İşte beklenen maçHer sonuca sevineceğiz ama sanki Fenerbahçe nin yenmesine daha çok sevineceğiz
![]()
Kazanırsak ligin yeniden başlayacağı bir maç olacak.Uçurumun kenarındayız.Beraberlik bile yetmeyebilir.
Bu maçı kazanmasına kazanırız. Ama sonra n'olacak? Ardından gidip Manisa'yı yenebilecek miyiz? Yani bu takım üst üste (Antalya'dan sonra) ikinci bir Anadolu galibiyeti çıkarabilecek mi?
Kazanırsak lig filan yeniden başlamaz. Manisa ve Kayseri maçlarını kazanırsak lig yeniden başlar. Manisa ve Kayseri maçlarından da iki galibiyet çıkarırsak Beşiktaş karşısına bir beraberlik kredsiyle çıkabiliriz.
Kazanamazsak... Bizim camia "hiç olmazsa şampiyonlar ligi ön eleme hakkı" diyecek sağduyu ve olgunluğu kaldıramaz. Oyuncuların zaten umrunda değil. Kazanamazsak, ligi Galatasaray'la aynı yerlerde bitiririz. Hatta bizim önümüze dahi geçebilirler. (Oğuz Çetin dönemini hatırlayın.)
Fenerbahçe için zirveyle arayı kapatıp, yeniden yarışa katılma fırsatı, Trabzonspor için ise rakiplerinden birini tamamen yarıştan kopartıp, koltuğa daha sağlam oturma fırsatı yakalayabileceği bir maç olacak.
Fenerbahçe öncelikle ortasahanın kontrolünü ele alıp, Trabzonspor'un ortasaha-hücum bağlantısını tamamen engellemesi gerekiyor. Ortasaha kontrolünü ele almayı başardıktan sonra gol atmak çok zor olmayacaktır.
Bu maç Fenerbahçe oyuncuları için önemli bir kırılma noktası. Eğer bu maçı kazanırlarsa maç sonunda tribünlerden büyük destek görürler. Ancak aksi halde ortaya pek iyi bir manzara çıkmayacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
fenerbahçe yenilmediği sürece şampiyonlukta iddialı şekilde devam edecektir ama yenilmemek yetmez.takıma şampiyonluk iddiası için yetse bile,biz taraftarlara yetmez.geçen sene son maçta kurduğumuz baskının yarısını kursak fark olur zaten maç.çünkü o maç çok istisnaydı.bir daha gol olmamak konusunda bu kadar ısrar etmeyecektir top.kadro kalitesi,saha avantajı,farkı 4'e indirme gibi itici güçler fenerbahçenin kazanması için yeterli olur bana kalırsa.maç sonuna gelecek olursak,ne olursa olsun hakemler konuşulur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe'nin büyük maçları iyi oynama avantajıyla kazanacağını düşünsemde umarım berabere biter...
Büyük maçları aykut gelmeden önce her teknik adamla iyi oynuyorduk.Aykut geldi ilk yarı performansı 3 te 0 gs bile puan aldı kadıköyden bunun açıklması olamaz.Gitsin sportif direktörmü ne ondan olsun yada Alexi gönderip kendi 4-3-3 sistemini oturtsun yani gerçekten teknik adamsan ne kadar vazgeçmesi zor olsada takım için Alexe teşekkür edilmeli.Takımın bütün yükünü Alex çekiyor ama sistemine uymuyor aykutun,sistemini değiştirmeyi denedi yapamıyor takım ilk devre olmadı.Ya aykut gitmeli yada büyük kaptan Alex.
Gökay emre tarzında sert oynayan mücadele eden bi orta saha emreyle gökay çıkmalı derbiye birde topuzu koy 3 lü orta saha ileride sağ açıkta dia mutlaka olmalı.Bakacağız sonuca mutlaka kazanmalıyız
alex gitsin artık ya
allah razı olsun bize çok yardım etti ama alex sadece güzel bi skorer onun liderliğini hiç börmedik
bize lider bi teknik adam ve ider bi futbolcu lazım
yoksa aykut da gelse cankut da gelse farketmez
Kimin gideceği, kimin kalacağı sezon sonunda konuşulur. Şu anda katkı veren hiçbir oyuncuyu gönderme lüksümüz yok. Alternatifini koymadığın hiçbir yıldıza "git" diyemezsin. Zaten şu dakikadan sonra 'filan gitsin, falan kalsın'ı konuşmak laf-ı güzaf... Elde olan malzeme, kadro bu... Ve bir başarı gelecekse bu kadrodan, bu kadronun yıldızlarından gelecek. Gelmeyecekse yine aynı şekilde...
Bizim Fenerbahçe olarak yıllardır en büyük ayıplarımızdan birisi, hizmet eden, emek veren, sembol olmuş isimleri kovar gibi göndermemizdir. Ahde vefa yoksunuyuz. Pier Van Hoojdonk bunu yaşadı, Zico bunu yaşadı, İbrahim Kutluay bunu yaşadı, Serap Yücesir bunu yaşadı, Nalan Ramazanoğlu bunu yaşadı. Umarım Alex aynısını yaşamaz.
Bu forum bir nehir yatağı olsa, benim Alex eleştirilerim onu taşırıp sel yapmıştır. Kendisine değil, oyun tarzına... Yoksa Fenerbahçe'ye sembol olmuş bir değerin şahsını lekelemek hayatta yapmayacağım şeydir. Alex tarzı oyuncular, kişisel bir durumdur, beni mestetmiyor. Ama benim eğri veya doğru, futbola bakış tarzıma ters diye Fenerbahçe'ye malolmuş bir oyuncunun ardından trampet çalamam. Fenerbahçe tarihine bir kuyumcu titizliği ile merak duyan birisi olarak aksini yapmam mümkün değil.
Alex'i kimse Colin Kazım'ı gönderir gibi gönderemez. Buna kimsenin hakkı yok. Hoş, Diana'ya bir teşekkürü çok gören zihniyet yapar mı yapar.
Her iki taraf için de son derece önemli bir maç. Trabzonspor , Bursa'dan gelecek habere göre beraberliğe de yatabilir ama tabiki kesinlikle kaybetme lüksü yok. Fenerbahçe ise tamam ya da devam diyecek. Her türlü sonuca gebe bir maç vallahi. Bir Beşiktaşlı olarak beraberlik taraftarıyım tabiki ve umarım öyle bir sonuç çıkar. İki tarafa da Allah kolaylık versin.
Bende bu tavrı anlamıyorum Aykut Kocaman babanızın oğlu mu sizin? 19 yaşındasınız profilde görüldüğü kadar Aykut diye aşağılayarak konustugunuz insan siz doğmadan önce de bu takıma şampiyonluklar kazandırıyordu.İnsanları sevmeyebilirsiniz,başarısız bulabilirsiniz ama birazcık saygı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum. oyunu önde kurabilirsek pek atak yemeyiz.
vurduğunuz gol olsun !
son 5 Fenerbahçe deplasmanında sadece 1 kere yenildik, yenilme ihtimalimizi düşük görüyorum, (Egemen oynarsa tabi) ama kazanma ihtimalimizi de düşük görüyorum, sanırım berabere bitecektir bu maç.
Kötü ve dağınık bir oyun segileyeceğiz fakat mutlu sona ulaşacağız. 2-1 veya 3-1 kazanacağız.
Konuyu dağıtmayalım ama Alex'de gönderilir mi be Aykut Kocaman ?
Maçı ya 2-1 ya da 3-2 bitiriiz
Arkadaşlar n'olacak bu Fenerin hali? Birşeyler söyleyip içimi rahatlatın ya!
Bu maçı kazansak bile bu takım bu yarışın sonuna kadar koşabilir mi?
Yaman abi hiç sanmıyorum. Zaten ne kadar koşsakta son turda şişiyoruz hepsi heba oluyor. Bali alıştıra alıştıra götürseler.
Trabzon burdan her türlü puanla döner. Fenerbahçe geçen seneden çok daha kötü durumda.
Zor maç.Eğer yarışa ortak olmak istiyorsak ne olursa olsun bu maçı kazanmalııyız.Futbolcular da bunun bilincinde olursa maçı kazanırız diye düşünüyorum.
Fenerbahçe'ye 1-0 açık girdim hangisi olursa olsun tabi beraberlik daha çok işimize gelir bizim![]()
Isimiz zor. Kazasiz belasiz hatasiz sakatsiz bi mac olsun. Daha iyi oynayan kazansin![]()
İki takıma da başarılar.Güzel bir maç olacağı kesin.Umarım kazanan biz oluruz.Ve ben kazanacağımızı da düşünüyorum.
Fenerbahçe açısından bakacak olursak,trabzonsporun sağ tarafı kuvvetli oraya koşan bir orta saha koyup (özer,mehmet) sağda dia ile başlamalıyız.Dia,cale'yi oldukça zorlar o tarafta.Ev sahibi olan biziz ve sağda mehmet solda özer başlamamalıyız korkaklığa gerek yok.Biz baskın taraf olmalıyız.Önlem alan değil önlem alınan takım gücü var fenerbahcede,bunu gösterir umarım futbolcular ve aykut hoca aksam.
Maçı izlemeyeceğim için umarım çok sıkıcı kısır bir maç olur hatta hiç gol olmaz doğru düzgün gol pozisyonu bile olmaz![]()
Ben bu maçta rahatım arkadaşlar. Şimdiden daha sonrasını düşünüyorum. Daha sonrası için güvenemiyorum bu takıma...
Haaaa... Bu maçı kazanamazsak... Tepetaklak gideriz. Soluğu sezon sonunda Galatasaray'ın yanında alırız. Bizim düşüşlerimiz sert olur. Ama İnşAllah kazanacağız.