Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gaziantepspor Çeyrek Final'in ilk ayağında iyi bir skor almak isteyecektir Galatasaray karşısında -ki bence alacaktır da. Tahminim 1-0 Çifte Şans...
Galatasaray'ın olası bir Final oynaması G.Birliği - Buca - Kasımpaşa - Belediye gibi takımların Avrupa yolunu kapayacakdır.Bu turu geçse bile Beşiktaş karşısında hiç şansları olduğunu düşünmüyorum fakat eğer seneye bir hedef çiziliyorsa Galatasaray ne yapar ne eder bu turu geçer.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Rahat geçeriz turu.Farklı bir skor bekliyorum.Maç da perşembeymiş izleyemiycem Kurtlar Vadisi'ni (:
düzgün bir kadro çıkarırsak beraberlik veya galibiyet alırız... Neill ve Kewell oynayacak...
Zapata-sabri-neill-servet-hakan-cana-culio-kewel-emre-kazım-stancu tahminim çıkacak kadro...
Hala galibiyet alabilitemiz var mı bilmiyorum ama kalede Zapata oynarsa maçı 0-0 bitirip bir sonraki tur için bir avantaj elde edebiliriz belki, bilmiyorum.
benim düşüncem artık misimoviçten yararlanmaya başlayabileceğimiz yönünde arkasında muhteşem BAM üçlüsü olmazsa cana-culio 2lisi çıkarsa misimoviçi iyi besler
Hagi'nin oynatmak istediği sisteme en uygun maçlardan birisi.Galatasaray yenilmezse TT Arena'da turu geçer.
gol yemezsek bize yeter![]()
![]()
Maçın saati 20:00'ye alınmış.
Deplasmanda yenilmeden avantajlı bir skorla dönersek, İstanbul'da turu geçeriz.
Şimdiden Ayırttım Biletimi Sabri ile fotoğraf çekip Profil resmi yapacam![]()
Deplasmanda olması iyi oldu ilk maçın.Avantajlı bir skor şart.Stancu ilk 11 başlamalı artık.Zapata'da antrenmasızmış falanmış oynasın artık.Ufuk'tan iyidir hiç yoktan.
Turu geçer miyiz?
Galibiyet alır mıyız?
Gol atar mıyız?
Bence doğru soru : Ne zaman Galatasaray olacağız tekrar?
Baros Galatasarayda bugün kadroya alinmis..
Kewell ve Neill'da kadroda ikisinin ilk 11 başlaması bekleniyormuş.
Galatasaray
Zapata, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Lorik Cana, Culio, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Kewell, Stancu
Yedekler
Aykut Erçetin, Insua, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Emre Çolak, Milan Baros
---------Zapata---------
Sabri-Servet-Neill-Hakan
---Yekta--Cana--Culio---
Kazım------------------Kewell
----------Stancu-------------
Vaybe BAM'sız bir ortasaha,Darısı Balta'nın başına,Umarım devamı gelir,İlk defa doğru dürüst bir kadro ile çıkıyoruz.
Barış sakat Ayhan da cezalı yoksa hepsi oynardıUzun zamandır gördüğüm en iyi kadro diyebilirim.Zapata'yı merak ediyorum.
Sırf kadro hatrına bu maç izlenir.
İnşallah Gs, Antep'i eler bizle eşleşir, merk ediyordum zaten TT Arena'yı![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
BAM olmadan bi mac izleyecegiz ins M. Sarp ikinci yari girmez de cocuklarimiza anlatacak güzel bi animiz olur![]()
Poff, yine Üründül, izlemesem mi acaba.![]()
Cana stoper Neill ön libero ilginç (:
Cenk Tosun ... 1-0 güzel gol gerçekten hazırlanış bakımından.
Servet'e alkış valla ofsaytı bozdu...
Cenk Tosun'u alamadı Gs adam geldi attı golünü. İlk yarı 0 demiştik yattık gibi.
Bu Cenk Tosun süper oyuncu yaw valla rövaşata fln.
Kazım attı. 1-1.
Culio dan güzel bir asist kazımın kafası 1-1.
Tahammül edemiyorum ya,valla edemiyorum.En fazla 30 dakika izleyebiliyorum takımı.Yazıklar olsun bizi bu hallere düşürenlere.30 dakika içinde insan 1 tane de mi şut atamaz yahu?Bir kere de mi orta yapamaz?Kanattan içeri kat edemez?Hücum bölgesinde çoğalamaz?
Maç izlemekten de soğuttunuz,her şeyden soğuttunuz.Stancu neden sol kanat oynar?Adamı öldürüyorsun Hagi.Haberin yok.Değiştirsene Kewell'la onun yerini.Rakip savunma onunla uğraşırken sen de kanattan hücum edersin bari.
Hiç mi hiç düzelme umudu yok takımda.Şu kesin bir gerçek ki;elindeki malzemeyi nasıl kullanacağını bilmiyor Hagi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Golde Kewell'ın payı çok büyük.