Quote Originally Posted by mad butcher View Post
genç takım antrenörlerini gereksiz olarak görüyorum. altyapıdan maksimum 1 oyuncu çıkıyor o da 4-5 yılda tesadüfi. çıksa bile normal kontrat imzala diğerlerinden farkı kalmasın boşa maaş ödeniyor ve boşa antrenör kontenjanını dolduruyor. en iyisi as takım antrenörleri , 3-4 tane coach , 1-2 genç takım antrenörü iş yapar.
benim kariyerimde de genç kontratlı oyuncular çıkmıyor ilk yıldan sonra , genç takım antreman tesislerine gelince onun iyi olması , altyapıdan çıkacak iyi oyuncuların oranını da arttırır. tabi buna gençlik akımı da dahil.
Gereksiz değil işte. Youth Coachların , Youth Facilities ve Youth Recruitment'ın iyiyse o sayı artar...

Sen de peki sadece Türkiye'de mi oluyor yoksa bütün liglerde mi ? Acaba ikimizde mi oluyor sadece yoksa bu bir bug mı ?

Altyapıdan çıkacak oyuncuların ( altyapıya girecek oyunculardan bahsediyorsan ) o " Youth Recruitment " ile alakalı bir durum. Ne kadar iyi olursa o kadar iyi regenler gelir altyapıya. Benim dediğim ise " Youth Facilities ". Youth kontrata sahip oyuncular burada antrenman yapıyor ve ne kadar iyi olursa potansiyellerine o kadar çabuk ulaşıyorlar veya potansiyellerine ulaşmalarında yardımcı oluyor. Boşuna geliştirmişim meğerse , bu kontrat olayını bilseydim geliştirtmezdim...

Bir bug ise düzeltilmesi lazım bir dahaki patch ile...