Karşıyakaya böyle kar yağarmı bilemem
Uploaded with ImageShack.us
Karşıyakaya böyle kar yağarmı bilemem
Uploaded with ImageShack.us
6 Interli oyuncunun aynı anda yerde kaldığı pozisyonda faul verilmiyor, daha da vahimi 6 tane Inter oyuncusu hava topunu rakibe kaptırıyor.
![]()
Yok artık dedirtecek cinsten bi pozisyon![]()
Berlusconinin işi işte![]()
Hep Milan maçlarında böyle şeyler oluyor zaten. Bu Milan'a kılım.![]()
Sahada gormek istemiyoruz ne yapiyor onlar oyle.
Maçın bitmesine dayanamamışlar![]()
![]()
Ben hiç o açıdan bakmamıştım olaya tebrik ederim sizi.![]()
Kendi kalesine gol atan çok oyuncu gördüm. Ama bu kadar bilerek atıpta üzüleni ilk defa görüyorum.
![]()
basına as takımda oynamak istediğini söyleyen adam için anket düzenlediler.. bunca sezondur oynuyorum ilk defa oldu bu olayya da oldu daha önce de farketmedim hiç..
Ferit'in Anne ve babasını ben öldürecem
![]()
Milan deplasmanına gidecektim Şampiyonlar Ligi maçı için birde baktım kadro'nun yarısından fazlası milli takımda veya sakat. Dumur oldum adeta seçecek 11 adamım bile yoktu.
Sağ bek ile stoperi U19 takımından seçtim stoperim 1994 sağ bekim ise 1993 doğumluydu ama Milan'ı deplasmanda bozguna uğrattık.
![]()
allahsız oyun 4-1den 4-4 yaptım 4-5 oldu. kaleye gelen 6 şutun 5i gol bu arada
![]()
Bende SS ekliyeceğim birazdan. Şimdiden yazayım bir maçta 8 CCC kaçırdım 4 tanede direkten döndü. Kullandığım takım Real Madrid.
fm serilerinin en sevmediğim özelliği hiç düzelmedi bu özellik
bahsi geçen takım benim takımımdan güçlü mü nedne benim takımımın teklifi reddediliyor ve basit bi takımın tekliif kabul ediliyor
bi futbolcuya teklif veriyorum benim teklifim kabul edilmiyor bendne daha düşük verilen teklifler kabul ediliyor
Eğer son cevap verme gününü bugün olarak ayarladıysan ve başka teklifler varsa kabul etmiyorlar.
Benim de elimde birsürü ilginç görüntü birikti:
1-) Milan Baroş
Bütün sene harika performans göster, sonra en kritik dönemde 4 ay sakatlan. Tam Milan Baroş'luk bir durum.
2-) Beşiktaş'ın yeni yıldızı
Beşiktaş'ın yıldız alırken yaş sınırı yok! Artık Guti Reyis ve çetesi de kurulacak.
3-) Ziya Doğan ve Nigel de Jong
Mentaliteleri oldukça gerçekçi bir şekilde yansıtılmış.
benim hayatımda oynadığım en kötü fm , fm 2011. transferlerden taktiklere, genç oyuncu çıkmasından maç sonuçlarının hep belli olmasına kadar bence en kötü fm. call of duty alanlar parasını istiomuş amerikada bende aynısını yapacam. sigames e kaç tane mail atsam geri alırım paramı hatta onu düşünüyorum
Beğenmek kişiye göre değişir, benim en çok keyif aldığım FM de FM 2011. Ama parasını geri istemen için aldığın oyunun bozuk olması gerekiyor, çünkü keyif garantisi verilmiyor. Call of Duty için bunu yapanlar da geri alamaz büyük ihtimalle.