Fenerbahçe kariyerimde bende hep 3. olmuştum.Öyle ki bir yıl 10 puan toplamama rağmen çıkamamıştım.Bende bu yıl zorlandım Şl Gruplarında.
Şu kadroda Arda'ya göbekte Playmaker'e çekip, sola Willian'ı koymanı öneririm.İnler Dm'ye.Takım sadece bu hamleyle bile daha ofansif oynar diye düşünüyorum.Babacar'dan verim alamayan bir ben değilmişim demekki.Alabilirsen Doumbia'yı al onun yerine.Pichu her zaman iyi gelişiyor, potansiyeli yüksek.Ama sırf Determination'u 9 olduğu için bile oynatmazdım.Dalton, Galeano, Epureanu gibi daha dengeli profile sahip kaliteli defanslara yönelebilirsin.Fiyatı sıkıntı olmazsa klasik Sakho transferi olabilir.Ve ben Ben Arfa'yı değil 11e 18e bile almazdım.Zaten transfer etmezdim en başta4-3-3'de takdir edersinki kanatlar çok önemli.Yoksa böyle gol sorunu yaşarsın.Bu adamda bitiricilik namına, gizli forvet namına doğru düzgün bir özellik yok.Willian'da golcü özellikeri iyi değil ama turnuvada ve kariyerimde 2 kez çıktı karşıma dağıttı attı kanadını.Hız herşey demek değil.Kapmadılar ise Bryan Ruiz'i al sola.Kaleye Romero iyi olmuş.Çok kaliteli bir kaleci.Özellikle Avrupa maçlarında kalecinin kalitesi çok fazla ön plana çıkıyor ve daha gerekli oluyor.Bu arada diğer Mc'i Auto yap bence.Sup. daha çakılı oynuyor.

4-3-3'de takdir edersinki kanatlar çok önemli.Yoksa böyle gol sorunu yaşarsın.Bu adamda bitiricilik namına, gizli forvet namına doğru düzgün bir özellik yok.Willian'da golcü özellikeri iyi değil ama turnuvada ve kariyerimde 2 kez çıktı karşıma dağıttı attı kanadını.Hız herşey demek değil.Kapmadılar ise Bryan Ruiz'i al sola.Kaleye Romero iyi olmuş.Çok kaliteli bir kaleci.Özellikle Avrupa maçlarında kalecinin kalitesi çok fazla ön plana çıkıyor ve daha gerekli oluyor.Bu arada diğer Mc'i Auto yap bence.Sup. daha çakılı oynuyor.
Alıntılı Yanıtla