Sayfa 10 / 36 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1063 sonuç

Konu: THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yalnız Aziz başkana da buradan bir tebrik yollamak lazım Aydın Örs,Mrsic,Spahija müthiş bir teknik kadro var,bunların yanında kaliteli oyuncular var harika gidiyoruz bu sene,tek eksik hep söylerim futbol gerçi sadece ben değil hepimiz diyoruz ama futbol bu başarıyı gölgede bırakamaz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evet, hatasından dönüp koskoca Fenerbahçe'yi basketbol federasyonunun arka bahçesi yapmaktan vazgeçtiği için... Mahmut Uslu inadında diretmediği için... Aydın Örs'ü yeniden davet ettiği için... Ve en önemlisi şubeye burnunu sokmadığı, işi ehil olanlara bıraktığı için... Boşa geçen üç yılın kızgınlığı ile Aziz Yıldırım'da bir teşekkürü hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu işe karışmama işini bi de futbolda yapabilse çok güzel olacak..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    harika gidiyoruz bu sene,tek eksik hep söylerim futbol gerçi sadece ben değil hepimiz diyoruz ama futbol bu başarıyı gölgede bırakamaz

Kadın basketbol şubesi futboldan bile kötü yönetiliyor. Ama o kadar usta bir koç, öyle iyi niyetli ve yetenekli oyuncular var ki, fırtınaya rağmen -inanılmaz bir özveriyle- ayaktalar. Ne yalan söyliyeyim; şu son fırtınada Aziz Yıldırım'da az emek vermedi. Ne emme basma tulumba gibi başkanın övücüsü ve tasdikçisi Semih Özsoy, ne Maho ağanın emanetlerinden, bakan torpiliyle orada duran "hakiki ve fanatik Galatasaraylı" Didem Akın orayı çekip çevirebiliyor. Adama karışmasın diyoruz ama o da olmasa (Aziz Yıldırım) Kadın Basketbol şubesi bitmişti. Diana'nın ve Penny'nin kalması için gecesini gündüzüne katan tek kişi de o imiş... Ama bu kadar beceriksiz insanı yönetime alırsa, daha önce KOVULAN geçmişi malum idari menejer torpille oraya gelirse böyle her işe sen koşmak zorunda kalırsın işte. Aydın Örs modeli hem kadın basketboluna hem erkek voleyboluna monte edilmeli... Ya Aydın Örs gibi bir idareci, yahut kadın voleybolu gibi özerk bir idare... Mehmet Ali Aydınlar oraya kimseyi karıştırmıyor. Yani şu anda sorunsuz idare edilen iki şube var. Aydın hoca idaresinde Erkek Basketbolu ve Mehmet Ali beyin özerkliğinde Bayan Voleybolu... Üç şube iyi gidiyor. Ama ikisi iyi yönetiliyor.

-Futbol
    -Erkek Voleybolu
    -Kadın Basketbolu...

Acilen bir yönetim reformu şart... (Kadın Basketbolunda bu krizi başka bir takım yaşasa dibi görmüştü şimdiye... Şu kızların yüreğine hayranım.)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu arada, bir arkadaş mesaj yazmış:

"Futbolcuların basketçilerle salonda beraber çalışması, kaynaştırılması lazım...Ardından Aydın Hoca ya Spahija ya sorulması lazım hangileri kalsın hangileri gitsin diye.."

"Aman" dedim... "Aman kaynaşmasınlar. Bir de onların vurdumduymazlığı diğerlerine geçerse..."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söyleyecek çok söz yok.Müthiş bir takımımız var.Ben basketboldan çok anlamam ama deplasmanda Olympiacos'a 14 sayı fark atmanın ne büyük bir iş olduğunu biliyorum

Lavrinovic ve May'in yavaş yavaş kendine gelmesi sevindirici.Jasikevicius da o kadar iyi oynamadı ama çok kritik bir üçlük atarak tecrübesiyle maça etki etti.Varlığı yetti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu maçları izleyemiyorum ya, içim gidiyor inanın. Grup maçlarının hiçbirini izleyemeyeceğim ama bu takım inanıyorum ben daha fazla maç izleyeyim diye gruptan çıkacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şu maçları izleyemiyorum ya, içim gidiyor inanın. Grup maçlarının hiçbirini izleyemeyeceğim ama bu takım inanıyorum ben daha fazla maç izleyeyim diye gruptan çıkacaktır.
    Takma kafana Serkan abi sen gelince anlatırız sana maçları

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sabah gazetede gördüm yendiğimizi, sonra dedim nete girince bu konuya bakarım, nasılsa sizler (başta Hakan abi olmak üzere) maç hakkında ayrıntılı şeyler yazmışsınızdır, bilgilenirim. Öyle de oldu, haftaya başka zaferi konuşmak dileğiyle artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İnşAllah Serkan... Sen rahat ol. Bu takım iyi yolda. Oyuncularımız her zaman kaliteli, her zaman iyi niyetliydi zaten. Şimdi idari olarakta rahatladılar, taşlar yerine oturuyor. Son Euroleague şampiyonu Barcelona'yı deplasmanda yendiğimizde henüz asker değildin sanırım. Şimdi de son Euroleague finalistini yine deplasmanda yendik. İkisi de iç sahada birkaç yıllık bir yenilmezlik serisine sahipti. Bozduk serilerini... Siena'yı ise içeride eze eze yendik. Birer ikişer Avrupanın devlerini tokatlıyoruz işte. Bu takımın hakkı ödenmez gerçekten. İnşAllah gidebildikleri en uç noktaya kadar giderler.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kuralar çekilirken bu grubun favorisi Olimpiakos'tu , biz ise 2.sırayı alacak takım gibi gözüküyorduk. Ama bu maçı alarak çok öenmli bir mesaj verdik. Grubun en fiyakalı takımını deplasmanda devirdik. Bu da demek oluyor ki artık bu grubun Esas Oğlanı biziz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şu Partizan seyircisi hasta ediyor beni. İşte taraftar, işte şampiyon denir ya... İkinci tarafı bir yana: İŞTE TARAFTAR... Maçı yaşıyor, hem rakibe, hem hakeme etki ediyor, takımını bir saniye yalnız bırakmıyor. Darısı bizim başımıza... Efes bu ortamdan çıkarsa şaşarım doğrusu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Şu Partizan seyircisi hasta ediyor beni. İşte taraftar, işte şampiyon denir ya... İkinci tarafı bir yana: İŞTE TARAFTAR... Maçı yaşıyor, hem rakibe, hem hakeme etki ediyor, takımını bir saniye yalnız bırakmıyor. Darısı bizim başımıza... Efes bu ortamdan çıkarsa şaşarım doğrusu.
    Abi bi Partizan taraftarı birde Chelsea'nin bu sene bi rakibi vardı u17 maçında bile adamlar deliler gibi bağırıyorlardı onlar o iki taraf grubu varken geriye kalanların alayı boşa kürek sallar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sadece bağırmakla kalmıyor bunlar; hem bağırıyor, hem maçı yaşıyorlar Turgut'um. Oyunun bir parçası... Bizdekiler gibi saçma sapan bestelerle maçtan habersiz kendilerini deşarj etmiyor. Burda yanlış düdük çalan hakem salondan zor çıkar. Artistlik yapacak deli ve manyak bir oyuncu Dennis Rodman basketbolu bıraktığından beri dünya üzerinde mevcut değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

20.200 seyirci diyolar. Doğrumudur ? Bu arada yayın hangi kanalda ? NTV ?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Doğrusur. Top-16'da oynayacakları bütün maçların biletleri geçen hafta bitti. Kimlik fotokopisi karşılığı herkese sadece bir bilet sattılar ama bitti. Salon zaten 20.000 kişilik. Üç maçın biletini şimdiden sattılar.

Efes'in maçları SkyTürk'te.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sadece bağırmakla kalmıyor bunlar; hem bağırıyor, hem maçı yaşıyorlar Turgut'um. Oyunun bir parçası... Bizdekiler gibi saçma sapan bestelerle maçtan habersiz kendilerini deşarj etmiyor. Burda yanlış düdük çalan hakem salondan zor çıkar. Artistlik yapacak deli ve manyak bir oyuncu Dennis Rodman basketbolu bıraktığından beri dünya üzerinde mevcut değildir.
    Abi tabi orası ayrı bir olay zaten.Salon sporlarında hakemi baskı altına almak oyuncuların elini ayağına dolandırmak rakibi bitirmek manasına gelir.

Biz bile afedersiniz ama k*çı kırık deplasmanlarda 300-500 kişiyi görünce afallıyoruz.Ki adamlar Türkiye'deki futbol seyircisi kadar olup salondalar ve inanılmazlar.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bizde bunu en iyi Karşıyaka taraftarı yapar.

Bizim taraftarımız arasında da bir salon kültürü oluşmaya başladı ama bazı işbilmez yöneticilerin işgüzarlığından tam verim alınamıyor.

Mesela Caferağa ve Burhan Felek'te iç saha maçlarımızda taraftarımız hakemi baskı altına alacak en etkili yer olan ilk sıraya oturamıyor. Niye? Güvenlik amacıylaymış. Oysa aynı Burhan Felek'te deplasman statüsünde oynadık mı oturuluyor. Dünyanın her yerinde oturuluyor. Yönetimler taraftarı nasıl daha etkin kullanırız derdinde... İşgüzarlığın böylesi bir bizde var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yanlız taraftarın sesini kısıyo şu anda reji.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maç başında dehşetlerdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hakan Abi'm bu videoya'da bakmanı öneririm u11 maçı

http://www.youtube.com/watch?v=Ib70m35Pc5Q

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hemde U-11 maçında...

Ama burada çocuklara küfür etmiyor, saldırmıyorlardır değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hemde U-11 maçında...

Ama burada çocuklara küfür etmiyor, saldırmıyorlardır değil mi?
    Yok abi taraftarlar sahadakilerin çocuk olduğunun ve orada spor yapıldığının farkındalar.

Taraftarlarda insalık'dan çıkmamış şekilde takımlarını destekleyen ve örnek olan bir taraftar grubu olma niteliğindeler.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Partizan'lılar iyi güzelde çok abartıyorlar. Bildiğin Sırp. Sırpları severim ama işin tadını kaçırınca sonuç kaçınılmaz oluyor. Birkaç gün önce 15 tane Sırp taraftar toplam 240 küsür yıl hapis cezası aldı. Tribünde yaşanan olaylardan dolayı. Üstüne de 2 tane karşı takım taraftarını öldürmüşlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Genç yaşta taraftar baskısına alışıyor çocuklar

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Partizan'lılar iyi güzelde çok abartıyorlar. Bildiğin Sırp. Sırpları severim ama işin tadını kaçırınca sonuç kaçınılmaz oluyor. Birkaç gün önce 15 tane Sırp taraftar toplam 240 küsür yıl hapis cezası aldı. Tribünde yaşanan olaylardan dolayı. Üstüne de 2 tane karşı takım taraftarını öldürmüşlerdi.

Sırp olupta tahtası eksik olmayan kişiye rastlamadım. Aha bizim Erkek Voleybol takımından Milijkoviç... Geçen yıl Olimpiyakos formasıyla Panatinakos'u yendikten sonra nasıl coşuyor:

http://www.youtube.com/watch?v=eVn7vBasxFs

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Abi bırakın şu kasap sırpLarı övmeyide, maç nasıL gidiyor onu söyLeyin siz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Efes önde, Sırplar ensesinde... Trübünler (20.000 kişi ayakta) takımını maçta tutuyor. 3. periyot oynanıyor; 48-43.

Sırplar kasaptır. Amenna... Ama biz burada taraftar profilinden bahsediyoruz. Yoksa Bosna'yı unutmadık.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Abi bırakın şu kasap sırpLarı övmeyide, maç nasıL gidiyor onu söyLeyin siz.
    Öndeyiz abi 7 sayıyla..

Fakat övmemek elde değil öyle taraftar yok hakkatten yok yani (:

30. Default

Maçın Sonucunda Kazanalımda Onlar Kı...larını Yırtarcasına Bağırıp Hakemleri Dövmeye Gitsinler

Zaten Dün Haxballda Allahın Polonyalısına Recoyla Yenildik Sinirliyim Bu Aralar Doğu Avrupaya

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 10 / 36 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri