Mesajında '' Burada Aziz Yıldırım gibi kişileri korumaya veya arkasında durmaya gerek yok '' yazmışsın buradanda benim Aziz Yıldırım'ı koruduğum gibi bir mana çıkmış da o yüzden bende alıntı yaparak sana cevap yazdım.Yoksa Aziz Yıldırım'ın olması benide rahatsız ediyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Olur mu öyle şey abartmışssın biraz , sadece stada koydurmak için falan ? Tamam yönetim şekli profesyonel olmayabilir , eleştirebileceğimiz yanları olabilir ama Türkiye üzerinde daha iyi yöneten , kulübü için daha fazla şey yapan kulübünü bu kadar yükseklere taşıyan bir başkan tanımıyorum ben
Veloso ile anlaştıysak,Cristian'ı her türlü göndeririz yahu.Verin parasını gitsin,ayıp yani.
Bradley'i elimizden kaçırmamız çok kötü oldu.Umarım bu sene de tükürdüğümüzü yalamayız.
Lig TV az önce haberlerde Fenerbahçe transfer yapmayacak , Cristian Baroni'de takımda kalacak dedi . Bizde umutlanmıştık 12'ye kadar uzadı transfer dönemi diye umarım şaka maka 1 transfer gelir .
Aziz Yıldırım çıkıp; şart oğlu şart olan ortasaha transferini yapmıyorum, takıma çok güveniyorum, sezon sonu gereken başarı gelmezse de yanılmışım derim çekip giderim dese buna sonuna kadar saygı duyarım. Ama Aziz Yıldırım hem suçlu oluyor, hem güçlü oluyor, kendisiyle çelişiyor. Geçen sene Daum devre arasında transfer diye yalvardı, yapmadılar. Peki sezon sonu Aziz Yıldırım çıktı ne dedi ? Top çizgiyi geçmedi de, biz mi sahaya inip gol atsaydık da falan filan. Sen yönetim olarak üzerine düşeni yapmamışsın ki, şanssızlığa isyan etme hakkın olsun.
Geliyoruz bu seneye, transfer döneminin bitmesine 2 hafta kala Aziz Yıldırım çıkıyor televizyonda Aykut hoca transfer isterse yaparız diyor. Şimdiye kadar Aykut Kocaman'ın transfer istediği çok açık değil mi ? Nerde transfer ? Madem yapmayacaksın niye televizyonda böyle bir söz söyleyip teknik direktörünü yalancı çıkarıyorsun ?
Aykut Kocaman'ın yapması gereken, çıkıp tüm gerçekleri açıklaması ve bu yönetimin mantığıyla hiçbir hoca çalışamaz diyerek istifasını vermesidir. Fenerbahçe'ye yapacağı en büyük iyilik bu olur.
Aziz Yıldırım'ın futbol anlayışı artık insanın ruhunu daraltıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bilmiyorum ama Aziz Yıldırım ben bu takıma güveniyorum dedikten sonra transfer felan yapmaz gibi geliyor. Aykut hoca isterse yaparız demesi de göstermelik olacak. Ama bu durumda da Aykut Kocaman neden oyuncu transferi olabileceği yönünde bizlere umut dağıtsın? Ne olduğunu yıllardır çözen olmadı bu kulüpte. Umarım 20 yıl sonra Wikileas belgelerinde Aziz başkan döneminde kulüpte yaşanan hadiseleri okuyabiliriz. Özellikle şu transfer döneminde olan olayları. O kadar çok merak ediyorumki keşke bi belgesel yapsalarda izlesek...
15 dakika kaldı ya![]()
Tam anlamıyla yumurta kapıda ...
İşimiz FB Tv'ye kaldıysa...
Onların haberi bizden sonra olur. Sizi temin ederim.
fenerbahçe'den transfer haberi mi var?![]()
transfer bitti...
2 tane transfer yapmışız. Pendikspor'dan 2 oyuncu almışız. 18 yaşında ikiside.
Olsun yine kandırılmakta güzel bir transfer oldu bizim için...
Keriz yerine konmak en kötüsü.
Fenerbahçe , Chelsea sistemine geçti galiba...Yenildiği takımdan oyuncu alıyor![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Celil falan gelmisti Samsundan benim hatirladigim![]()
Zafer Biryol la Murat Hacıoğluda mı bu şekilde gelmişti bize?
@Sait Abi
Zafer Biryol gol kralı oldu. Ertesi sene yine bayabi gol attı o şekilde geldi.
Yönetim inanılmaz bi acizlik içinde böyle bi rezalet olamaz çok net bi şekilde görülen ön libero sorunu var hem Kocaman hem Yıldırım bunun farkında ve transfer yapılacak vb. açıklamalar yapıldıktan sonra becerilemeyip transfer sezonu kapanıyor ne desem boş sene sonunda bunun hesabı sorulur yeter bu kadar aptal yerine koyulduğumuz.
Koskoca Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın çiftliğine döndü ya , hadi hayırlısı !
Nede güzel yaptık transfersiz girmekle..
İsmini bilmiyorum kusura bakma o yüzden isminle hitap edemiyorum.
Siz olaya sadece Futbol diye bakıyorsunuz , Sadece Futbolda başarıyı ölçüt olarak alıyorsunuz.
Peki Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Spor Klubü başkanı olduğunu biliyormusunuz ?
Bayan Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ?
Erkek Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ? Dopingli Efes'i saymazsak
Erkek Voleybol ve Bayan Voleybol Takımlarının başarılarını Biliyormusunuz ?
Hatta daha'da önemlisi Adnan Polat'ın 17 Senedir Su Topunda şampiyon oluyoruz ama oradada Fenerbahçe yok açıklamasını Biliyormusunuz ? Bilmiyorsanız buyrun videosu ; http://www.youtube.com/watch?v=04P2Mjq5ZSI
Şimdi kusura bakmayında Aziz Yıldırım'ın Çiftliğine dönen Fenerbahçe yakıştırması hiç yakışı kalmıyor.Fenerbahçe sadece futbol takımı değil Fenerbahçe Spor Klubüdür. Ve bu konudada Türkiye'de Fenerbahçe'Nin elinin üstüne su dökebilecek bir Spor Klubü yokdur !
İsmim Görkem .Yazdıklarıan gelirsek basketbolda ki ve voleybolda ki başarıların hepsini biliyor ve övünüyorumda ancak spor kulübü olsak bile Fenerbahçe deyince ilk akla gelen ve en önemli branş futbol değil midir ? Basketbolda Ülker ile birleşmeden Fenerbahçe ' nin başarısı var mıydı ? Voleybolda Mehmet Ali Aydınlar olmasaydı bu başarı gelir miydi ? Burda hangisi Aziz Yıldırım başarısıdır . İstediğimiz bütün oyuncuları alırız diyen Aziz Yıldırım , De Zeeuw ve N'Diaye'yi alamıyorsa demek ki lafla peynir gemisi yürümüyor . Ben Aykut Kocaman'ın yerinde olsam dakika durmam . Aykut Kocaman'ın adı bile Aziz Yıldırım ile yan yana yakışmıyor .
Bende Turgut Memnun OldumÖvünülmeyecek başarılarda değil elde edilen başarılar.Baktığımız zamanda yapılan atılımlar var.Mesela Aziz Yıldırım'ın yerinde başkası olsa Ülker'le birleşmeyi kabul etmeyip biz Fenerbahçe olarak devam edeceğiz diyebilirdi.Kaldı ki Galatasaray Cafe Crown Beşiktaş Cola Turka hepsi biyerlerden nemalanıyor.O yüzden bizim ilk zamanlar yaptığımız yanlış gibi gözüksede şimdi herkesin imrendiğin bir durum
De Zeeuw N'Diaye belki basın uydurması hep transfer transfer diyirouz ya gelseydin Maldonado Josico bu sefer ne yapacakdık ( Bu adamlar geldiğinde Maldonado Güney Amerika'Nın en iyi ön liberosu iken Josico için de Aragones gibi bir hoca kefildi ) O yüzden devre arasında almıyorsan Bir Baptista bir Simao yapma abi transfer
Önceki sayfalarda'da söylediğim gibi ben Aziz Yıldırım'ın hayranı falan değilim giderse Futbol'da başarı geleceği için memnun olurum ama diğer branşlardaki düşüş için üzütü duyarım.O yüzden bu konuda hem fikiriz ama bazen mesajların çok acımasız oluyor ben sadece ona takılıyorum Görkem yoksa Yıldırım konusunda hem fikiriz (: