1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Menejerlik Teklifi Gelmemesi Sorunu

Hybrid View

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    bence kendini uluslar arası futbolcu göstermek hile değil yani bi takıma babacarı almak ne kadar hileyse uluslararası futbolcu göstermekte o kadar hile. yani sonuçta bu bi fantezi oyunu isteyen kendini uluslararası gösterir isteyen pazar-ligi. ben genellikle alt liglerde oynadığım için yani takımı birinci lige çıkarıp en azından bi kupa almadan gitmek istemediğim için kendimi yarı-pro yaparım.ayrıca ligimizdeki 18 teknik direktörün sadece 4 ü futbolculuk yapmamış hagiyle schusteri de uluslararası futbolcu sayabiliriz bence bunu hile diye adlandırmak yapana büyük haksızlık.
    isteyen istediği gibi göstermekte özgürdür.. Benim dikkat çekmek istediğim nokta diğer versiyonlara göre ortaya çıkan farklılık.. Oyunun en büyük zevkinin bu duruma gelmesi.. Hiç futbol oynamama rağmen kendimi uluslar arası futbolcu göstermek benim için hile..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by capkin84 View Post
    isteyen istediği gibi göstermekte özgürdür.. Benim dikkat çekmek istediğim nokta diğer versiyonlara göre ortaya çıkan farklılık.. Oyunun en büyük zevkinin bu duruma gelmesi.. Hiç futbol oynamama rağmen kendimi uluslar arası futbolcu göstermek benim için hile..
    ama bence bu normal bi eğer iyi bi takım yönetiyorsan BJK, GS, FB tarzında onlarda td olmak için ya eski topçularından yada dünyada adını duyurmuş bi td olacaksın ama eğer 3. lig takımı yönetiyorsan önemli değil zaten 3.lig takımını BJK, GS, FB seviyesine getirene kadar tanınmışlığın bi haylı artar ve teklif gelir. geçen seriler gibi olmaması kesinlikle gerçeğe daha yakın.
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ama bence bu normal bi eğer iyi bi takım yönetiyorsan BJK, GS, FB tarzında onlarda td olmak için ya eski topçularından yada dünyada adını duyurmuş bi td olacaksın ama eğer 3. lig takımı yönetiyorsan önemli değil zaten 3.lig takımını BJK, GS, FB seviyesine getirene kadar tanınmışlığın bi haylı artar ve teklif gelir. geçen seriler gibi olmaması kesinlikle gerçeğe daha yakın.

Hadi bakalım öyle olsun..Şuan welling united kariyerime devam ediyorum ..Amatörden aldığım takımı champions chipe kadar taşıdım aralıksız her sene şampiyon oldum sene yede premier ligdeyiz nasipse beklicez görücez itibarımda sıfırdan ulusal düzeye çıkmış durumda o teklif gelecekmi görücez..

Mesaj Yetkileri