Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

3 21.43%
  • Galatasaray kazanır

5 35.71%
  • Berabere biter

6 42.86%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray [ZTK Çeyrek Final İlk Maç]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç hakkında konuşmıcam ama torunlarıma anlatabileceğim güzel bir anım oldu. Mustafa Sarp'ın asistini görebilen sayılı insanlardan biri oldum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Mustafa Sarp'ın da üstüne çok gidiliyor yahu

Adam ilk geldiğinde kornerden falan baya gol atıyordu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Cenk ve Bulgar oyuncuyu çok beğendim. Bulgar'ın bonservisini almakla çok iyi etti Gaziantepspor.

Cenk Almanya altyapısı aldığı belli. Her yönüyle farklı duruyor. Fakat sonu Manisa'daki Nizamettin'e benzememli. Mevkiileri farklı olsa bile ilk geldiği zaman çok farklı bir orta sahadı Nizamettin. Çok üstün bir oyuncudu fakat yıllar yılı burada bu ligde kaldıkça çok düz bir oyuncuya dönüştü.

istikrar önemlidir.Yenilgi'de olsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Mustafa Sarp'ın da üstüne çok gidiliyor yahu

Adam ilk geldiğinde kornerden falan baya gol atıyordu ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa ?
    Valla öyle arada gol felan atıyor ancak pas felan yapamıyor.Sadece deli dana gibi koşuyor.Orta sahada felan takıma katkı veremiyor.Bildiğin "kazma" diye tabir edilen oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Facx View Post
    2-1 den 3-2 maç verdik süperiz (!)
    Hagi çok iyi oyuncu değişiklikleri yaptı,Maça böyle müdahale edilir örnek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şunu da söyliyim ben Zapata'yı beğendim, antrenman eksiği olduğu belli oluyor ama gelecek haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum. Duracağı yeri iyi biliyor ayrıca ayak tekniği de iyi bence degajları, autları istediği yere attı genellikle. Yani en azından Ufuk'la Aykut'tan daha çok güveniyoruz kendilerine
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim ligimizde yerli oyuncu alacaksan gurbetçi oyuncu alacaksın.Hem onların alt yapıları daha sağlam oluyor,hem de daha ucuz maliyetli oluyorlar.Cenk'in ismini bayadır duyuyordum ismi GS ile anılmadan önce.Antep çok iyi transfer yaptı.Şimdi Antep'ten almaya kalksan çok iyi fiyat çekecekler.Maç içinse Galatasaray kaybetmesine rağmen yine de 3-2 kötü sonuç değil.Ancak yine de avantaj Antep'te.Rövanşın 1 ay sonra olması Galatasaray için daha iyi.O zamana kadar uyum sorununu aşıp yarı final için daha iddialı bir şekilde çıkacaklardır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hagi hala sabırlı olmak gerekiyor demiş.Ya sabır.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Şunu da söyliyim ben Zapata'yı beğendim, antrenman eksiği olduğu belli oluyor ama gelecek haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum. Duracağı yeri iyi biliyor ayrıca ayak tekniği de iyi bence degajları, autları istediği yere attı genellikle. Yani en azından Ufuk'la Aykut'tan daha çok güveniyoruz kendilerine
    Autları istediği yere attı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Skoru koruyamıyoruz sorunumuz var.Zapata fena değildi yani Cenk'in o sert şutunu Ufuk,Aykut yerdi belki tam hazır olunca daha iyi olacaktır.Rövanşta 1-0'ı bulup skora yatmamız çok iyi olacaktır yoksa Antep açılır yener bizi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Güzel maç oldu Tolunay Hoca hakketen transferden çok iyi anlıyor iyi bi kadro kurmuş ayrıca Olcan'a değinmek istiyorum kendini hem hücüm hem savunma anlamında çok geliştirmiş keşke Fenerbahçe'de tekrar görebilsek onu

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Gaziantepspor... Beklediğim gibi kazandılar. Fakat avantaj Galatasaray'da bana göre,kendi evlerinde turu geçeceklerdir.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Herşeye rağmen skor olarak avantajlı bir skor bence.Stancu bu maç en çok beğendiğim isim oldu.Zapata herşeye rağmen Aykut ve Ufuk'tan daha fazla güven veriyo bana nedenseTakım iyi yolda.Gaziantepspor'un çok kaliteli bi kadrosu var ve çok iyi oynayınca doğal olarak kazandılar.Turu geçeceğimizi düşünüyorum ancak 2.maç kolay olmayacak kesinlikle

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri