı kazanamayabilir, yarışa dahil olamayabilir. Kayserispor, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor, Manisaspor, İBB gibi takımlara karşı ofans yaptığınız kadar dengeli oynamak zorundasınız. Dengeli oynayıp 1 gol bulabilirseniz ne âlâ, tamamen yüklenmek yerine oyunu bol pasla temkinli kontrol etmezseniz zor. Yoksa birden çok oyuncu ile kontra yapabilen bu takımlar açıklarınızı çok iyi kullanabilir.

Takım takım ayırmıyorum, tepedeki her takım için aynısı geçerli.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yok canım Kasımpaşa dan Sivas tan daha şanslıyızdır bu konuda... Ben bu haliyle Fenerbahçe nin ya da Bursa nın, Beşiktaş ın üstünde ligi tamamlayacağına inanmıyorum. Gerçi Bursa nın yarın ki maçını bir görmek lazım.
    Yok, Fenerbahçe olamaz, Bursa yı da yarın bir görmek lazım diyorum. Trabzon toparlar şampiyon olur diyorum ayrıca...

Bi de Kasımpaşa da olamaz diyorum
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Buca maçını izlemedim ama izlesem de görüşlerim değişmezdi. Buca gibi zayıf bir takıma çok gol atabilirsin ama şu anda buna bakarak takımın uyumunun ve oyununu yeterli olduğunu söylemek yanlış olur. Kesinlikle kıstas olamaz Bucaspor, düşmenin en büyük adayıdır kendileri.

Yeni transferler iyi ofansif oyuncular ama ortaya çıkacak oyunun ne kadar yeterli olduğunu görebilmek için daha fazla oynamaları gerekir. Bireysellikten öte takım oyuncu gerekli olan, başka bir maçta Beşiktaş da zorlanabilir, zorlanarak kazanabilir ya da kaybedebilir. Keita, Kewell, Arda, Baros'a rağmen Galatasaray şampiyon olamadı. Antalyaspor gibi bir takıma çok fazla yüklenirsen kontra da yiyebilirsin, takım kötü oynamış olabilir ama takım savunmasını çok iyi yaptı, verilen çok net pozisyon da hatırlamıyorum. 2 pozisyon sayılabilir ama o kadar çok net olmayan pozisyonu her takım verir. Son 20 dk. savunmayı geçemedi bile, hücum yapamadı Antalyaspor.

O yüzden Fenerbahçe zor kazandı, biz üstüste kazanıp yakalarız demek çok yanlış olabilir. Takım savunmasında direnci gösteremezse Beşiktaş üstteki takımlara karşı kazanamayabilir, yarışa dahil olamayabilir. Kayserispor, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor, Manisaspor, İBB gibi takımlara karşı ofans yaptığınız kadar dengeli oynamak zorundasınız. Dengeli oynayıp 1 gol bulabilirseniz ne âlâ, tamamen yüklenmek yerine oyunu bol pasla temkinli kontrol etmezseniz zor. Yoksa birden çok oyuncu ile kontra yapabilen bu takımlar açıklarınızı çok iyi kullanabilir.

Belki bana dememiş olabilirsin ama alıntıyı benden yaptığın için üstüme alındım onu baştan belirteryim

Sanırım diğer yazdıklarım ilk sayfada kaldığı için farklı düşündüğüm sanılmış. Tekrar üste alıntıladım, gözden kaçan yerler vardır diye. Zaten Beşiktaş ın şampiyonluğunun çok zor olduğunu baştan beri söylüyorum. Yok eğer Fenerbahçe ile ilgiliyse yazdıkların, arada şu an 5 puan fark var. Aramızdaki maçı yendiğimiz takdir de 2 puan kalacaktır. Hani öyle üstüste galibiyetler almayı gerektirecek bir durum yok gibi Fenerbahçe nin üstünde ligi tamamlayabilmek için. Bende senin gibi sizin son maçı izlemedim. Ama ilk yarı, kupa ve hazırlık kampından edindiğim izlenim Beşiktaş ın şu an itibariyle arasındaki 5 puan farkı çok rahat eritebileceğidir. Bursa da ki düşüşünde devam ettiğini de düşünürsek, Beşiktaş ın ligi 2. bitirebileceğini düşünüyorum.

Uyumla ilgili konuya da gelecek olursak, ilk yarıdaki kadroyla bile sahaya çıksak ya da en azından onlar uyum içinde oynasa bile, Guti ve Q7 nin yeterli farkı yaratabildiğini görmüştük ilk yarıda, o yüzden zaten bu kadar umutluyuz takımdan, keza Avrupa da da ilk yarıdan çok farklı bir takım oynamayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Kaybettiğimiz 2 puana degilde şu resmi sitede yapılan habere üzülüyorum. Böyle bir haber yapılmasına kim nasıl izin veriyor aklım almıyor.
    http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6353#Icerik
    Taraftar sitesi gibi o ne öyle. Şaşırdım doğrusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Haber de Umut, bugüne kadar konuşmadım küçülürüm demiş, kulübün resmi siteside medya penaltı dedi diye haber yapıyor ilginç...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu nasıl zihniyet anlamadım ben yazık ya.Taraftar maça gitmez.Şampiyonluğa oynayan takımın maçında 16bin seyirci yazık yazık.Maça giden bazı kendini bilmezlerde takımın en çok gol atan adamını ısıklıyor ya inanılır gibi değil.Penaltı verilmedi onu geçtim kulüp nasıl bunu haber olarak yayınlar oda ayrı bir mevzu.

Biz en iyisi bütün maçları Olimpiyatta oynayalım soğuk falan ama stad doluyor hasılat rekor oluyor...45bin lira hasılat olmuş Antalya maçında bu şartlarda şampiyonluk yarışı veren kulübün oyuncusunu ıslıklayan adamlar taraftar olamaz...

Herşey bitmiş değil ben zaten kesin şampiyonuz da demedim dememde iş garanti olmadan hiçbir zaman rahatlamayacaksın.Fenerbahçe maçından en az 1 puan alıp aradaki puan farkını korumalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu nasıl zihniyet anlamadım ben yazık ya.Taraftar maça gitmez.Şampiyonluğa oynayan takımın maçında 16bin seyirci yazık yazık.Maça giden bazı kendini bilmezlerde takımın en çok gol atan adamını ısıklıyor ya inanılır gibi değil.Penaltı verilmedi onu geçtim kulüp nasıl bunu haber olarak yayınlar oda ayrı bir mevzu.

Biz en iyisi bütün maçları Olimpiyatta oynayalım soğuk falan ama stad doluyor hasılat rekor oluyor...45bin lira hasılat olmuş Antalya maçında bu şartlarda şampiyonluk yarışı veren kulübün oyuncusunu ıslıklayan adamlar taraftar olamaz...

Herşey bitmiş değil ben zaten kesin şampiyonuz da demedim dememde iş garanti olmadan hiçbir zaman rahatlamayacaksın.Fenerbahçe maçından en az 1 puan alıp aradaki puan farkını korumalıyız.
    Zaten Trabzonspor'u devirirse bu mantalite devirir adaş.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aynen adaş en büyük rakip yine kendimiz...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Ben anLamıyorum ki zaten siz neyi kıstas aLıyorsunuz. Fenerbahçe bu Bucaspor`a yeniLir kıstas aLınmaz, Beşiktaş 5 atar kıstas aLınmaz. Buca diye bir takım yok denkLemi çıkıyor o zaman ortaya. AdamLarın yaptığı her iyi ve kötü skor kaaLe aLınmıyor. Niye başka Ligde mi bu takım ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk yarıda ligde bizde Buca'ya 5 gol atmıştık. Onu belirtmek istemiş olabilir. Ölçü olmamalı diye...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Elbette olcu olmaz, ama bir isik veriyoruz. Yukarida arkadas bir liste yapmis, ama bizim icin 2 kritik sinav bu haftakiler. Bize bu ligde cok ters gelebilecek, orta sahadan pas yaparak cikip savunma arkasina sarkabilecek 2 takim var, IBB ve Trabzon. Bunlara belki biraz Kayseri ve Bursa eklenir o kadar, mesela bizim icin GS ve FB daha kolay rakipler olur. O yuzden bu 2 mac BJK hakkinda cok sey soylecektir, hatta Schuster hakkinda cok sey soyleyecektir. Yine tek onlibero mu cikacak yoksa Ernst'i mi kullanacak? Her halukarda cok alternatifli ve esken bir kadromuz var, gerektigi zaman arkaya da yaslanabiliriz, kontrollu de oynayabiliriz, cilginca da saldirabiliriz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri