1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray (FIBA Euroleague Women-Top 16)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Galatasaray'ı ezme çabam yokki.

Skor ortadada eze eze yeniyoruz bende eze eze yendiğimizi belirtiyorum.
    Sizi eze eze yendiklerinde birileri gelse senin yazdıklarını yazsa vereceğin cevapları bir düşün istersen.

İsterseniz eze eze yenin isterseniz 50 fark atın bunu her mesajında belirtirsen bir art niyet vardır belli ki.Benim isteğim buna son vermen.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sizi eze eze yendiklerinde birileri gelse senin yazdıklarını yazsa vereceğin cevapları bir düşün istersen.

İsterseniz eze eze yenin isterseniz 50 fark atın bunu her mesajında belirtirsen bir art niyet vardır belli ki.Benim isteğim buna son vermen.
    Yazılan zamanlarıda biliriz Aygüncüm merak etme sen

Buna benim tanıdığım Aygün olarak istediğin için son veriyorum.Aksi halde son vermeyeceğimi sende bende biliyoruz.Art niyet yok ezeli rakibimize fark atıyoruz bunu dile getirmek kadar doğal bir durum yok.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bakma Sen Aygüne Turgut Napsın Şuan Kahroluyordur Ama Elinden Bişey Gelmiyor

İnsanın Hakkı Ezeli Bir Rakibe Karşı Güzel Bir Oyun, Her İki Maçtada Çok Üstün. Bunun Tadını Çıkarmadıktan Sonra Ne Anlamı Kalır Ezeli Duygunun
    Abi çıkarıcaksın tabi tadını asıl tadı o zaman çıkıyor da "bizim seviyemizde değil,eze eze yeniyoruz" gibi şeyler rakibi tahrik etmek için fazlasıyla yeterli.Yoksa sabaha kadar tadını çıkarsın.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Yazılan zamanlarıda biliriz Aygüncüm merak etme sen

Buna benim tanıdığım Aygün olarak istediğin için son veriyorum.Aksi halde son vermeyeceğimi sende bende biliyoruz.Art niyet yok ezeli rakibimize fark atıyoruz bunu dile getirmek kadar doğal bir durum yok.

Teşekkür ederim abicim (:

Mesaj Yetkileri