1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Serdar Adalı: "Masa Başı Oyunlar Var"

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=1&r=1&hid=86832

Şuna bakya Güvenlikçi golü görüyor Yan hakem göremiyor.

Şu videodan sonra Serdan Adalı'nın dedigi gibi '' Golü Göremeyenlerin Yapacağı İş Hakemliği Bırakmak ''

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=1&r=1&hid=86832

Şuna bakya Güvenlikçi golü görüyor Yan hakem göremiyor.

Şu videodan sonra Serdan Adalı'nın dedigi gibi '' Golü Göremeyenlerin Yapacağı İş Hakemliği Bırakmak ''
    Emenikeye verilmeyen penaltıyı ben bursadan gördüm ama ne yan nede orta hakem gördü..

İlk önce Adalı defansındaki 2 uçak geçecek kadar boşluk bırakan oyuncuların başındaki kişiye hesap sorsun bence..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Emenikeye verilmeyen penaltıyı ben bursadan gördüm ama ne yan nede orta hakem gördü..

İlk önce Adalı defansındaki 2 uçak geçecek kadar boşluk bırakan oyuncuların başındaki kişiye hesap sorsun bence..
    çok doğru birşey söylemişsin gerçekten 100 de 100 katılıyorum. Böyle tek taraflı yorum yapanlar karabük tarafındanda bir maça baksınlar bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Kimse burda karabük'ün penaltısı verilmedi denilmiyor. Gelip burda hataları karşılaştırmaya gerek yok. Nerden biliyorsun Karabük penaltıyı gole çevirecegini? Birde o tarafdan düşün o zaman.

Schuster nerde ne yapacagını biliyor. Sen o güzel kafanı bunlarla yorma. Şu durumda ne Adalı nede demirören schuster'e hesap felan soramaz sormamalı.

Mesaj Yetkileri