BundesLiga 10. Hafta

Werder kasap çıktı. 3 önemli as oyuncumuz sakatlandı. Maçı 8 kişi tamamladık. Buna rağmen 4 CCC yakaladık. Takım istediğim gibi oynuyor. Bir dahaki buluşmamızda bunun acısını çıkarmayı planlıyorum.

BundesLiga 11. Hafta

Bu maçtan 3 puan almamız gerektiğinin bilincindeydim. Bu nedenle ofansif bir kadroyla maça çıktık. İyi oynuyorduk ama bir anda kontra-ataktan gelen gol yıkılmamıza neden oldu. 2.yarıda gereken taktiksel müdehaleleri yapıp oyuna başladık. 69. dakikada kornerden gelen topa yükselen Lakic çekilince Domizzi penaltıdan skora eşitlik getirdi. Daha da fazla yüklenmeye başladık. Sonunda dakikalar 85'i gösterdiğinde Lakic tekrar sahneye çıktı ve galibiyet golünü getirdi. Bu arada bize gol atan elemanın ismini okuyabilen varmı ?

BundesLiga 12. Hafta

Evimizde lig lideri ile karşılaşacaktık. Medyanın tahimininin aksine ofansif bir kadroyla sahaya çıktık. 25. dakikada Domizzi bizi öne geçiren golü attı. Her şey çok güzel giderken Fenerbahçe'de olan şey başımıza geldi ve aşırı agresiflikten rakip bir penaltı kazandı. Maçtan yinede puan aldık. Devre arasında gelecek transferlerle Hoffe bizden korkacak buna inanıyoruz.

BundesLiga 13. Hafta

Kötü günler geçiren Schalke'ye bir darbede biz vurmak istiyorduk. 3 CCC yakaladık ama Nemec bunları değerlendiremedi. Sağlık olsun.

BundesLiga 14. Hafta

Ligde 3. sırada bulunan Leverkusen'i konuk ettik. Oyunculara maçın ilk saniyesinden itibaren Allah ne verdiyse saldırın komutunu verdim. Nitekim sağlı sollu ataklarla Leverkusen'i bozguna uğrattık. Ama gol bir türlü gelmiyordu. Enerji harcıyorduk ama gol yoktu. Bu nedenle 60. dakikaya kadar tempoyu düşürerek kısa paslarla sonuca gitmeyi denedik. Dakikalar 64'ü gösterirken Jaja reyiz sahneye çıktı. 11 dakika sonra Simunek kornerden bizi rahatlattı. Fritz-Walter-Stadion Leverkusen'e extra large geldi. Başarılı grafiğimiz devam ediyor.

BundesLiga 15. Hafta

Maça defansif mi yoksa ofansif kadroyla mı çıkacağımı maç saatine dek bende bilmiyordum. Maçtan önce oyunu kontrol etmeye çalışan ve zaman geçirmeye odaklı bir taktik yaptım. Buna rağmen artarda 3 CCC bulduk. Ataklarımız sağlı sollu geliyordu. Ama hesapta olmayan bir anda Vorsah sahneye çıktı ve kornerden Wolfsburg'u öne geçirdi. 30 dakika boyunca maç düşük tempoda devam etti. 43. dakikada Jaja'nın Wolfsburg sağ kanadından yaptığı ortaya Vorsah ters bir dokunuş yaptı ve maça beraberlik geldi. İstediğim yerine gelmişti ve beraberliği bulmuştuk. Bu dakikadan sonra ofansif taktiği oyuna soktum. Ama ters tepki verdi ve kalemizde 3 CCC gördük. Mandzukic bu CCC'lerin sonuncusunu affetmedi. Malesef evimize puansız döndük ve 5 maçlık yenilmezlik serimiz sona erdi.

BundesLiga 16. Hafta

3 puanın favorisi olarak gösterildiğimiz nadir maçlardan biriydi. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktık. Fakat henüz 7. dakikada Camargo kornerden gelen topa iyi yükselerek kafayı vurdu ve Gladbach öne geçti. 18. dakikada Jaja şık hareketlerle ceza sahasına girerken yerde kaldı ve penaltı kararı verildi. Pierre de Wit penaltıyı gole çevirdi. Kalan dakikalarda 1 CCC yakaladık ama de Wit gole çeviremedi. Sağlık olsun hanemize 1 puan daha yazdırmış olduk.

BundesLiga 17. Hafta

HSV puan tablosunda bizden aşağıda bulunuyordu ve kötü günler geçiriyordu. Onlara bir darbe de biz çakmak istiyorduk. Ama malesef olmadı. Maça hızlı başlamamız gerektiğinin bilincindeydim bu nedenle son tempo maça başladık ve 3. dakikada Jaja'nın ayağından golü bulduk. Kalan 87 dakikada zaman geçirmek için defansif taktiği oyuna soktum. Ama dakikalar 56'yı gösterirken HSV sol beki Sepsi'nin soldan açtığı orta falso alarak ağlarla buluştu. Talihsiz bir golle 3 puanı kaybettik. Üzgünüz.

BundesLiga 17. Hafta Puan Durumu

10. haftadan itibaren ne kadar zor bir fikstüre girdiğimizin farkına varmışsınızdır. Bu nedenle 10. haftadan itibaren yenemiyorsan yenilme felsefesiyle oynadık ve 2 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyet aldık. Hedeflediğimiz çizginin 11 puan gerisindeyiz ve bu açığı 2. yarı kapatmak zorundayız. Takımın kadro kalitesi çok kötü. Bu nedenle devre arasında köklü bir değişiklik yapacağız. Bizi izlemeye devam edin.