Başarılar, Bol Şanşlar RenkdaşTransferleri Ekledinmi?
Başarılar, Bol Şanşlar RenkdaşTransferleri Ekledinmi?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Teşekkür ederim.Aynı takımı tutan bir kişi tarafından onaylanmak da hoş oldu.
Teşekkürler.
Teşekkürler.Transferler ekli değil ama çok renkli bir kariyer olacağa benziyor.En azından kafamdaki senaryo böyle.Filistin kariyerini de takip ediyorum ve bir bakımdan benzerlik göstereceğini söyleyebilirim sana =)
Genel bir bilgilendirme yapmak istiyorum.Hayal gücümün sınırlarını zorlayacağım bu kariyerde.Zaten yayınladığım ilk kariyer olacak =) Amacım hem maksimum zevk almak hem de spor adına önemli fakat daima üzeri örtülmüş bazı konulara değinmek.Bunları yapmak adına veri tabanında birkaç değişikliğe gidilmiştir.Baştan söylemek istedim sonradan yanlış anlaşılmalar olmasın =)
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren 25 Haziran 2010 saat 14:00’da bir basın toplantısı düzenleyeceklerini kamuoyuna duyurdu.
Beşiktaş cephesinden yapılan bu duyurunun ardından başta beşiktaş taraftarı ve rakip spor kulübü yöneticileri olmak üzere bir çok kişinin aklında soru işaretleri dolaşmaya başladı.
Spor basınında en çok tartışılan konulardan biri haline gelen BJK’nin düzenleyeceği basıın toplantısı, bir çok tahmin yürütülmesine sebep oldu.
Asyalı yıldız yolda !
Beşiktaş İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United’da forma giyen Park Ji Sung ile anlaştı.Basın toplantısında transferin resmileştirilmesi bekleniyor.
Zor Günler Kapıda !
Yabancı oyuncuları ve aldıkları yüksek ücretler yüzünden Beşiktaş mali bir krize doğru mu sürükleniyor ?