Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 261 sonuç

Konu: Topçular Adayı Sallamaya Geliyor ! | Arsenal | 4. Sezon

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Regen olayı kötü olmuş. Transferler güzel özellikle A.Ekdal
    Ekdal seneye takıma katılıcında çok iyi olacak.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Transferler güzel. Annan ve Ekdal'lı orta saha seneye daha iyi işler yapacaktır.
    Bilek-Annan-Ekdal... Başka söze gerek yok.

Quote Originally Posted by Rais View Post
    tebrikler.Ben ilk 7 ye gireceğini inanıyorum
    İnşaallah gireriz.

Arkadaşlar ailevi sebeplerden ötürü kariyere 2 günlük bir ara vermek zorundayım.

Kariyer öksüz kalmış yahu.

Saat 3 gibi devam edeceğiz.

BundesLiga 18. Hafta

2. yarıya güzel bir başlangıç yapmak isterdik ama olmadı.. 75. dakikadan itibaren kontra-atak oynamaya başladık. Buna rağmen 84. dakikada kontra-ataktan golü yedik ve maçtan puansız ayrıldık.

BundesLiga 19. Hafta

2. yarıda ilk kez taraftarın karşısına çıktık. Maç boyunca sağlı sollu ataklarla Cottbus kalesini abluka altına aldık. 4 CCC'yi de gole çeviremedik. 90. dakikada Jaja topla beraber ceza sahasına girerken yere düşürülünce verilen penaltı kararı kurtarıcımız oldu. Kaçan 4 CCC ise bitiricilik eksikliğimizin önemli bir göstergesi.

BundesLiga 20. Hafta

Karşımızdaki takımın kim olduğunu biliyorduk. Bu nedenle maç boyunca savunmacı bir oyun anlayışı benimsedik. Henüz 9. fakikada rakibe penaltı yapınca maçın sonucu çoktan belli olmuş oldu. 2 yarıdaki 2. deplasmandanda puan çıkaramadık.

BundesLiga 21. Hafta

Lig 3.'sü Dortmund ile evimizde karşılaştık. 7 gün boyunca maça çok iyi hazırlandık. Maç boyunca Dortmund'dan üstündük. 3 CCC'nin birini gole çevirerek 3. Dortmund'u Signal Iduna'ya puansız yolladık.

BundesLiga 22. Hafta

Köln beklediğimden çetin çıktı. Maç çok tempoluydu. Top bir bizim kalemizde bir rakibin kalesinde dolandı. 1-0 kazanarak 2. yarıdaki ilk deplasman galibiyetimizi aldık.

BundesLiga 22. Hafta Puan Durumu

İlk 5 karşılaşmadan 9 puan çıkararak önemli bir başarı yakaladık. Hedefimiz olan Avrupa Ligi'ne katılabilmek için bu formumuzu devam ettirmemiz gerekiyor.

1-0'a abone olduk. Teklemeyiz umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Teklemezsin. Endişeye gerek yok. Avrupa Ligi'ne gidersin umarım.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sonuçlar güzel Emir 1-0 olsun bizim olsun.

Teklemezsin. Endişeye gerek yok. Avrupa Ligi'ne gidersin umarım.
    Abi attığımız zaman yemiyoruz fakat yediğimiz zaman atamıyoruz sorun bu. Gideceğiz inş.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Sonuçlar güzel Emir 1-0 olsun bizim olsun.
    Aynen Murat felsefemiz bu.

BundesLiga 23. Hafta

Bu maçı Avrupa Ligi için oynayacağımız çerez maçlardan biri olarak görüyordum. Üst üste 3 CCC harcadık. Bitiricilik eksikliğimiz sürüyor.

BundesLiga 24. Hafta

Bu maç bizim için bir kader maçıydı.. 7. sırada bulunan Mainz'a konuk olduk. Tam 70 dakika forvetsiz oynadık. Maiz'in üst üste bindirmelerine rağmen dayandık. Ardından Rivic sakatlanınca değişiklik hakkımız kalmadı ve 9 kişi kaldık. Harika direndik. Mainz'a geçit vermedik.

BundesLiga 25. Hafta

Sonuncu Aachen'la karşılaştık. Yapacak yorum yok. Sanırım bu sezon ilk kez 2 farklı bir galibiyet aldık.

BundesLiga 26. Hafta

Takım hayatının maçını oynadı. 1 sıra yüksekteki Frankfurt neye uğradığını şaşırdı. 3-1'lik mağlubiyetin acısını fazlasıyla çıkarmış olduk.

BundesLiga 27. Hafta

Maçın hakimi Werder olsada Emenike'nin 40 metreden vurduğu füze -İnsan mısın be!- ve kornerden kendi kalemize attığımız golle mağlup olduk.

BundesLiga 27. Hafta Puan Durumu

Son 5 haftadan 10 puan çıkardık ve 10. sırayı kaptık. artık önümüzde 3 takım var. Mainz, Stuttgart ve Köln. Avrupa umutlarımız hayli fazla.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Adım Adım Avrupa Ligi'ne!
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sağlam geliyosun EmirTakım daha da iyi gidecek ama bu kadroyla en iyisini yapıyosun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Puanlar nerede ise aynı emir az daha sıkarsan dişini Avrupa Ligine gider takımın

Adım Adım Avrupa Ligi'ne!
    Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sağlam geliyosun EmirTakım daha da iyi gidecek ama bu kadroyla en iyisini yapıyosun

Takımda squad harmony yükselmeye başladı. Her şey daha güzel olacak.

Dünya Kupası elemelerine iyi başladık.

Herkese iyi geceler...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Avrupa seni bekliyor .

Quote Originally Posted by ancar View Post
    Puanlar nerede ise aynı emir az daha sıkarsan dişini Avrupa Ligine gider takımın

Arayı gün geçtikçe kapatıyoruz Anıl. 10 haftada 19 puan topladık. Bu formumuz devam ederse çok rahat Avrupa'ya gideriz.

Quote Originally Posted by Rais View Post
    Avrupa seni bekliyor .
    Evet, bekliyor.

Kaiserslautern | Kalan Maçlar | Sıra: 10.

Dışarıdaki Hoffe ve Leverkusen, içerideki Wolfsburg maçı kaderimizi belirleyecek. Avrupa için kalan 7 maçtan minimum 15 puan çıkarmalıyız.

Stuttgart | Kalan Maçlar | Sıra: 9.

En kolay fikstür Stuttgart'ın gibi görünsede Bayern, Köln ve Mainz'la dışarıda, Dortmund'la içeride oynayacaklar. Bunlardan Bayern şampiyonluğu 12 puan önde götüren, Dortmund CL için mücadele eden, Mainz ve Köln AL için mücadele eden takımlar olduğunu düşünürsek görünürde kolay ama aslında zor bir fikstür olduğunu söyleyebiliriz.

Mainz | Kalan Maçlar | Sıra: 8.

En zor fikstür şüphesiz Mainz'ın.

Köln | Kalan Maçlar | Sıra: 7.

En zor 2. fikstür Köln'ün. 7. ve 8. sıradaki takımların bu kadar zor fikstüre sahip olmaları, 9. Stuttgart'ın zorlu bir fikstüre sahip olması Avrupa umutlarımızı arttırıyor.

kariyerini uzun zmandır takip ediyorum fakat yorum atmamıştım tebrikler fenerbahçe ile yaptığın iş müthiş şimdi ayne hedefler kaiserslauternden bekliyoruz cameroon dada başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İyi sonuçlar almaya devam ediyorsun Emir. Fikstürlere bakıldığında Avrupa Ligi'ne gitme konusunda şansın biraz daha artıyor.
    TariboWest

Quote Originally Posted by BMajor View Post
    kariyerini uzun zmandır takip ediyorum fakat yorum atmamıştım tebrikler fenerbahçe ile yaptığın iş müthiş şimdi ayne hedefler kaiserslauternden bekliyoruz cameroon dada başarılar
    Yorum benim için önemli değil nasıl olsa yorum için kariyer yapmıyorum ben. Kaiser'de aynı şeyler çok zor. 2-3 seneye taş çatlasa AL'de final oynarız. Teşekkürler.

İyi sonuçlar almaya devam ediyorsun Emir. Fikstürlere bakıldığında Avrupa Ligi'ne gitme konusunda şansın biraz daha artıyor.
    Abi bakalım. Rakipler puan kayıplarına başladılar. İlk 3 maçtan 6 puan aldık ve 9. sıraya oturduk. Şimdilik her şey iyi gidiyor ve son 4 haftaya giriyoruz.

BundesLiga 28. Hafta

BundesLiga 29. Hafta

BundesLiga 30. Hafta

BundesLiga 31. Hafta

BundesLiga 32. Hafta

BundesLiga 32. Hafta Puan Durumu

Ligde heyecan dorukta. Ligin başlangıcından beri orta sıralarda mücadelesine devam eden Köln'mü, yoksa lige 7'de 1'le başlayan ve ardından yeni teknik direktör Emir Yıldız'la çıkışa geçen Kaiserslautern'mi AL ipini göğüsleyecek hep beraber göreceğiz.

Köln | Son 3 Hafta

Stuttgart > İ
    Cottbuss > D
    B. Munchen > İ

Kaiserslautern | Son 2 Hafta

Gladbach > D
    HSV > İ

Ligi bitirdim. 1 saat sonra SS'leri koyacağım.

Bekleyiş içerisine girdim çok heyecanlı

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Avrupa Ligi gelirse çok iyi iş yapmış olursunBekliyorum sonucu

BundesLiga 33. Hafta

BundesLiga 34. Hafta

BundesLiga Sezon Sonu Puan Durumu

Ligi 7. sırada bitirdik ve 19 Mn £'i cebe attık. Şimdi sırada Alman Kupası final maçı var. Gladbach ile Leverkusen arasında. Leverkusen kupayı alırsa Avrupa Ligi'ne gidiyoruz. Kaderimiz sadece kalan 90 dakikaya bağlı.

Gladbach 0 - 1 Leverkusen.

Avrupa Ligi'ndeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tebrikler Emir. Allahtan onların kupa kuralı bizdeki gibi değil. Yoksa Gladbach giderdi Avrupaya
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Emirhan. Keşke Hamburg ile Schalke küme düşseydi oyuncularını kapardın.

Tebrikler Emir. Allahtan onların kupa kuralı bizdeki gibi değil. Yoksa Gladbach giderdi Avrupaya
    Teşekkürler abi.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Tebrikler Emirhan. Keşke Hamburg ile Schalke küme düşseydi oyuncularını kapardın.
    Kısmet değilmiş. Bielefeld play-on maçını kazandı ve ligde kaldı. Aachen ve Hertha'dan birkaç oyuncu ile görüşme halindeyiz.

Dünya Kupası Afrika Elemeleri 2. Maç

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler Emir.

Var mı ötesi ? Takım kimlere kaldı..

1. F.C. Kaiserslautern | 2012 - 2013 Temmuz Ayı Transfer Sezonu

- Gidenler

Para kazanabileceğimiz ve istediğim verimi alamadığım oyuncularla yolları ayırdık.

- Gelenler

Çok iyi isimlerle anlaştık.

Yeni sezonda hedeflerimiz;

- Ligi Avrupa Ligi'ne katılacak düzeyde bitirmek. (1. - 6.)
    - German Cup'ta final.
    - Avrupa Ligi'nde çeyrek final.

Yapabileceğimiz hedefler seçtik. Takımdan umutluyum.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri