Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Real Madrid İçin Santrafor Önerisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

4-1-2-1-2 oynarım. Bir tane adam gibi DM aLırım. Sağ iç MC Xabi ALonso, SoL iç MC Diarra, AMC Mesut, SoL forvet Target Man C.RonaLdo, Sağ Forvet Deep Lying Kaka oynatırım. Coşarım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

EndoplazmiK RetikuluM doğru demiş babacar istediğin oyuncu tipi için oyundaki en iyi forvet. ama o transfer bütçesiyle en iyi seçim hulk ya dzeko olur. hulk iyi kafa vuramıyor ama gerek yok her türlü kapatır o kafa atamama açığını emin ol. 20 milyon pound'a da gelir.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    4-1-2-1-2 oynarım. Bir tane adam gibi DM aLırım. Sağ iç MC Xabi ALonso, SoL iç MC Diarra, AMC Mesut, SoL forvet Target Man C.RonaLdo, Sağ Forvet Deep Lying Kaka oynatırım. Coşarım.
    çok ilginç bi düşünce bu taktikle bütün oynanabilecek Real Madrid taktiklerini kasıp kavurmuşsun

Lacina Traore yi tavsiye ederim özelliklerine göre kat kat iyi oynuyor 1 sezon sonra La Liga da gol krallığına oynar ayrıca aradığın tipte bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Abel Hernandez dururken forvet mi aranır? alternatif de Hulk.

Tabiki Ben

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Tabiki Ben
    Madrid'e dede değil golcü lazım saygılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende şimdi Real Madrid'le başladım sizce AMC'ye Mesut'mu yoksa Canales'mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bende şimdi Real Madrid'le başladım sizce AMC'ye Mesut'mu yoksa Canales'mi ?
    Koy Mesut'u Mesut iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Başkan ekstra transfer bütçesi yarattı. Devre arası Chellini, Dzeko, Welliton ile de De Rossi, Miguel Veloso' yu aldım. Ayrıca satılık listesine konulan A.Sanchez i de çok ucuza takımıma kattım. Çoğu oyuncuyu gönderdim. Gol atamama sorunum vardı. Hala devam ediyor. İlk defa başıma geliyor. Takımda her türlü iyi oyuncu var. Maçta 25-30 şut çekiyorum ama gol atamıyorum. Rakip 3-4 şutta golü buluyor puansız ayrılıyorum. Elimdeki forvetler Welliton, Dzeko, Benzema, Higuain, Lukaku yu şimdilik U19 takıma yolladım. Bu dörtlüden hangi ikisi iyi partner olur? Hangi rollerde oynamalılar? Ya da tek forvetle oynayıp orta sahayı mı güçlü tutsam? Barcelona' nın 6 puan gerisindeyim. Maç kaybetmek bilmiyorlar.

Dzeko'yu boşuna almışsın.

Higuain-Benzema veya Dzeko olabilir.

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    Dzeko'yu boşuna almışsın.

Higuain-Benzema veya Dzeko olabilir.
    Aynen ama umaırm Dzeko'dan da istediğin verimi alabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

higuain poacher, benzema complate forward yapsam nasıl olur? 65. dk ya doğru da ileride top tutması için dzeko yu sokarım? orta saha süper oldu. dmc de rossi, mcler x.alonso ve khedira

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

bir de fm 10 da welliton çok iyiydi. Özellikle poacher yaptığımda gol makinesine dönüşüyordu resmen. Yine aynı şekilde ondan da yararlanamadım. Acaba özellikklerini mi düşürmüşler?

Quote Originally Posted by eyes-on-you View Post
    bir de fm 10 da welliton çok iyiydi. Özellikle poacher yaptığımda gol makinesine dönüşüyordu resmen. Yine aynı şekilde ondan da yararlanamadım. Acaba özellikklerini mi düşürmüşler?
    Onun özelliklerinii 11'den hatırlamıyorum ama zaten Welliton'dan sanırım sadece Kral Kupası'nda falan yararlanmak istersin? Zaten çok üst düzey forvetlerin var.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Rakip kazanmak istiyor ve sürekli size saldırıyorsa poacher la oynayın bence. Bunun dışında ben iyi oynarken hiç verim alamadım poacherdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

wellitonu fm 10 milan kariyerimde agüero yu yedek bırakıyordu. Resmen döktürüyordu.

wellitonu fm 10 milan kariyerimde agüero yu yedek bırakıyordu. Resmen döktürüyordu.
    Bir de başka rollerde dene belki daha çok verim alabilirsin ama iyi değilse de zorlamaya gerek yok ondan çok daha iyiler mevcutken.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Alternatifi kim olabilir wellitonun?

Alternatifi kim olabilir wellitonun?
    O kadroda alternatife ihtiyacı mı var Welliton'un kendisi alternatif değil mi ya?

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Lig çok heyecanlı geçiyor. Higuain biraz kendini buldu poacher oynatmaya başlayınca. Ligde 15 golü var. Barcelona ile aramda 1 puan fark var. Lider benim.Kalan 3 maçım çok zor. Lig 5., 7., ve 9. su ile oynuyorum. Barcelona ise sondaki 3 takımla oynuyor Önümde Getafe maçı var şimdi. Alırsam büyük ihtimal puan kaybetmem bir daha. Ama son maça kalırsa izleyemem heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Benim fikstürü bir görseniz... Sevilla, Getafe, Villareal bir de iyi bir takım daha vardı Sevilla' yı 1-0 mağlup ettim deplasmanda ama ne maçtı Barcelona ise çok kolay takımlarla 3 maç yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Elimdeki forvetler Higuain, Benzema, Dzeko, Welliton. Hangi ikiliyi hangi rolde oynatayım? Tek forvet oynayacaksam hangisi oynar? Kadromu da yazayım:
    Kaleci: Casillias (gerisi boş zaten )
    Defans: S.Ramos, Pepe, Chellini, Lahm, Marcelo, Fabio, M.Hummels,R. Albiol
    O.Saha: X. Alonso, De Rossi, Khedira, M. Veloso, Kaka, Mesut, Gourcuff
    Kanat: C.ronaldo, A. Sanchez, Di Maria
    Forvet: Yukarıda yazdım zaten
    Önerilerinizi bekliyorum.

DÜZENLEME: Özellikle forvetlerden ne denediysem verim alamadığımı belirtmek isterim. Şöyle takımı sırtlayacak, zor anlarda öne geçirecek, gol krallığına oynayan bir forvetim yok. Ne denediysem, hangi taktikle, rolle oynadıysam beceremedim. Takımdaki en golcü oyuncu Ronaldo, Higuain maç başına 0.5 gol ortalamasını zor yakalıyor. Benzema hiçbir şey yapamıyor zaten. Dzeko' yu aldım, herkes yazmış 30 gol atıyor falan filan, yok arkadaş. 10 maçta 1 golü var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Higuain'i poacher olarak oynatmayı dene. Bende 34 lig maçında 42 gol atıp gol kralı olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Denedim. Sanırsam o rolde 7 veya 8 maç oynattım. 4 golü geçemedi. Pozisyona giriyor girmesine ama bitiriciliği 19 olan adam gol atamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende takır takır atmıştı valla. Hatta o sezon toplam 55 golü görmüştü sanırım diğer kupalarla beraber. Oyuncu komutlarından prefferred moves'u moves into channels yaptınmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

o isimler gol atamıyorsa başka bir sorun var demektir. 20 şut çekiyorsun ama bunlar efektif şutlar mı yani sonuca götürecek pozisyonlar mı yoksa alelade uzaktan şutlar mı bunlar?

R.Madrid gibi bir takımla hiç oynamadım ama muhtemelen rakipler reputation'ı baz alarak aşırı defansif oynuyorlardır. Beklerini oyuna fazlasıyla katmalısın, sol bek-sağ bek açık oyuncusu gibi oynamalı, uzun şut ayarlarını sıfırlayarak futbolcuların hücumları şut çekerek harcamasını engelle. Defansını çok çok ileri çıkar oyunu rakibin sahasına yığ. match prepation attacking movements olarka kalsın. (ya da taktiği aşırı atak yapıp defansive positioning olarak seçmek de bir yöntem)

Özetle çok atak mentalite ile oyna

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Higuain neyinize yetmiyo kardeşimTaş gibi golcü.Ha Benzema'yı satar alırsınız bi Dzeko o olur.R.Madrid'e bi Hamsik lazım bence golcüden çok

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Pato veya Agüero

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ronaldo varken uzaklara gitmeye gerek yok. Poacher, Deep Lying veya Complate oynatın %100 verim alın.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri