Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Beşiktaş'ın Rakibi ve Muhtemel Rakipleri Belli Oldu!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

City kim Allah aşkına adamlar o kadar adam aldılar da ne oldu hala UEFA'ya gidiyorlar para var ama başarı yok bunlarda.En fazla 2-3 tur gideceklerdir UEFA'yı alamazlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Eğer Cenk'e bir sakatlık gelirse Tevez Hakan'a ağlardan top toplatır. Cenk'e de toplatırda Hakan daha çok haşır neşir olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

City cok dengesiz takim bir bakiyorsun iyi oynuyorlar bir bakiyorsun kötü ama önce önümüzdeki Kiev maci var. (arkadaslar ben Kiev macina Hollanda'dan billet almak istiyorum Internet'den billet alma durumu varmi?)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    City cok dengesiz takim bir bakiyorsun iyi oynuyorlar bir bakiyorsun kötü ama önce önümüzdeki Kiev maci var. (arkadaslar ben Kiev macina Hollanda'dan billet almak istiyorum Internet'den billet alma durumu varmi?)
    İstanbul'daki maç için değil mi? Biletix'den satın alabilirsin.Biletix'in sitesine üyeliğinin olması lazım.Bir de biletlerin satışa çıkacağı zamanı takip etmen lazım.Çabuk tükenir çünkü Kiev maçının biletleri.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İstanbul'daki maç için değil mi? Biletix'den satın alabilirsin.Biletix'in sitesine üyeliğinin olması lazım.Bir de biletlerin satışa çıkacağı zamanı takip etmen lazım.Çabuk tükenir çünkü Kiev maçının biletleri.
    Evet Istanbul maç'i için sagol üye olalim Biletix'e ve tabi kredi karti cikarmam lazim.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri