1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Şampiyonlar Liginde Gruplardan Çıkamıyorum

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Sanırım sistemi değiştirmeden yapabileceğim değişiklikler bunlar diyorsun.. Herkesin takım için defansif demesine şaşırdım zaten. Demek ki ben göremiyormuşum durumu(:

evet sisteme göre böyle, yoksa ben bu taktiği kullanmıyorum, yardımcı olacaksa taktiğimi paylaşmıştım forumda yani orta üçlüde 3 dm var birader pek defansif hakkaten bu yani cananın yerine 10 numaraya bir adam koyarsan bence yediğin golde azalma olmaz ama attığında artış olur. nuri-inler ortaya sağlam tutabilir rahatça

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    evet sisteme göre böyle, yoksa ben bu taktiği kullanmıyorum, yardımcı olacaksa taktiğimi paylaşmıştım forumda yani orta üçlüde 3 dm var birader pek defansif hakkaten bu yani cananın yerine 10 numaraya bir adam koyarsan bence yediğin golde azalma olmaz ama attığında artış olur. nuri-inler ortaya sağlam tutabilir rahatça
    Mesela, Ardayı AMC'ye çekip, AML'ye Ben Arfa ve AMR'ye Volkan Şen veya Willian. Yapılabilir tabii. Ama Şampiyonlar liginde delik deşik olmayayım? (: Taktiğini de deneyeceğim ayrıca.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Mesela, Ardayı AMC'ye çekip, AML'ye Ben Arfa ve AMR'ye Volkan Şen veya Willian. Yapılabilir tabii. Ama Şampiyonlar liginde delik deşik olmayayım? (: Taktiğini de deneyeceğim ayrıca.
    güzel bir düşünce bence, bak birader sana şunu diyim, şu 3 orta sahanın önüne 3 ST koysan yine öyle çok gol yemezsin yani

Mesaj Yetkileri