Sunderland son saniye sever![]()
Sunderland son saniye sever![]()
Finansal fair-play uygulamalarına geçişin arifesinde bu astronomik rakam UEFA tarafından eleştirildi.
En büyük elde patlayan bombalardan biri olmaya aday.
Terry'e iyi bir partner transfer etmiş Chelsea
Bence yılın transferine adaydır.Tamam riskli ama Carroll parçalayan bir forvet 1-2 sene içerisinde her sene gol krallığına oynar.Suarez-Carroll ikilisi bomba olacak arkadanda Gerrard desteklerse tamamdır.![]()
Drogba Torres ikilisine Lampard arkadan destek verirse Çelsi ligi yer.
Rooney Berbatov ikilisine Nani destek verirse Manu ligi bitirir.
Tevez Balotelli ikilisine Adam Johnson destek verirse Man City ligi sömürür.
Fullera Delap katkı vermesi bile Stoke'un ligi domine etmesine yeter.
Maalesef futbol 11 kişi,11i de iyi olmak zorunda başarı için.Sözüm direkt sana değil bu mantaliteye sahip olan kişilerde.Bizim ligimizde de bu böyle.Sadece hücum hattıyla olsa biz 4 gol ortalamayla kapatırdık ikinci yarıyı.
süper oyuncu ve terry den çok farklı.
teknik,hızlı,hücumu ve taçları çok iyi.
Stoperimiz Krgiakos iken Messiyi alsak ne fayda arkadaş doğru söylüyor.![]()
Ohh iyi formayı giymemiş içim cız ederdi o formayla görseydim. Bi daha Chelsea maçı izlemeyi düşünmüyorum.
Ben bi koşu dolabımda ki arkasında Torres yazılı formamı bi yakayım ya.![]()
Torres fırtınalar estirecek premier ligde
charlie adam i kaziklayamamis.sezon sonu bu fiyatin uzerine satamazlar bence.eger piyasa cildirmazsa![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok kaliteli bi golcü Liverpool'da gol krallığına oynayacağını düşünüyorum.Ancak fiyatı çok fazla yahu
'Chelsea'nin transferleri mantıksız'
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Chelsea'nin yaptığı transferlerin mantıklı olmadığını söyledi.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, zarar ettiğini açıklayan Chelsea'nin yaptığı transferler için ''Burada mantık nerede'' dedi.
Chelsea'nin finansal fair-play'i desteklediğini belirten Fransız teknik adam, ''Sabah 70 milyon sterlin zarar ettiğinizi açıklıyorsunuz, akşam futbolculara 75 milyon sterlin veriyorsunuz. Burada mantık nerede'' diye konuştu.
Chelsea'nin sahibi Rus iş adamı Roman Abramoviç'in hala yatırım yapmayı isteyip istemediğini bir süredir kimsenin tahmin edemediğini anlatan Wenger, ''Bu değişti ve büyük paralar koymaya karar verdi. Yazın daha fazlasının geleceğini gösteriyor'' yorumunu yaptı.
Rakiplerinin Dünya Kupası kazanmış ve Avrupa Şampiyonu olmuş büyük bir futbolcu aldığını aktaran Wenger, ''Bir oyuncuya ne kadar para ödemek istediğinize bağlı, bunu yapabilecek finansal yapıları var'' dedi.
Chelsea, transferin son gününde İngiltere futbol tarihinin transfer rekorunu kırmış ve 50 milyon sterline Liverpoollu Fernando Torres'i renklerine bağlamıştı. ''Maviler'' savunma oyuncusu David Luiz için de Benfica'ya 21 milyon sterlin vermişti.
NtvSpor
Wenger kıskanıyo belli ki18 yaş ortalaması var takımının kıskanır tabi
![]()
Drogba 33 oluyor, hem de Chelsea çift forvet oynuyor. Kaliteli 3. forvet eksikliği vardı onu kapatmaları açısında çok iyi oldu. Ancelotti rotasyonu doğru yapabilirse kimse mutsuz olmaz, kazanan Chelsea olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Torresi almak her klubün harcı değil![]()
"İnsan öldürmüşüm gibi baktılar"
Sezon başında Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan Javier Mascherano, Fernando Torres'in Chelsea'ye transferini bu sözlerle değerlendirirken, eski kulübüne de göndermelerde bulundu.
Chelsea Avrupa'da belki yılın transferine imza atarak devre arası transferinin son gününde Liverpool'un İspanyol yıldızı Fernando Torres'i kadrosuna kattı. Torres'in Mavililer'e imza atarken kullandığı "En üst seviyeye geldim" cümlesi de var olan tartışmaları daha da alevlendirdi.
Sezon başında Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano'dan ise Fernando Torres'e destek geldi. Arjantinli yıldız yaptığı açıklamalarda "Bugün Torres'e yapılanlar beni şaşırtmadı. Ben Liverpool'u bıraktığımda bana bir insan öldürmüş gibi baktılar. Gerçekten basının ve kulübün, bu transferler bizim suçumuzmuş gibi davranması ve insanları bu yönde manipüle etmesi çok üzücü. Ancak şu bir gerçek ki Liverpool bizi takımda tutmak için hiçbir şey yapmadı" şeklinde konuştu.
Torres ile de görüştüğünü söyleyen Mascherano "Fernando ile de konuştum, ona endişelenmemesini ve Liverpool için elinden geleninin en iyisini yaptığını söyledim" dedi.
Fernando Torres yeni takımıyla ilk maçına Pazar günü Stamford Bridge'de eski takımı Liverpool'a karşı çıkacak.
NtvSpor
"Torres çok ucuza gitti"
Liverpool'un eski menajeri Rafael Benitez, Chelsea'nin, Fernando Torres'i 50 milyon sterlinlik Premier lig rekoru ile kadrosuna katmasını değerlendirdi. İspanyol teknik adam, genel görüşün aksine, eski kulübünün Torres'i çok ucuza elinden çıkardığını düşünüyor.
Fernando Torres'in, 50 milyon sterlinlik Premier lig rekoru ile ara transfer döneminin son gününde Chelsea'ye transfer olması geniş yankı uyandırmıştı. Ancak Liverpool'un eski menajeri Rafael Benitez'e bakılacak olursa, ödediği astronomik bonservis bedeline karşın, transferden karlı çıkan takım Chelsea oldu. Benitez kendisinin görevde olduğu dönemde, İspanyol golcü için gelen 70 milyon sterlinlik teklifi reddettiklerini açıkladı.
Torres'in, Chelsea'de başarılı olacağına inandığını vurgulayan Benitez; "50 milyon sterlinlik teklif ben kulübün başındayken gelmiş olsaydı kesinlikle reddedilirdi. Zira o günlerde, Torres'in 70 milyon sterlin vermeye hazır ekipler vardı. Bence Chelsea, Torres çapında bir oyuncuyu ucuza kadrosuna kattı" ifadelerini kullandı.
Kırmızılardan ayrıldıktan sonra, Inter'de 6 ay süren başarısız bir dönem geçiren İspanyol teknik adam, en büyük hayalinin bir gün yeniden Liverpool'un başına geçmek olduğunu söyledi. Liverpool, Benitez döneminde bir kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanmış; bir kez de final oynamıştı. Ancak Benitez de, takımın 1991 yılından bu yana süren Premier lig şampiyonluğu hasretine son vermeyi başaramamıştı
NtvSpor
Çok ucuz demeseydi bareama o zamanla bu zaman aynı değil yani şu anki performansıyla en fazla bu kadar olurdu ama Benitez kendi dönemi için haklı.
İspanyol oyuncu eski kulübünün taraftarlarına büyük saygı duyduğunu söyledi.
Chelsea'nin yeni transferi Fernando Torres, Liverpool maçında gol atması halinde sevinmeyeceğini söyledi.
Düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Öncelikle oynamaya başlamalıyım, daha sonra gol atmam gerek. Bazı şeyler olmak zorunda ama ben Liverpool taraftarlarına çok büyük saygı duyuyorum. Gol sevinci yaşayacağımı sanmıyorum. Liverpool hakkında sadece güzel şeyler söyleyebilirim, özellikle de taraftarlar hakkında. Onlar hakkında kötü söz söyleyemem. Orada 3.5 fantastik yıl geçirdim. Bana kızmalarını anlıyorum. Yine de onlara çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Liverpool taraftarlarından şu an kendisini anlamasını beklemediğini vurgulayan Torres, "Eminim ki ileride benim neden gittiğimi anlayacaklar ve bana hak verecekler. İleride şu an olduğundan daha farklı düşünecekler. Hayat böyle, insanların sevgisi bir günde nefrete dönüşebiliyor. Ama inanıyorum ki Liverpool taraftarlarının büyük bölümü kötü düşünmüyor." dedi.
Chelsea'ye transfer olduğu için eskisinden daha fazla bir baskı hissetmediğini belirten golcü oyuncu "Liverpool'a transfer olduğumda da bu durumu yaşamıştım. O zamanda büyük hedefleri olan bir takıma gitmiştim. Bu yüzden değişen bir şey yok. Şu an savaşmaya her zamankinden daha hazırım. Yeni hayatım konusunda çok heyecanlıyım ve başlamaya hazırım." şeklinde konuştu.
Sen at da biz senin yerine de seviniriz Torres.
takım arkadaşı olduğuna en çok sevinen 3 isimpeşinde koşmaktan kurtuldular
![]()
Fernando Torres, yeni takımı Chelsea ile çıkacağı ilk maçta, eski takımı Liverpool'a karşı mücadele verecek. Bazı Liverpool taraftarları kızgın. Torres, karşılaşmada gol attığı takdirde kutlama yapmayacağını açıkladı. Buna karşın Chelsea'nin sahasında Liverpool'lulardan tepki görmesine kesin gözüyle bakılıyor.
50 milyon sterlin bonservis bedeliyle transfer olan İspanyol futbolcu, bu kızgınlığı anladığını, zamanla kendisinin de anlaşılacağını söyledi. Torres, Chelsea'yi tercih etme nedenini de anlattı.
26 yaşındaki futbolcu "Son bir yılda çok şey değişti. Liverpool çok azimli. Eski başarılarını yakalamak için doğru şeyleri yapıyorlar ama bu, zaman alacak. benim o kadar zamanım yok" diye konuştu.
İspanya Milli Takımı’yla 2008'de Avrupa şampiyonluğu, geçen yıl da Dünya Kupası zaferi yaşayan Torres, Liverpool'da 3 buçuk yıl geçirdi. Ünlü golcü, bu dönem ile ilgili sadece güzel anıları olduğunu söyledi. "3 buçuk sezon boyunca bana kendimi gerçekten iyi hissettirdiler. Liverpool taraftarlarından beni anlamalarını beklemiyorum ama zamanla orada yaptıklarımı görmeye başlayacaklarından eminim." dedi.
Torres ayrıca, sadece eski takımı Atletico Madrid'in taraftarı olduğunu, oynadığı diğer takımlarda işini yapmakla yetindiğini söyledi. Hiçbir zaman Liverpool'un armasını öpmediğini, gerekirse sadece Atletico Madrid'in armasını öpebileceğini de sözlerine ekledi.
Liverpool formasını öpmedim de demiş Torres efendi.
http://i54.tinypic.com/am2y5c.jpg
Fernando Torres Konuşuyor...
Fernando Torres’in açıklamaları... Ben bu kez sadece aktaracağım. Büyük bir transferin ardından futbolcu ne düşünüyor, ne hissediyor; paylaşmak gerekir diye düşündüm... Ben sadece "Adam haklı beyler" diyorum... Yorumlar sizden.
"Liverpool armasını hiçbir zaman öpmedim. Bazı futbolcuların transfer oldukları kulüplerde bunu daha ilk haftadan yaptıklarını görüyorum. Futbolda romantizm bitmiştir. Artık herşey değişti. Futbolcular bir takıma geliyor ve gidiyorlar. Forma, derimiz değil üniformamız.
Sadece gol atmak, işimi yapmak istiyorum. Madrid’de doğduğumda Liverpool ya da Chelsea taraftarı değildim. Atletico Madrid taraftarıydım. Hala da öyleyim. Öpeceğim tek arma da Atletico Madrid armasıdır.
Liverpool taraftarının kızgın olmasını anlayabiliyorum. Ben de taraftarken, Atletico’dan ayrılan yıldız futbolcuların bu kararlarını kabullenemezdim. Futbol böyledir ama; bir gün seni severler ertesi gün nefret ederler. Beni artık “Judas” olarak görmeleri umurumda değil. Liverpool’da 3 iyi sezon geçirdim, çok gol attım, çok iyi oynadım, çok iyi para kazandırdım. Liverpool’dan ayrılmaya karar verdim çünkü Chelsea’nin beni istediğini öğrendim. Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanma ihtimaliniz varsa gelen teklife hayır diyemezsiniz. Hayatta bazı trenler yolunuzun üzerinden bir kez geçer ve o trene binmek zorundasınız.Milli takımla Euro 2008 ve Dünya Kupası’nı kazandım fakat artık bir kulüpte de kupa kazanmak istiyorum. Mili takımdaki arkadaşlarım son 2 yılda neredeyse tüm kupaları kazandılar. 40 yaşına geldiğimde geriye dönüp baktığımda şampiyonluk kazanmış Torres fotoğrafları görmek istiyorum. Liverpool’a ayrılmak istediğimi net olarak ifade ettim. Dürüst oldum, ne hissetiğimi, durumumu anlattım. Herkesle yüzyüze görüştüm. Bütün bunlar imzadan 10-12 gün önce oldu. Liverpool’dan ayrılan benim.
Bir teklif gelmeseydi, oynamaya devam ederdim, mutluydum. Onlara ayrılma kararından dönmeyeceğimi söyledim. Onlar da en iyi rakam ve yeni transferler için çalıştılar. Carra bir Liverpool taraftarı ama bir futbolcu olarak beni anlayacaktır. Eminim ki kalmamı istedi ama aynı şey ben de hissettim. Xabi Alonso, Mascherano ayrıldığında da ben büyük hayal kırıklığı yaşadım ama onların yeni bir başlangıca ihtiyaçları olduğunu anladım. Liverpool’dan birçok takım arkadaşım beni arayıp tebrik etti. Gerrard, Liverpool’a geldiğim ilk günden bu yana beni hep destekledi…"
Aceto Balsamico