Quote Originally Posted by anil luque View Post
Beynelmilel bir takımız vesselam
Ben Ekrem'in oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Hatta gelecek sezon için Schuster ikna edilmeli ve Rıdvan takımda kalmalı. Hilbert gönderilebilir o sayede.
Hilbert sağ bek oynadığı en az 4-5 maç skoru etkileyecek pozisyonlardaydı bu sene... O kadar ki maç aldı bile denilebilir. Bence sezonun ilk yarısının en etkililerindendi... Kolay kolay vazgeçileceğini sanmıyorum, vazgeçilmemelidir de... Hem zaten sezon sonunda Fernandes-Ferrari-Bobo üçlüsünden en az ikisi seneye yabancı kontenjanını işgal etmeyecektir. Yeni yabancı da alınmayacağını düşünürsek, seneye pek sıkıntımız kalmaz. Ama Ersan gerçekten çok kilit bir yerdeydi, beni fazlasıyla üzdü sakatlığı... Ama yine de ligde onun bölgesinde pek sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum, zaten Schuster in kafasındaki stoper ikilisi Toraman-Sivok tu. Avrupa da da daha defansif oynayacağımız için, savunma bu kadar öne çıkmaz, o şartlarda da Ferrari yeterli bir yedek olacaktır.

Birde Beşiktaş 60 dan sonra değil, genelde 45-60 arası oyundan düşüyor. 60 dan sonra da büyük ihtimalle oyuncu değişiklikleri sayesinde tekrar toparlanıyor ama Guti-Aurelio ortasahasıyla ilk yarım saatte ki tempoyu kaldırmak öyle çok kolay bir iş değil... Orta sahadaki mevcut Aurelio-Guti-Nobre üçlüsünün yerinde Guti-Ernst-Fernandes üçlüsünün neler yapacağını merak ediyorum açıkcası.