Bence bugün o kadar kötü bir futbol oynamadık, 3-2 sonrası haricinde. Özellikle 1-0'dan 2-1'e kadar momentum tamamen bizdeydi.

Zapata'nın bence 3 golde de yapacağı bir şey yoktu. Onun haricinde yan toplarda ve oyun kurmada etkili gözüktü bana. Tabii hakemin maçı katletme politikasından dolayı, onun yaptığı bir penaltılık hareket de gözden kaçtı. Hakem resmen her iki tarafı da katletti maçta.

Orta saha BAM'dan sonra iyi gibiydi ama hala ritmine kavuşamadı. Bu oyuncular birbirine alıştıkça daha iyi olacaklar güvenim tam.

Kazım gol harici etkisizdi.

Stancu, gözlerinden öperim. Ne harika goldü o öyle ?

Kewell, birinci golün hazırlanışında büyük payı vardı.

Aydın, bir yürü git. Allah aşkına bi git. Girdiğinden sonra gözüm hep ondaydı, yaptığı olumsuz hareketler, olumluların en az 5 katı.

Bence, biz Antep'i evimizde eleriz.

Edit : Berk, bence takımda bi değişme var. Kupadan, sakatlıklardan dönenler ve yeni transferlerin oturuşuyla, bir kalite yükselmesi var. Uyum yakalandıkça başarı kaçınılmaz olacaktır.

Fakat şunu da eklemek istiyorum, diyelim ki 4 oyuncunuz var. Stoper, ön libero, forvet ve sol kanat. Biri size dese ki, ben stoperi ön libero, ön liberoyu stoper, sol kanatı forvet, forveti sol kanat oynatacağım. Ne dersiniz ?

Edit 2: Aklıma yeni bir şey daha geldi. 2-1 öndeyken "üç üç üç üç" diye bağırıp da, 3-2 geriye düşünce "ruhsuz bilmemneler" diye bağıran taraftardan ben HİÇBİR ŞEY beklemem.