Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 57.69%
  • Trabzonspor kazanır

5 19.23%
  • Berabere biter

6 23.08%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 124 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [19. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Niang 53. dakikada Alex'in serbest atışında altıpasa yaptığı koşuda düşmüştü. Maraton proğramında herkes ittifakla tartışmasız penaltı diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra hem karşılaşmayı değerlendirdi hem de Aykut Kocaman ile arasındaki gerginlik hakkında konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta iyi oynayamadıklarını ve mağlup olduklarını söyledi. Güneş, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuna iyi başlayamadıklarını ifade ederek, ''İki gol gelinceye kadar oyun akışımız hiç yoktu. Top kullanmada pas yapmada sıkıntımız vardı. Rakibi karşılaşmada sıkıntılar oldu. Takım oyunu ve oyun disiplini olmaması nedeniyle kaybettik. Rakibi tebrik ediyorum. Galibiyeti hak ettiler'' dedi.
    Oyuncularının kendi performanslarının altında oynadığını belirten Şenol Güneş, ''Kendi oyunumuzun pas yüzdemizin altında oynadık. Zaman zaman iyi çıkışlar yaptık ama rakip 10 kişi kaldığında, bunu kullanmak yerine biz 9 kişi kaldık. Oyunun başında bugün maçın atmosferini taşıyamadık, hem fizik olarak hem düşünce olarak. Fenerbahçe bugün seyirciyi, sahayı, atmosferi çok iyi kullandı. Oyun olarak çok akıcı olmamasına rağmen oyuna göre oynamasını bildi'' diye konuştu.

-''AYKUT'U YARALAMAK İÇİN SÖYLEMEDİM''-

Şenol Güneş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile yaşadığı gerginliğin hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti: ''Benim bir şey yaptığım yok. Nereden nasıl çıktı bilmiyorum. Bu zamana kadar biz hak ettiğimiz puanları oynayarak aldık. Hak ettiğimiz puanlara saygısızlık olunca cevap vermeye çalıştık. Sadece düşüncemi söyledim, Aykut'u yaralamak, suçlamak için söylemedim. Aykut hoca Fenerbahçe gibi büyük bir camianın antrenörü. Niye ona saldırayım. Ben kendi gerçeklerimi söyleyen biriyim. Aykut Kocaman Türk futboluna oyuncu ve antrenör olarak hizmet eden bir arkadaşımız, şimdi işini yapıyor. Camialar arasında kin ve nefret tohumları atmak yerine sevgiyi çoğaltmak zorundayız. Ama kamuoyunda bundan gündem çıkarıp, bunu saha sonuçlarına yansıtmayı, maçın gerginliğini arttırmak isteyenlerin, biraz oyununa alet olduğunu düşünüyorum. Ben o oyunun içinde yoktum. Hiç olmadım.''

-''SAHANIN EN İYİSİ HAKEMDİ''-

Şenol Güneş, maçın hakemi ile ilgili soru üzerine, hakemlerle ilgili konuşmamaya çalıştığını belirtirken, ''Bana göre bize 2 kırmızı kart göstermesine karşın sahanın en iyisi hakemdi. Bugün kaybettiğimiz için bunu çok rahat söylüyorum'' dedi.
    Hakemleri rahat bırakmak gerektiğini vurgulayan Güneş, ''Oyuncular konuşmayacak, işini yapacak. Hakemleri rahat bırakmak gerekir. Bunu dediğim zaman hakemleri korumuyorum, öbür türlü konuşunca da saldırmıyorum. Bugün de hakemi konuşmak haksızlık olur'' diye konuştu.
    Şenol Güneş, Beşiktaş maçında oyuncuların bir çoğunu oynatmayarak Fenerbahçe maçına daha diri çıktıklarını belirterek, ''Ama o maçta korktuğumuz, düşündüğümüz bazı şeyler bu maçta oldu. Hem sakatlık hem de kartlar ortaya çıktı. Bizim takım iyi oynayan bir takım. Futbol oynayarak bugünlere geldik. Daha iyi oynamak gerektiğini söylüyorum. Bugün oyunumuz eksik kaldığı için yenildik. Ligde 5 puan yitirdik. Bu takımın iyi işler yapacağını düşünüyorum. Lig maratonunda puan kayıpları olacaktır'' şeklinde konuştu.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    A.FaruK arkadaşımız üç gün önce mesaj bırakmış. Ona dedim ki, "Pazar akşamı sana telefon açacağım, o zaman görüşelim ve Trabzon galibiyetinin keyfini çıkaralım." Yine yazmış, "kaybedersek aramamazlık etme ama." Yok, ararım dersem ararım.
    Olsun abi yensekte yenilsekte mühim değil yeterki irtibatı koparmayalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçe en sonunda bu kadar güzel top oynayınca insana şevk de geliyor yorum yazmak için Ben bu sene ilk kez şampiyon olabileceğimizi sezdim. Eğer Manisa ve Kayseri maçlarını da alırsak İnönüden de puan çıkartabiliriz ve iddialı konuma gelebiliriz. Tebrikler Fenerbahçe'me..

Bir de Şenol Güneş'i tebrik ediyorum. Maç sonu açıklamasının her harfine katılıyorum.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel maç oldu, Tayfun Cora'ya bak sen ya Alex'le karşı karşıya gelmiş, adam atar yapıyor belliydi sahaya fazla olduğu G.G'e bir hareketi vardı yanlış hatırlamıyorsam birde...
    Tebrikler Fenerbahçe..
    Tebrikler Trabzonspor..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Temposu yüksek bir karşılaşma oldu. Fenerbahçe'nin böyle bir oyun ortaya koyacağını kimse tahmin etmiyordu. Sahaya çok iyi yayıldılar ve topa sürekli basmaları büyük avantaj sağladı ki 2. gol bu şekilde geldi. Trabzonspor'da yenmekten ziyade beraberliğe gelmişti. Mesela bir Alanzinho çok etkili olabilirken yedeklerde oturuyordu. Trabzonspor yanlış strateji ile kupadan olduğu gibi bu maçtanda oldu.

Maçın tek kötü yanı hakemdi. Sertliğe müsade edeyim dedi ama ipin ucunu kaçırdı. Bir tarafa verdiği kararı diğerine vermedi. Ceza alanı içindeki çekmelere göz yumdu, penaltıları es geçti. Tüm bunların birleşimi ile beraber maçında kontrolünü kaybetti. Sonrasında kartlarla toparlayayım derken maçın kaderiyle oynayabilirdi. Bu tutumu ile iki takımın gelecek maçlarını etkiledi. Çünkü oyuncular cezalı duruma düştü.

Sonuç olarak lige zevk geldi diyebiliriz. Kayserispor biraz zorlarsa hatta puan kayıpları ile beraber belki Beşiktaş'ta yetişir. Kalan maçlarda ligin heyecanı devam edecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe'ye galibiyetlerinden dolayı...Trabzonspor 2.yarıya iyi başlamadı 2 maçta 5 puan kaybettiler.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Niang'ın gol vuruşu üniversitelerde tez konusu olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Niang'ın gol vuruşu üniversitelerde tez konusu olur.
    O kadarda değiL. GoLde ki vuruş sıradan bir vuruş.Ama topa yöneLmesi süper dersLik. AsıL sağ ayak dışı iLe vurup, Onur un çıkardığı oLur beLki.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben o vuruşu İlhan Mansız'ın Senegal'e attığı Altın Gol'e benzettim ama biraz daha açısı ve şekli farklıydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O kadarda değiL. GoLde ki vuruş sıradan bir vuruş.Ama topa yöneLmesi süper dersLik. AsıL sağ ayak dışı iLe vurup, Onur un çıkardığı oLur beLki.
    Ama abartmış olabilirim fakat oradan gelen bir topu o noktaya yollayacak bir oyuncu bilmiyorum ben Türkiye'de.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

selçuk atılana kadar sahanın en iyilerindendi. özellikle ilk yarı... tam bir tireless ball winning midfielder. gattuso gibiydi yeminle. zaten kendisi de bu iyi oyununa şaşırıp sonunda oyundan attırdı kendini. olsun, en azından bu mücadele umut verici.

oyuncuları bire bir karşılaştırdığımızda sadece bizim selçuk diğer selçuk'tan daha kötü. bahsettiğim gibi selçuk da çok iyi oynayınca maçı ilk yarıda güzel oyunla rahatça kopardık. ikinci yarı da iyi mücadele ettik.

takım havaya girdi gibi. -andre santos bile güven verdi.- emre'nin yanına alınacak sağlam bir orta sahanın takımın geleceği yönünde büyük etkisi olacak gibi. umarım deyim yerindeyse köpek gibi koşacak ve toplara ölümüne basacak, gerektiğinde de ileriye destek olacak appiah tarzı bir oyuncu gelir.

Nesil
    2006

Artık o kadar soğudum ki şu maçı izlememiştim; ama çok şey kaçırdım, artık diğer maçlarda tribünde ki yerimi alacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Bende son yarım saati izledim keşke baştan izleseydim diyorum güzel maç olmuş tebrikler Fenerbahçe'me

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahceyi Sukru Saracoglunda izlemek baska oluyor, hani evde oyniyanin avantaji olur derlerya Fenerbahce icin bu daha cok gecerli. Galibiyeti fazlasiyla hakketiler. Sampiyonluk yarisinda bence 3 takimin durumu esitlendi.

Bursa her 2 takimlada mac yapmasi lazim. Bunlardan birini alirsa bi adim one cikar gibi geliyor bana.

Ayrica Senol hocam seni cok seviyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş oynadık,taraftar da müthişti ayrıca.Grupların geri dönmesi kendini belli etti.Trabzon buradan puanla dönemedi,Fenerbahçe çok kötü durumda değilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Herkes müthiş oynadı.Taraftar olsun futbolcular olsun üzerine düşeni fazlasıyla yaptılar.Tek tek oyuncuların performansını değerlendirmeyecem fakat Mehmet Topuz'u ayrı tutmak istiyorum.Müthiş oynadı , oyunun iki yönünüde çok iyi oynadı.Yaptığı asist çok iyidi.Zaten golü kendisinin yaptığı presle attık.

Böyle istekli oynamaya devam ederiz inşallah.Tebrikler takımımıza.

Nesil
    2006

Bu maçı 2-0 kazanamamız daha bir güzel oldu, ikili avarejda artık Trabzondan üstünüz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Trabzon burdan her türlü puanla döner. Fenerbahçe geçen seneden çok daha kötü durumda.
    Demekki geçen seneden daha iyi durumdaymışız.

2. golden önce Jaja'ya tekme atmış Emre. Demiştim Bünyamin Gezer yapar birşeyler diye...
    Peki o pozisyonda hakem'in avantaj kuralı oynattığını gördün mü ?

Selçuk'u atmak zorundaydı, durumu dengelemek için de Glowacki'yı attı.
    Durumu dengelemek için mi ? Sen maçı izliyormuydun yoksa Trabzon radyosundan falan dinliyormuydun ?

Eğer Fenerbahçe şu maçı kaybetse ne yorumlar yapılacaktı çok merak ediyorum.
    Amaç ney burada ? Mükemmel galibiyeti bir şekilde tartışma konusu çıkartarak konuyu başka yerelere çekmek mi ?

Tüm konudaki mesajları okudum 3 gündür nete giremediğim için senin mesajların en çok göze çarpan mesajlar oldu.

Galibiyeti karalamak için mesaj yazmışsın , gole bahane üretmişsin , Trabzon'dan oyuncu atılmasını oyuncu dengelemek olarak yorumlamışsın . . .

* * *

2 İğneyle ayakda durmama rağmen bi yandan Samsunspor bi yandan Fenerbahçe maçındaydı gözüm.İlk yarım saat mükemmel bir futbol oynadık.Ama sonrasında bunu başaramadık.Aykut Hoca'nın bu huyunu sevmiyorum takımı geri çekiyor (!) Bu sefer seyir zevki mükemmel olan maçın tüm zevki kaçıyor.

Trabzonspor'a top oynatmadık desek yeridir.Alex koşmuyor diyenlere ise evet Alex koşmuyor çünkü yanındakiler çok koşuyor Alex dikkatlerden kaçıyor (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Geçmiş olsun Turgut. Ben daha yeni kurtuldum şu hastalıktan. Senide mi buldu?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende çok kötüyüm sesim değişti ya :S

Bu arada hasta olan arkadaşlara acil şifalar. Çok kötü bi durum. Hele benim gibi bronşiti olanlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sağolasın Hakan Abim.Maç vardı abi Hafta sonu Tokattaydım gece kombi falan arıza yaptı kaldığımız yerde çok fena hale geldi neyseki maçı aldık play-off lara kaldık (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

@SAİT71;

Ben hep diyorum arkadaşlar, gollerden sonra sevinç çığlığını abartmayın, ortalıkta keçi gribi dolaşıyor. Alırsınız soğuğu...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Muhabbetleri Kafede yapalım abilerim burada futbolu konuşalım.Geçmiş olsun bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    guiza olayından sonra bize bu vuruşlar öyle geliyo

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçın oyuncusu; Mehmet Topuz bana göre. Müthiş bir adam. Sahada herşeyi yaptı.

Maçtaydım,uzun zaman sonra statta çok güzel bir atmosfer vardı.Taraftar gruplarının geri dönüşü,takımın sahaya inanmış olarak çıkması müthiş bir sinerji yarattı.

Uzun zaman sonra çok iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum.Maçın adamını seçmek istiyorum ama zorlanıyorum.Alex,Mehmet Topuz,Gökhan Gönül,Selçuk,Emre Belözoğlu diye gidiyorum ama bütün takım çok özverili çalıştı.Bu galibiyet bizi tekrardan şampiyonluk potasına sokacak.

Fakat hala uçurumun kenarındayız.Bu zaferin anlamlı olması için haftaya Manisa'yı da yenmemiz gerekiyor.Yeter ki böyle istekli oynayalım,mücadele edelim şampiyonluğa adım adım yürürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    bu adamda positioning sıfır

Nesil