Sayfa 430 / 1204 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
12,871 ile 12,900 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Uzun zamandır Stancu kadar rahat çalım atabilen fazla adam göremiyorduk.(Keita dışında)Şu an takımdaki kolay adam eksiltebilen ve kalecinin üstüne vurmayacak bir forvetimiz varken yedek bırakmak saçmalıktır.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Volkan Sen konusunda da gelismeler varmis.

http://radyospor.com/News.aspx?ID=137046

Bu Özgür Sancar'da da herkesin telefonu var galiba adam istedigine ulasiyor
    Özgür Sancari hergün dinlerim , gercekten herkesin numarasi var adamda

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şayet Bradley gelirse G.Saraylı arkadaşlar bizede bir teşekkür eder artık.Fink'i vermeseydik Bradley'i bırakmazdı Gladbach

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Şayet Bradley gelirse G.Saraylı arkadaşlar bizede bir teşekkür eder artık.Fink'i vermeseydik Bradley'i bırakmazdı Gladbach
    Allah razı olsun ne diyelim Ama Bradley gelirse iyi olur gerçekten de nası bi kadro oluşcak merak ediyorum bence Baros'un iyileşemediğini düşünürsek

Zapata-Sabri-Neill-Servet-Balta-Cana-Bradley-Culio-Arda-Kazım-Stancu gibi bi 11'le ya da Zapata-Serkan-Cana-Servet-Balta-Sabri-Bradley-Culio-Arda-Pino-Stancu 11'yle çıkar
    Screw you guys, I'm goin' home

FatihDemireli twitter
    Gelen sorulara cevap; Max Eberl'in "Galatasaray ile anlastik" diye bir aciklamasi yok. "Bir kulüple anlastik, is Michael'e kaldi" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasaraya gelirse formasını alacağım adamdır bradley

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray'da transferleri kimin yaptığınıda anlamış oluruz Bradley gelirse : )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bradley iyi olur hoş olur ama bence bizim asıl eksiğimiz oyunkurucu, oyunu yönlendirecek, maestro diyebileceğimiz bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bradley iyi olur hoş olur ama bence bizim asıl eksiğimiz oyunkurucu, oyunu yönlendirecek, maestro diyebileceğimiz bir oyuncu.
    bencede ama culio oynucak maestro gibi büyük ihtimal yada stancu baros gelince

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimal Arda Turan sezonu kapattı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda'nın olması olmaması fazla etkilemez bizi zaten sezon başından beri kaç maç oynamışki.Bir şey olacağını zannetmem zaten transferlerimiz yapıldı kadromuzda isim çok son 1-2 transfer daha yaparsak çok iyi olabilir.

Bradley Aston Villa'ya gitmiş.

Ftw1905 emin olmamakla birlikte transfer yapilmayacakmis dedi . Misiyi gönderemedik o yüzden olmuyo heralde transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda 3 hafta yokmuş.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Misimovic var da işte saçma sapan yerlere gönderiyorlar adamı.

Transferi kapatmisiz büyük ihtimalle, yine iki yönlü orta saha oyuncusu alamadik en ihtiyacimiz olan mevkiye.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Transferi kapatmisiz büyük ihtimalle, yine iki yönlü orta saha oyuncusu alamadik en ihtiyacimiz olan mevkiye.

culio , yekta yı aldık. bu ikisi de tam birer mc.

ama biri sakatlandığı anda yine bam'a kaldık. o yüzden daha transfer gerekiyordu oraya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    culio , yekta yı aldık. bu ikisi de tam birer mc.

ama biri sakatlandığı anda yine bam'a kaldık. o yüzden daha transfer gerekiyordu oraya.
    "bam" iyiymiş bu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bencede bu takıma gereken bi misimovic tir çift yönlü mc görevini az çok culio ve yekta görür misi oynasa dehşet olur
    misi culio
    cana

iki yönlü oyuncu alırsak culio amc gibi oynucak ve bana göre culio amc için çok yeterli değil

Kewell ya West Brom'a yada Cardiff'e gidecek diye yazmis Ingiliz bi eleman.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bursa maçındaki kaleci rezaletini ve orta alanın rezil pas trafiğini gördükten sonra artık ben transfer falan konuşmanın yersiz olduğunu düşünüyorum. Avrupa kupasını almayı (En azından gruplardan çıkıp çeyrek veya yarı final görebilmeyi) hedefleyen bir türk takımının kadrosunda Hakan Balta,Ufuk Ceylan,Gökhan Zan,Barış Özbek,Ayhan Akman,Mustafa Sarp,Aydın Yılmaz gibi KALİTESİ yetersiz ve daha yanındaki adama pas atmayı beceremeyen türk oyuncuların yanısıra Culio,Cana,Pino,Neill,İnsua ve Stancu gibi AVRUPADA mücadele eden hemen hemen HER TAKIMDA bulunan orta kalitede oyuncular var ise zaten o amaç için debelenmeye gerek YOKTUR
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bursa maçındaki kaleci rezaletini ve orta alanın rezil pas trafiğini gördükten sonra artık ben transfer falan konuşmanın yersiz olduğunu düşünüyorum. Avrupa kupasını almayı (En azından gruplardan çıkıp çeyrek veya yarı final görebilmeyi) hedefleyen bir türk takımının kadrosunda Hakan Balta,Ufuk Ceylan,Gökhan Zan,Barış Özbek,Ayhan Akman,Mustafa Sarp,Aydın Yılmaz gibi KALİTESİ yetersiz ve daha yanındaki adama pas atmayı beceremeyen türk oyuncuların yanısıra Culio,Cana,Pino,Neill,İnsua ve Stancu gibi AVRUPADA mücadele eden hemen hemen HER TAKIMDA bulunan orta kalitede oyuncular var ise zaten o amaç için debelenmeye gerek YOKTUR
    cana pino neill stancu ya laf var arda ya yok he bırakın bu ön yargıları. türkiye nin gelmiş geçmiş en balon oyuncusudur arda ne hızlı ne çok teknik ne mentali sağlam kendine bakmayan düz bi futbolcu

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yok artık... Galatasaray ın bu sezon buralarda olmasının en büyük nedenlerinden biri Arda nın olmayışıdır bana göre. Türk statüsünde oynayan büyük bir değer Arda. Onun ayarında bir Türk oyuncuyu anadolu kulüplerinden almaya kalksan kaça alırsın biliyor musun

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Facx View Post
    cana pino neill stancu ya laf var arda ya yok he bırakın bu ön yargıları. türkiye nin gelmiş geçmiş en balon oyuncusudur arda ne hızlı ne çok teknik ne mentali sağlam kendine bakmayan düz bi futbolcu
    mental açıdan bilmem ama Arda Turan yetenek anlamında Avrupanın kalbur üstü takımlarının hepsinde oynayabilecek türde bana kalırsa. O saydığın yabancıların hepsini de çok seviyorum fakat onlarla Avrupada başarı gelmez. Fakat formda bir Arda Turan yukardakilerin hepsinden de 1-2 gömlek üstündür.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hakan Şükür santrafor sıkıntısını çözecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bazıları belki yukardaki yazdıklarımı okuyunca "UEFA'yı aldığımızda da kadroda tanıdık isimler yoktu, sonradan yıldız oldular "diyebilir Galatasaray'ın UEFA ve Süper kupayı kaldıran kadrosunun kalecisi Taffarel Brezilya milli takım kalecisiydi. Savunma ikilisindeki Popescu Barcelona'nın kaptanı olarak bize geldi. Orta Alanda Hagi'ye zaten laf yok. Türk oyunculardan Ergün Penbe ,Hakan Ünsal,Ümit Davala,Bülent Korkmaz,Hasan Şaş, Arif Erdem,Okan Buruk,Suat Kaya ve Hakan Şükür milli takımı gençler bazında şampiyonluğa taşımış ve daha sonra da A milli takımın iskeletini oluşturan isimlerdi. Şu anda bu statüye giren Arda ve biraz da Servet-Sabri ikilisinden başka kim var Türk kaliteli ? Yabancılardan hangisi bir Taffarel,Hagi ya da Popescu ? Yok sistemmmiş... Hakemmiş, formsuzlukmuş... Anadolu takımları güçlenmişmiş... "Onlar güçlenirken sen armut mu topladın?" derler adama! Baya bildiğin KALİTESİZLİK yahu!!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta - Servet Çetin - Gökhan Zan - Sabri Sarıoğlu

Bu 4 arkadaşımız sanırım Euro 2008'de 3. olurken yan yana oynuyordu. Aynı zamanda ortasahada Arda Turan vardı. Barış Özbek dediğimiz adam daha düne kadar Almanya Ümit Milli takımında banko oynuyordu. Hücum desek Milan Baros Çek Cumhuriyetinde banko oynuyor Lorik Cana gittiği her takımda kaptandı. Emmanuel Culio , Yekta Kurtuluş , Juan Pablo Pino , Bogdan Stancu hep potansiyeli olan adamlar. Harry Kewell , Lucas Neill zaten şu an Asya şampiyonluğuna koşuyorlar ikiside Premier League patentli ve profesyonel oyuncular oldukları için yaşları ilerlesede bir kaç sene daha katkı verebilecek durumdalar. Ayhan Akman , Mustafa Sarp ve Aydın'ı bende savunamam valla.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hakan Balta - Servet Çetin - Gökhan Zan - Sabri Sarıoğlu

Bu 4 arkadaşımız sanırım Euro 2008'de 3. olurken yan yana oynuyordu. Aynı zamanda ortasahada Arda Turan vardı. Barış Özbek dediğimiz adam daha düne kadar Almanya Ümit Milli takımında banko oynuyordu. Hücum desek Milan Baros Çek Cumhuriyetinde banko oynuyor Lorik Cana gittiği her takımda kaptandı. Emmanuel Culio , Yekta Kurtuluş , Juan Pablo Pino , Bogdan Stancu hep potansiyeli olan adamlar. Harry Kewell , Lucas Neill zaten şu an Asya şampiyonluğuna koşuyorlar ikiside Premier League patentli ve profesyonel oyuncular oldukları için yaşları ilerlesede bir kaç sene daha katkı verebilecek durumdalar. Ayhan Akman , Mustafa Sarp ve Aydın'ı bende savunamam valla.

O dörtlüden ikisini zaten yerlilerden kaliteliler diye yazmışım Gökhan Zan ve Hakan Balta'yı savunanla sabaha kadar tartışırım.

Barış Özbek'e varana kadar Almanya Ümit millide bir ben kaldım oynamayan. Baros zaten yazdıklarımın hiçbir yerinde geçmemiş. Cana kaptan olabilir ama kaptan olmak Avrupada üst düzey oyuncu olmak anlamına gelmez. Culio,Yekta ,Pino ve Stancu potansiyelli oyuncular ama potansiyelleri ne kadar ve o potansiyele ne zaman ulaşacaklar ya da ulaşabilecekler mi hepsi de muamma.... Kewel da yazımın hiçbir yerinde geçmiyor Neill yaşı itibariyle artık savunmada hataları artan Avrupada benzeri bolca bulunan bir oyuncu. Premier Ligde oynamış olmaları tecrübe anlamında ve kalite anlamında belirli bir seviyenin üstünde olduklarını garanti edebilir ama Kazım da o ligden geldi, bunu unutmamalı.... Hatta geçen yıllarda Kayseri de almıştı Premier Ligden oyuncuları ama hüsran oldu. Yani siz ne kadar savunursunuz bilemem ama benim Galatasaray'ım artık KALİTESİZ ve bizi sıradan bir Anadolu takımından ayıran sadece 2-3 yetenekli ayaklar....

Euro 2008'in üstünden 3 sene gecmis Servet 2 senedir formsuz Gökhan zanin oynadigi yok Hakan Balta da 2 senedir rezalet. Bir tek Sabri onlara göre iyi performans gösteriyor. Arda da sakat yeni sakatliklari cikiyor ortaya. Baris ilk geldigi sene haricinde arada bir parliyor hala teknigi cok yetersiz. Türk oyuncu kalitesi rezalet oldugu icin 2-3 senedir berbat performans gösteriyoruz.

@ Nannar bana Lucas Neill gibi topu kullanan oyuncu getir bu takima devre arasinda su anda bul o oyuncuyu ben yarin futbolla iliskimi keserim.

Stancu daha 90 dk oynamadi adamin potansiyelini tartisiyorsunuz. Bu takim kaliteli diye Jo, Santos ve Elano'yu aldi da ne oldu?

Popescu Barca kaptani olarak bize gelmis diyorsun Cana'nin kaptanligina laf ediyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Euro 2008'in üstünden 3 sene gecmis Servet 2 senedir formsuz Gökhan zanin oynadigi yok Hakan Balta da 2 senedir rezalet. Bir tek Sabri onlara göre iyi performans gösteriyor. Arda da sakat yeni sakatliklari cikiyor ortaya. Baris ilk geldigi sene haricinde arada bir parliyor hala teknigi cok yetersiz. Türk oyuncu kalitesi rezalet oldugu icin 2-3 senedir berbat performans gösteriyoruz.

@ Nannar bana Lucas Neill gibi topu kullanan oyuncu getir bu takima devre arasinda su anda bul o oyuncuyu ben yarin futbolla iliskimi keserim.

Stancu daha 90 dk oynamadi adamin potansiyelini tartisiyorsunuz. Bu takim kaliteli diye Jo, Santos ve Elano'yu aldi da ne oldu?

Popescu Barca kaptani olarak bize gelmis diyorsun Cana'nin kaptanligina laf ediyorsun.
    Barcelona ile Sunderland bir mi yahu ? Ben yabancıların potansiyelini değil mevcut yeteneklerini dşle getiriyorum. Bir takımda 6 yabancı oynayacaksa bunlardan 4 tanesi kaliteli 2 tanesi ilerde parlayacak cinsten (Stancu ya da Pino gibi) olabilir. Fakat siz Türkiye'nin en büyük takımlarından birine potansiyeli var diye hepsi de henüz potansiyeline erilememiş transferler yaparsanız o zaman olmaz. Pino ve Stancu'nun yanına Baros,Kewel,Hagi,Popescu ya da kaleci alıancaksa Taffarel gibi isimler alınsaydı o zaman iyi bir kadro olabilirdik.Neill kesinlikle kötü oyuncu değil! Çok da sevdiğim bir oyuncu ama ondan başka yok derseniz gülerim... Yani Avrupa standartlarında oynayabilecek sadece hız anlamında sorunları olan bir oyuncu. Ama yerli kalitesi zaten göcük bir takımın yabancılarını tartışmasak da olur

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Barcelona ile Sunderland bir mi yahu ? Ben yabancıların potansiyelini değil mevcut yeteneklerini dşle getiriyorum. Bir takımda 6 yabancı oynayacaksa bunlardan 4 tanesi kaliteli 2 tanesi ilerde parlayacak cinsten (Stancu ya da Pino gibi) olabilir. Fakat siz Türkiye'nin en büyük takımlarından birine potansiyeli var diye hepsi de henüz potansiyeline erilememiş transferler yaparsanız o zaman olmaz. Pino ve Stancu'nun yanına Baros,Kewel,Hagi,Popescu ya da kaleci alıancaksa Taffarel gibi isimler alınsaydı o zaman iyi bir kadro olabilirdik.Neill kesinlikle kötü oyuncu değil! Çok da sevdiğim bir oyuncu ama ondan başka yok derseniz gülerim... Yani Avrupa standartlarında oynayabilecek sadece hız anlamında sorunları olan bir oyuncu. Ama yerli kalitesi zaten göcük bir takımın yabancılarını tartışmasak da olur
    Cana sadece Sunderland degil zaten orda 1 yil oynadi kaptan oldu Marsilya'nin kaptaniydi. Cana da Gs seviyesinde degilse bizi anca Pirlo keser o zaman. Evet suna katiliyorum yerli kalitesi rezalet oldugu icin buraya gelen iyi yabancilar bile performans gösteremedi. Misi'nin arkasinda Ayhan ve M.Sarp oynarsa o adamdan basari beklememelisiniz.

Neill gibi oyuncuyu uygun fiyata bulun bana devre arasinda takima getirin ya da sezon sonu getirin ama ayni maasi alacaklar bonservis bedeli de ayni olacak ben dedigim gibi yarin futbolla iliskimi keserim. Popescu cok mu hizliydi yahu Neill'den hatta daha yasli ve agirdi ama yanindaki oyuncular kimdi ya da önünde oynayanlar?? Kendinizle celisiyorsunuz.

Mesaj Yetkileri