Sezon sonunda görecek herkes başkanı. 2 sezonda aynı hataya düştü yine...
Sezon sonunda görecek herkes başkanı. 2 sezonda aynı hataya düştü yine...
Türkiye'de ilk kez Ajansspor.com açıklıyor.. Fenerbahçe taraftarının cevabını merakla beklediği "kaptan Alex takımda kalacak mı" sorusu cevap buldu.. İşte detaylar...
Fenerbahçe taraftarı merakla bekliyor, Türkiye'de ilk kez Ajansspor.com açıklıyor..
Sarı lacivertli ekip ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Alex de Souza'nın takımda kalıp kalmayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyordu. Daha önce Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilenmediğini vurgulayarak "tekliflere açığım" mesajı gönderen Alex'in, Aykut Kocaman'la zaman zaman sorun yaşaması nedeniyle ayrılabileceği konuşuluyordu. Ancak yıldız futbolcunun durumu netleşti.
Sarı lacivertliler, Brezilyalı yıldızın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Türkiye'de ilk kez Ajansspor.com'un ulaştığı bu bilgi çok yakında duyrulacak. Henüz Alex'e ödenecek rakama ulaşılamadı, ancak bu bilgi de kısa zamanda Ajansspor.com'da olacak.
Ajansspor
velosa süper bir adam olurdu... fenerbahçe bu saatten sonra yabancı alamaz 1 saat kaldı daha kontrat feshedilcek ki cristian kabul etmez gibi geliyor.
valla niye dondurmamışlar ki veloso gibi adamı kaçırmak ilginç yani...
Cristian'ın bize yararlı olamayacağı çok açıktı. Cristian'a 7 m € bayılanlar o parayı çöpe attılar. 27 yaşına kadar dikkat çekmemiş Brezilya ligi ortasahasına da 7 m €'yu ancak bizimkiler verirdi. Cristian'ın yararlı olmayacağını anlamak için futbol dehası olmaya gerek yoktu. Brezilya liginde defansif ortasahalardan fiziki mücadeleden ziyade alan daraltmaları ve bu şekilde top kapmaları bekleniyor. Biz Maldonado gibi o liglerin o dönem en iyi adamlarından birini almamıza rağmen burada teneke bağlayıp gönderdik. Çünkü lig uyuşmadı, uyuşmazda. Brezilya liginden erkenden ayrılıp Avrupa'ya gidenler Avrupa'ya uyum sağlayıp, ona göre bir futbol yapısı kazanıyor. Ancak uzun süredir Brezilya'da oynayan artık 30'a yaklaşmış adamın senin ligine göre futbol yapısına bürünmesini beklemek biraz hayal olur.
Şimdi de Cristian'dan minimum zarar etmek için Cristian'a 4-5 m € bonservis bedeli belirlersen Brezilya ligi takımları vermez. Elano gibi belli kariyeri olan adama bile 3 m € ancak verdiler. Şimdi bizimkiler de 1-2 milyona Cristian'ı bırakmak istemeyince elimizde nur topu gibi bir bomba daha kaldı. Şu saatten sonra Cristian ne kadar istekli oynayabilir ki ? Kaldı ki istekli oynasa ne olur zaten tam aranılan adam değil. Yönetim yine sınıfta kaldı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
cristian bu saatte sonra satılmaz satılırsada maksimum 1e gider satamıyorsan dondur sonra Galatasarayımızın yaptığı gibi Elano gibi adamı 2ye satıp 12milyona satmış gibi gösterirsin olur biter...
Aziz Yıldırım ve ekibi bizi ve Aykut Kocaman'ı yine ters köşeye yatırdı . Fazla değil 1 tane gerekli olan bölgeye adam almadılar . Ben Aykut Kocaman'ın yerinde olsam benim isteğimle 1 oyuncu bile almayan yönetimle işe devam etmem . Son yarım saat bundan sonra transfer haberi imkansız . Yine şampiyonluk hayal olacak gibi . Yazıklar olsun senin gibi başkana ! Umarım sene sonu istifa edersin !
ve transfer dönemi kapandı..
edit: 17:30'muş. kafam çorba oldu. 15 dk var.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hayır sorun ne bi söyleseler de biz de bilsek.Maddi sıkıntısı mı var bu takımın? varsa tamam ama yoksa dertleri ne?herkes sürekli kadrolarını güçlendirirken,biz neden yerimizde sayıyoruz? 1 tane selçuk ile ön libero mevkisini ne kadar götürebileceğiz görücez.Cristian önlibero falan değil çünkü.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Veloso ve Demy De Zeeuw bakın birinin kulubüyle anlaşılamamış diğerinin anlaşılmış ama bizim taraftan sorun çıkmış heralde gidip transfer yapmamaya çalışma gibi bir durum yok yani alamamışız tamam yönetime falan çok kızılabilecek durum var ama bu durumda kızılması anlamlı değil bence
Beceriksiz yönetim. Tam anlamıyla transferde 20 yıl geriye gittiler....
Bence iş Aykut Hoca'da bitiyor , Cristian son maçlardaki perfromansını , Selçugun son maçtaki performansını , Gökayı yine daha iyi hazırlayabilirse bu şekilde lig için yeterli , tamam yollayabilselerdi
Cristian'ı keşke , yerine veloso , de zeeuw gelseydi benim istediğim de buydu yapılması gereken de buydu ama hiç teklif yapmamış veya devre arasında de zeeuw için 8 milyon euro gibi bir fiyata çıkmamış gibi eleştirmek bence yanlış
Bu sefer gerçekten kapandı transfer dönemi..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yazık ne diyeyim !
Bahaneye gerek yok bir değil iki değil her sene aynı şeyler.Beşiktaşın yedek oyuncusu ernstken bizim selçuk o bölgede ilk 11 çıkıyor.Haftalar öncesinden 2 tane orta saha demişti aykut kocaman.Ama fenerbahçe spor kulübü futbol şubesi aziz yıldırım'ın çiftliği olduğu için canı ne isterse onu yapıyor başkan.Bu kadar basiretsiz olunmaz.Cristian kim ya.Takımın en çok koşan ilk 3 oyuncu arasına giremeyen adamdan ön libero falan olmaz.Çok mu zor kontrat dondurmak,kiraya yollamak.Son 2 gün transfere ağırlık verileceğine 10 gün önceden yapsaydı başkan efendi çalışmaları.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
cristian ve selçuk'un son performansları devam ettirebilmeleri gibi birşey yok. yani bunlar garanti değil. daha istikrarlı bir adam alınması gerekirken neden eldeki yeteneksizlerden medet umulsun? cristian'ın yerine beni koysalar ben de top çeviririm hatta üstelik çok da iyi arapası atarım.
cristian kadro dışı bırakılıp küstürülmüşken hem de. neden bırakıldı? çünkü bir transfer çalışması vardı ve yönetim gönderilmesi için onu seçti. aykut hoca da kadro dışı bıraktı. şimdi elde ne var? koca bir sıfır. hatta eksilerdeyiz.
Sanki 1 transfer bizi Şampiyon yapacak arkadaşlar yapmayın yahu (:
Elimizde ne transferler yaptığımız seneler var Şampiyon olamadığımız !..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İyi de alacağın adam da garanti değil , cristian , selçuk , gökay lig için yeterli adamlar çok mu üst düzey oyuncular oynuyo sanki karşılarında , ligde üst sıraya oynayacak 2 tane kadro çıkaracak kadrosu var Trabzon'un , selçuk en iyi hücüm oyuncularına çalım atıyordu , nefes aldırmıyordu , önemli olan takımı iyi hazırlayıp takım oyunu oynamak , ben istemiyorum demiyorum ama dediğim gibi teklifler yapıldığı falan biliniyor yani bilinmeyen birşey yok veya almak istemedik falan gibi de birşey denmedi almak istenildi iyi oyunculara teklif verildiği ortada ama olmadı.
Ayrıca bana kalsa ben Bekir'i de o bölgede denerim çok beğeniyorum ben Bekir'i o bölgede rahatlıkla oynayabilcek kapasiteye sahip , keşke oynasa
O senelerle bu sene aynı mı takım Trabzonspor'u yenip şampiyonluk yarışına girmiş . Aykut Kocaman transfer yapılacak demiş , bu arada geçen seneyi de hatırlatırım sana yine transfer yoktu . Burada Aziz Yıldırım gibi kişileri korumaya veya arkasında durmaya gerek yok . Hadi bu sene de şampiyon olamayalımda Aziz Yıldırım oturabiliyorsa otursun o koltukta . Aziz Yıldırım 1 ise taraftar 10 ' dur bunu unutmayalım !!!
Aziz Yıldırım:" isteyipte alamayacağımız oyuncu yok"
bunu kaç kez duyduk başkanın ağzından biz, en az 5 diyorum ben.Yani düşünün yahu Selçuk Şahin ilk 11'de o bölgeye yazdığımız isim.Bu selçuk hepimizin takımdan yollamak istediği selçuk değil mi? Yedek diye saydıklarımızda biri cristian,kendisi ön libero değil koşmayan ön libero olmaz.Diğeri 1992 doğumlu bir çocuk,fiziği henüz yetersiz ve ön libero değil emre gibi oynamayı seven bir isim.Kısacası yönetim alternatifsiz mevkiyi kapatmayarak kendini ateşe atmıştır.Önlibero bir takımın en kilit bölgesidir.
Resmi olarak kapandı mı transfer dönemi? son saatlerse hala getirebilirler bence.
TFF 00:00'a kadar uzatmış..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
herhalde uzatılması için talepte bulundu bizimkiler.
Geçen sene Son Trabzon maçına kadar seri yakaladığımızda aynı değilmiydi durum ?
Geçen sene son hafta Trabzonspor'a 1 gol daha atabilseydik Şampiyon olmayacakmıydık ?
Aziz Yıldırım benim akrabam falan değil kimseyi de koruduğum yok görüşümü belirtiyorum o kadar
Tamam söylerim Aziz Yıldırım'a Şampiyon olamazsan seni koltuğundan indireceklermiş derim o da zaten kesin dinler hatta korkar direk istifa eder !!!!!!!!!!!!!!!!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Aykut Hoca tükürdüğünü yalamaz umarım.