Sayfa 432 / 896 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon
12,931 ile 12,960 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

1. Default

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Geçen sene Son Trabzon maçına kadar seri yakaladığımızda aynı değilmiydi durum ?

Geçen sene son hafta Trabzonspor'a 1 gol daha atabilseydik Şampiyon olmayacakmıydık ?

Aziz Yıldırım benim akrabam falan değil kimseyi de koruduğum yok görüşümü belirtiyorum o kadar

Tamam söylerim Aziz Yıldırım'a Şampiyon olamazsan seni koltuğundan indireceklermiş derim o da zaten kesin dinler hatta korkar direk istifa eder !!!!!!!!!!!!!!!!
    Benim zaten sana karşı bir kasıtım yok Aziz Yıldırım'ın akrabasısın falan da demedim . Ancak Aziz Yıldırım gibi Fenerbahçe'ye sadece adını stada koydurmak için takımın başında bulunan ve takıma zarar veren kişilerin Fenerbahçe'nin başında bulunmasını hazmedemiyorum .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Benim zaten sana karşı bir kasıtım yok Aziz Yıldırım'ın akrabasısın falan da demedim . Ancak Aziz Yıldırım gibi Fenerbahçe'ye sadece adını stada koydurmak için takımın başında bulunan ve takıma zarar veren kişilerin Fenerbahçe'nin başında bulunmasını hazmedemiyorum .
    Mesajında '' Burada Aziz Yıldırım gibi kişileri korumaya veya arkasında durmaya gerek yok '' yazmışsın buradanda benim Aziz Yıldırım'ı koruduğum gibi bir mana çıkmış da o yüzden bende alıntı yaparak sana cevap yazdım.Yoksa Aziz Yıldırım'ın olması benide rahatsız ediyor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olur mu öyle şey abartmışssın biraz , sadece stada koydurmak için falan ? Tamam yönetim şekli profesyonel olmayabilir , eleştirebileceğimiz yanları olabilir ama Türkiye üzerinde daha iyi yöneten , kulübü için daha fazla şey yapan kulübünü bu kadar yükseklere taşıyan bir başkan tanımıyorum ben

Veloso ile anlaştıysak,Cristian'ı her türlü göndeririz yahu.Verin parasını gitsin,ayıp yani.

Bradley'i elimizden kaçırmamız çok kötü oldu.Umarım bu sene de tükürdüğümüzü yalamayız.

5. Default

Lig TV az önce haberlerde Fenerbahçe transfer yapmayacak , Cristian Baroni'de takımda kalacak dedi . Bizde umutlanmıştık 12'ye kadar uzadı transfer dönemi diye umarım şaka maka 1 transfer gelir .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım çıkıp; şart oğlu şart olan ortasaha transferini yapmıyorum, takıma çok güveniyorum, sezon sonu gereken başarı gelmezse de yanılmışım derim çekip giderim dese buna sonuna kadar saygı duyarım. Ama Aziz Yıldırım hem suçlu oluyor, hem güçlü oluyor, kendisiyle çelişiyor. Geçen sene Daum devre arasında transfer diye yalvardı, yapmadılar. Peki sezon sonu Aziz Yıldırım çıktı ne dedi ? Top çizgiyi geçmedi de, biz mi sahaya inip gol atsaydık da falan filan. Sen yönetim olarak üzerine düşeni yapmamışsın ki, şanssızlığa isyan etme hakkın olsun.

Geliyoruz bu seneye, transfer döneminin bitmesine 2 hafta kala Aziz Yıldırım çıkıyor televizyonda Aykut hoca transfer isterse yaparız diyor. Şimdiye kadar Aykut Kocaman'ın transfer istediği çok açık değil mi ? Nerde transfer ? Madem yapmayacaksın niye televizyonda böyle bir söz söyleyip teknik direktörünü yalancı çıkarıyorsun ?

Aykut Kocaman'ın yapması gereken, çıkıp tüm gerçekleri açıklaması ve bu yönetimin mantığıyla hiçbir hoca çalışamaz diyerek istifasını vermesidir. Fenerbahçe'ye yapacağı en büyük iyilik bu olur.

Aziz Yıldırım'ın futbol anlayışı artık insanın ruhunu daraltıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilmiyorum ama Aziz Yıldırım ben bu takıma güveniyorum dedikten sonra transfer felan yapmaz gibi geliyor. Aykut hoca isterse yaparız demesi de göstermelik olacak. Ama bu durumda da Aykut Kocaman neden oyuncu transferi olabileceği yönünde bizlere umut dağıtsın? Ne olduğunu yıllardır çözen olmadı bu kulüpte. Umarım 20 yıl sonra Wikileas belgelerinde Aziz başkan döneminde kulüpte yaşanan hadiseleri okuyabiliriz. Özellikle şu transfer döneminde olan olayları. O kadar çok merak ediyorumki keşke bi belgesel yapsalarda izlesek...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

FB TV 00:00 haberlerini izlemekte fayda var yinede : )

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

15 dakika kaldı ya

Tam anlamıyla yumurta kapıda ...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İşimiz FB Tv'ye kaldıysa...

Onların haberi bizden sonra olur. Sizi temin ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fenerbahçe'den transfer haberi mi var?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transfer bitti...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

2 tane transfer yapmışız. Pendikspor'dan 2 oyuncu almışız. 18 yaşında ikiside.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    2 tane transfer yapmışız. Pendikspor'dan 2 oyuncu almışız. 18 yaşında ikiside.
    Pendik'ten mi? Tarihi ilişkilerimiz vardır kendileriyle.

İki oyuncu da Yeni Malatya'dan alsalar ve tam olsaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Olsun yine kandırılmakta güzel bir transfer oldu bizim için...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Keriz yerine konmak en kötüsü.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe , Chelsea sistemine geçti galiba...Yenildiği takımdan oyuncu alıyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fenerbahçe , Chelsea sistemine geçti galiba...Yenildiği takımdan oyuncu alıyor
    Onu seneler önce çok yapıyorduk

Antep geliyordu bizi duman ediyordu sonra biz gidiyorduk Antep'den

Kemal Aslan , Hakan Bayraktar gibi oyuncuları alıyorduk (:

Sheriff Misafir

Onu seneler önce çok yapıyorduk

Antep geliyordu bizi duman ediyordu sonra biz gidiyorduk Antep'den

Kemal Aslan , Hakan Bayraktar gibi oyuncuları alıyorduk (:
    Bi ara da bize gol atanı alıyoduk. Faruk aklıma geldi birden

Celil falan gelmisti Samsundan benim hatirladigim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zafer Biryol la Murat Hacıoğluda mı bu şekilde gelmişti bize?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bi ara da bize gol atanı alıyoduk. Faruk aklıma geldi birden
    Yaw Preko

unutmamak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Sait Abi

Zafer Biryol gol kralı oldu. Ertesi sene yine bayabi gol attı o şekilde geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Yönetim inanılmaz bi acizlik içinde böyle bi rezalet olamaz çok net bi şekilde görülen ön libero sorunu var hem Kocaman hem Yıldırım bunun farkında ve transfer yapılacak vb. açıklamalar yapıldıktan sonra becerilemeyip transfer sezonu kapanıyor ne desem boş sene sonunda bunun hesabı sorulur yeter bu kadar aptal yerine koyulduğumuz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Celil falan gelmisti Samsundan benim hatirladigim

Celil bize gelmeden önce çok flash oyuncuydu. Zaten büyük takımlardan birisi alır diye bekleniyordu. Ama çok ağır sakatlıklar yaşadı ve bir türlü ritmini bulamadı.

26. Default

Koskoca Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın çiftliğine döndü ya , hadi hayırlısı !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Nede güzel yaptık transfersiz girmekle..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Koskoca Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın çiftliğine döndü ya , hadi hayırlısı !
    İsmini bilmiyorum kusura bakma o yüzden isminle hitap edemiyorum.

Siz olaya sadece Futbol diye bakıyorsunuz , Sadece Futbolda başarıyı ölçüt olarak alıyorsunuz.

Peki Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Spor Klubü başkanı olduğunu biliyormusunuz ?

Bayan Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ?

Erkek Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ? Dopingli Efes'i saymazsak

Erkek Voleybol ve Bayan Voleybol Takımlarının başarılarını Biliyormusunuz ?

Hatta daha'da önemlisi Adnan Polat'ın 17 Senedir Su Topunda şampiyon oluyoruz ama oradada Fenerbahçe yok açıklamasını Biliyormusunuz ? Bilmiyorsanız buyrun videosu ;
    http://www.youtube.com/watch?v=04P2Mjq5ZSI

Şimdi kusura bakmayında Aziz Yıldırım'ın Çiftliğine dönen Fenerbahçe yakıştırması hiç yakışı kalmıyor.Fenerbahçe sadece futbol takımı değil Fenerbahçe Spor Klubüdür. Ve bu konudada Türkiye'de Fenerbahçe'Nin elinin üstüne su dökebilecek bir Spor Klubü yokdur !

29. Default

İsmini bilmiyorum kusura bakma o yüzden isminle hitap edemiyorum.

Siz olaya sadece Futbol diye bakıyorsunuz , Sadece Futbolda başarıyı ölçüt olarak alıyorsunuz.

Peki Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Spor Klubü başkanı olduğunu biliyormusunuz ?

Bayan Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ?

Erkek Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ? Dopingli Efes'i saymazsak

Erkek Voleybol ve Bayan Voleybol Takımlarının başarılarını Biliyormusunuz ?

Hatta daha'da önemlisi Adnan Polat'ın 17 Senedir Su Topunda şampiyon oluyoruz ama oradada Fenerbahçe yok açıklamasını Biliyormusunuz ? Bilmiyorsanız buyrun videosu ;
    http://www.youtube.com/watch?v=04P2Mjq5ZSI

Şimdi kusura bakmayında Aziz Yıldırım'ın Çiftliğine dönen Fenerbahçe yakıştırması hiç yakışı kalmıyor.Fenerbahçe sadece futbol takımı değil Fenerbahçe Spor Klubüdür. Ve bu konudada Türkiye'de Fenerbahçe'Nin elinin üstüne su dökebilecek bir Spor Klubü yokdur !

İsmim Görkem . Yazdıklarıan gelirsek basketbolda ki ve voleybolda ki başarıların hepsini biliyor ve övünüyorumda ancak spor kulübü olsak bile Fenerbahçe deyince ilk akla gelen ve en önemli branş futbol değil midir ? Basketbolda Ülker ile birleşmeden Fenerbahçe ' nin başarısı var mıydı ? Voleybolda Mehmet Ali Aydınlar olmasaydı bu başarı gelir miydi ? Burda hangisi Aziz Yıldırım başarısıdır . İstediğimiz bütün oyuncuları alırız diyen Aziz Yıldırım , De Zeeuw ve N'Diaye'yi alamıyorsa demek ki lafla peynir gemisi yürümüyor . Ben Aykut Kocaman'ın yerinde olsam dakika durmam . Aykut Kocaman'ın adı bile Aziz Yıldırım ile yan yana yakışmıyor .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İsmim Görkem . Yazdıklarıan gelirsek basketbolda ki ve voleybolda ki başarıların hepsini biliyor ve övünüyorumda ancak spor kulübü olsak bile Fenerbahçe deyince ilk akla gelen ve en önemli branş futbol değil midir ? Basketbolda Ülker ile birleşmeden Fenerbahçe ' nin başarısı var mıydı ? Voleybolda Mehmet Ali Aydınlar olmasaydı bu başarı gelir miydi ? Burda hangisi Aziz Yıldırım başarısıdır . İstediğimiz bütün oyuncuları alırız diyen Aziz Yıldırım , De Zeeuw ve N'Diaye'yi alamıyorsa demek ki lafla peynir gemisi yürümüyor . Ben Aykut Kocaman'ın yerinde olsam dakika durmam . Aykut Kocaman'ın adı bile Aziz Yıldırım ile yan yana yakışmıyor .
    Bende Turgut Memnun Oldum Övünülmeyecek başarılarda değil elde edilen başarılar.Baktığımız zamanda yapılan atılımlar var.Mesela Aziz Yıldırım'ın yerinde başkası olsa Ülker'le birleşmeyi kabul etmeyip biz Fenerbahçe olarak devam edeceğiz diyebilirdi.Kaldı ki Galatasaray Cafe Crown Beşiktaş Cola Turka hepsi biyerlerden nemalanıyor.O yüzden bizim ilk zamanlar yaptığımız yanlış gibi gözüksede şimdi herkesin imrendiğin bir durum De Zeeuw N'Diaye belki basın uydurması hep transfer transfer diyirouz ya gelseydin Maldonado Josico bu sefer ne yapacakdık ( Bu adamlar geldiğinde Maldonado Güney Amerika'Nın en iyi ön liberosu iken Josico için de Aragones gibi bir hoca kefildi ) O yüzden devre arasında almıyorsan Bir Baptista bir Simao yapma abi transfer Önceki sayfalarda'da söylediğim gibi ben Aziz Yıldırım'ın hayranı falan değilim giderse Futbol'da başarı geleceği için memnun olurum ama diğer branşlardaki düşüş için üzütü duyarım.O yüzden bu konuda hem fikiriz ama bazen mesajların çok acımasız oluyor ben sadece ona takılıyorum Görkem yoksa Yıldırım konusunda hem fikiriz (:

Mesaj Yetkileri