Boozer: All-Star Olmayı Hakediyorum
2010 yazında boşa çıkan birçok yıldız oyuncu takım değiştirdi. Bu oyunculardan biri de Carlos Boozer. Tecrübeli oyuncu 6 yıl formasını giydiği Utah Jazz ile sözleşmesi bittikten sonra Doğu Konferansının güçlü takımlarından olan Chicago Bulls ile sözleşme imzaladı.

Yıldız oyuncu sezonu yeni takımıyla açamadan sakatlandı ve uzun süre parkelerden uzak kaldı. Boozer, döndükten sonra ise etkileyici bir performans sergiliyor. Bu performansından dolayı Boozer'ın All-Star'da yer alıp almayacağı da tartışma konusu haline geldi. Carlos Boozer bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Elimi kırdığım için bu sene birkaç maç kaçırmama rağmen All-Star olmayı hakediyorum. Eğer seçilmezsem hayalkırıklığı yaşamayacağım çünkü NBA'de All-Star olmayı hakeden birçok oyuncu var. Ama orada olmak istiyorum." diye konuştu.

Carlos Boozer, bu sene şuana kadar Chicago Bulls forması ile çıktığı 30 maçta 19.8 sayı, 10.2 ribaund ve 2.3 asist ortalaması ile oynadı.

Basketbolseverler

Ty Lawson Hayal Kırıklığına Uğradı
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 576x324 and weights 47KB.

Denver Nuggets'ın başarılı guardı Ty Lawson en iyi çaylakların ve 2.yılını geçirenlerin maçı Rookie-Sophomore maçında olmadığı için üzgün.

Ty Lawson : '' Gerçekten bilmiyorum. Yeterince iyi oynadığımı düşünüyorum. Seçilen oyuncuları tebrik ediyorum. Onlar benden daha fazla süre aldılar ve ilk 5 başladılar. '' dedi.

Lawson bu sezon ortalama 24.1 dakika süre alıyorken bu süre içerisinde 10.9 sayı , 3.9 asist ortalaması tutturdu. Ayrıca Lawson ilk 5 olarak başladığı 5 maçta ortalama 17 sayı ve 6 asist ortalaması tutturdu.

Carmelo Anthony ,Sophomore takımının asistan koçu ve eğer Ty Lawson seçilebilseydi takım arkadaşı ile birlikte olabilecekti.

Carmelo Anthony : '' Ty Lawson'ın üzüntüsünü anlıyorum. Onunla 2 yıldır birlikteyim ve tanıyorum. Ama yapabileceğim bir şey yok. Çünkü ben asistan koç olarak seçildiğimde kadrolar çoktan oluşturulmuştu. Ty oyun içerisindeyken oyunun kaderini değiştirebilecek bir oyuncu '' dedi.

Konu hakkında George Karl : '' Seçilen oyuncu listesini baktığımızda hep ilk 5 oyuncularından oluştuğunu gördük. Ama Lawson benchten gelen bir oyuncu ve onu 35 dakika oynatamayız. Umarım bu olay onun kendisini kanıtlaması için çabalamasını sağlar. '' dedi.

NBAtrky