1 ile 30 arası toplam 317 sonuç

Konu: Macaristan Milli Takımı [5. Sezon]

Hybrid View

Medyayla Aran Çok Kötüymüş Amma Çok Bezdirmişsin Ulen Adamaları Ama Takımdaki Hava Gerçekten Süper Herkesin Sevgilisisin, İyi Sahiplenmişsin Adamlarını.

Kadronun En Vasat Oyuncusu Ozan,Caner ve Ceyhun Ama Lig İçin Yeterde Artar Bile.

Aşağıdaki Yazdığım Oyuncuları Çok İyi Takip Et ve Mutlaka Almaya Çalış Özellikle Beşiktaştaki Murat Can Süper Adam Olur Söyleyim.

Ad Hiddink DL
    Rogerinho DL
    Murat Can MC
    Marko Peric (15 Yaşında Bek) Bunu Mutlaka Ama Mutlaka Al Kadrona
    Domanyik Istvan DC
    Daniel Cordoba GK
    Daniele Scaglioni ST

Birde Gerçekten Çok Gerçekcisin Alt Yapındaki Hiçbir Oyuncu Sana Cacık Olmaz Fenerbahçe Gerçeğini Gerçekten Yaşıyorsun İyice Sevdim Bu Kariyeri

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Abi n'aptın Adana'ya. Serhat görmesin.

Daha gol bile yememişiz. Bu süper. Yalnız avrupada grup liderliği 3 takımın arasında gidip gelecektir.
    Adana maçında her vurduğumuz gol oldu. O yüzden böyle bir sonuç çıktı ortaya.
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kardeşim adanada yatıcak yerin yok
    Yatacak bi yer buluruz herhalde
    Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    cok güzel kadro kurmuşun gerçekten para var husur var ali turan biraz yavan kalmış sanki
    Sola Kolarov'u alacaktım. Ama ligde 2 yabancı kesik yiyecekti. Mecburen Atila Turan'ı aldık.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Medyayla Aran Çok Kötüymüş Amma Çok Bezdirmişsin Ulen Adamaları Ama Takımdaki Hava Gerçekten Süper Herkesin Sevgilisisin, İyi Sahiplenmişsin Adamlarını.

Kadronun En Vasat Oyuncusu Ozan,Caner ve Ceyhun Ama Lig İçin Yeterde Artar Bile.

Aşağıdaki Yazdığım Oyuncuları Çok İyi Takip Et ve Mutlaka Almaya Çalış Özellikle Beşiktaştaki Murat Can Süper Adam Olur Söyleyim.

Ad Hiddink DL
    Rogerinho DL
    Murat Can MC
    Marko Peric (15 Yaşında Bek) Bunu Mutlaka Ama Mutlaka Al Kadrona
    Domanyik Istvan DC
    Daniel Cordoba GK
    Daniele Scaglioni ST

Birde Gerçekten Çok Gerçekcisin Alt Yapındaki Hiçbir Oyuncu Sana Cacık Olmaz Fenerbahçe Gerçeğini Gerçekten Yaşıyorsun İyice Sevdim Bu Kariyeri
    Güzel bir analiz olmuş abi. Murat Can için teklif verdim ama Beşiktaş kabul etmiyor.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri