O sıralar 2 takım İnönü yü paylaşıyordu, yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Galatasaray ın yeni stadı gerçekten güzel yapılmış, bazı anlaşmalarla hakları Galatasaray a verilmiş, tabi ki hakları var isteyip istememeye... Ayrıca çok da yadırgamamak gerekir istememelerini, hoş bizim yönetimden böyle bir istek var ihtimali üzerine konuşuyoruz bunları. Açıkcası bende istemem TT Arena da oynamamızı. İyisiyle kötüsüyle, Olimpiyat Stadı bu tür durumlar için mevcut, 1-2 sene kış ayları sıkıntı yaşarız olur gider. Bu bahsettiğimiz Olimpiyat Stadı nda Şampiyonlar Ligi oynanmadı mı sanki... 1-2 sene de biz oynarız... Ama benim asıl üzüntüm, önümüzdeki iki sene, bizim için hedef seneler iken, takım belki Türkiye tarihindeki en fazla uluslar arası yıldız oyuncuyu barındıran takım iken (kişisel fikrim) bizim dağ bayır gezecek olmamızOlimpiyat için var olan ulaşım sıkıntılarının kısmen TT Arena için de var olduğu söyleniyor. Keşke bir sene daha erteleseydik diye düşünmekten kendimi alamıyorum
![]()
Evet, yanlış hatırlıyorsun. Ali Sami Yen'in tadilat döneminde sadece Avrupa maçları için İnönü'de oynamak istediğimizde Beşiktaş Kulübü, "stad kaldırmaz" diyerek reddetmişti. Biz de Olimpiyat Stadı'nda çok yüksek bir seyirci ortalaması ile oynamıştık. Şimdi sıra "büyük" Beşiktaş taraftarında. Bakalım Olimpiyat'ta oynamaya başlarsa Beşiktaş kaç bin kişi gelecek maçlara, görelim. 10 dakikada evden stada gitmeye benzemez bu...
Şüphen mi var
Bu kadar gerilmeyin, biraz sakin olun. Tamam stad güzel, Galatasaray ın stadı... Bu arada Serdal Adalı ile Keçeli açıklama yaptılar. Eğer TT Arena ya da Kasımpaşa nın stadı olmazsa Olimpiyat a gideceğiz, henüz bir müracaatımız olmadı, hocalar, yönetimler ve devlet tarafından kabul edilirse olur zaten dedi. Sakin olun kimsenin elinden stadını aldığımız yok
Kaldı ki ben istemiyorum zaten, başarılı olacağımızı düşündüğüm bir senede Galatasaray ın stadında oynamayı...
İyi de yaptığın karşılaştırma ne kadar mantıklı acaba? Siz bir senede 3 tane ŞL maçı için gitmişsiniz,bizim 1 sezon boyunca bütün maçlarımızı oynanamamız söz konusu.Bu hafta İBB ile maçımız var Olimpiyat'ta.Ne organizasyonlar düzenleniyor stada gidebilmek için. Bir sezon boyunca o stadta oynasaydınız ve yüksek bir seyirci ortalaması yakalasaydınız o zaman diyebilirdin hadi bakalım Beşiktaş taraftarını görelim diye.
Öte yandan Galatasaraylıların bu fikre karşı çıkmaları gayet normal aslında.Rakiplerinin ekmeğine yağ sürmek istemezler.Beşiktaş iyi kadro kurmuş zaten,gelsin bir de cillop gibi stadta oynasın diyebilecek Galatasaraylı azdır.Ondan sonra mesela 132 desibel rekorunu TT Arena'da kırsak bu prestij açısından hiç hoş olmaz Galatasaray taraftarı için.
So what?
Saike