Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

13 61.90%
  • Eskişehirspor kazanır

3 14.29%
  • Berabere biter

5 23.81%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 195 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor [20. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Durum 3-2 olunca Bülent Uygun'u gösterdi kameralar adam bildiğin Fatih Terim özentisi o duruşlar , o bakışlar falan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bülent Uygun : İlk yarı gol yedikten sonra futbolcularıma seslendim ama beni duyamadılar...Çünkü öyle bir TARAFTAR vardı ki seslerinden tezahüratlarından saha içiyle bağlantımız koptu....
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bülent Uygun : İlk yarı gol yedikten sonra futbolcularıma seslendim ama beni duyamadılar...Çünkü öyle bir TARAFTAR vardı ki seslerinden tezahüratlarından saha içiyle bağlantımız koptu....
    Çok doğru demiş, statta 20 kişi tezahürat yapsa 100 kişilik ses çıkıyor inanılmaz bir akustik var. Akustiğin yanında taraftarın da maşallahı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tribün iyiydi de, bazı tezahüratlar çok bayık. Mesela sen var ya sen... Maçın başından sonuna kadara re re re ra ra ra yapsak bile ondan iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Artık marşlar, besteler yaparak takım destekleme devri bitti. Bunu anlamamız lazım. Takım 3 tane atar ve sarı kırmızı şampiyon cimbom yaparsın ya da oley oley oley şampiyon cimbom dersin. Ancak maç boyunca söylenen şarkıların etkisi bana göre yoktur. Bizde top oynadık ve branş ayırtetmeden söylüyorum adam geçerken seyircinin vooov demesi ile haydi bastır haydi bastır demesi arasında dağlar kadar fark vardır. Seyirci voov der o sesi bir daha duymak için farklı işler iyi işler yaparsın.

Böyle marşla olacak iş değil bu. En azından böyle büyük stadlarda diyebiliriz.

Yanlış hatırlamıyorsam Eskişehir atağında ofsayt oldu ama hakemin düdüğünü kimse duymadı. Galatasaray atağa kalktı. Top bizim sahadan rakip ceza sahasına geldi. Ancak ofsayt olduğu anlaşıldı. Tekrar top bizim defansa gelerek atış kullanıldı. Buda stadın herkesi kendinden geçirdiğine bir işaret.

6. Default

böyle stadlarda ve bu tarz yükselme arıyan takımlarda özellikle uzun besteler çok sıkıcıdır zaten ilk kelimelerden sonra seste azalır yavaşlamalar olur baydırır herkesi.bunlardan vazgeçilip direk sahaya etki eden oyuncuyu bile etki altına alabilecek 2 3 kelimelik besteler daha etkili olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kim ne derse desin, İngiLiz taraftarLar pozisyon takip etme konusunda 1 numaraLar. Daha atak başLangıcından sesLerini beLLi ortantıda yükseLtip, sonra goL oLunca Yeah diye stadı yıkmaLarı gerçekten müthiş birşey. BöyLe oLmaLıyız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kim ne derse desin, İngiLiz taraftarLar pozisyon takip etme konusunda 1 numaraLar. Daha atak başLangıcından sesLerini beLLi ortantıda yükseLtip, sonra goL oLunca Yeah diye stadı yıkmaLarı gerçekten müthiş birşey. BöyLe oLmaLıyız.

Abi onlar bambaşka bir şey.Adamların oturuşları kalkışları sesleri falan hepsi aynı anda,sevinçleri bile aynı hepsi aynı anda ellerini kaldırıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çünkü stadyum kültürünü yerleştirmişler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çünkü İngiltere'de stadlarda ayağa kalkmak yasak. Bizde herkes ayakta tezahurat peşinde olduğundan maçı takip eden sayısı çok az. Zaten herkes ayağa kalktığı için maçı rahat izleme şansında çok az.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Çünkü İngiltere'de stadlarda ayağa kalkmak yasak. Bizde herkes ayakta tezahurat peşinde olduğundan maçı takip eden sayısı çok az. Zaten herkes ayağa kalktığı için maçı rahat izleme şansında çok az.
    Ayağa kalkmayan Fenerli olsun diye tezahurat yapılıyor bu ülkede her statta. Daha ne beklersiniz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seyrantepe'deki TT Arena Stadı'nda oynanan Galatasaray -Eskişehirspor maçının ilk yarısında meydana gelen olayda 10 yaşındaki Galatasaray taraftarı Batuhan Sağır, nasıl ve nerden geldiği belli olmayan bir meşrubat şişesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Batuhan kafatasında kırıkların oluştuğu belirlendi. Hemen ameliyata alınan minik taraftar için hayati risk oluşturan kemik parçası çıkarıldı. Batuhan'ın tedavisi sürüyor.
    http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ222371SXQ
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Zapata'yı savunurum arkadaş adam o kadar maça çıkmamış ne bekliyorsunuz ki.Şuan idare ediyor ileride daha da iyi olacaktır buna emin olun...
    İleride derken hangi ileri?35-36 yaşına gelince miDaha ilerisi yok bu kalecinin.Zaten yapılan antlaşmada bunu ispatlıyor.Zaten bize vereceği katkı en fazla diğer sezon sonuna kadar.Günü kurtarmak için yapılmış transfer.Sadece kaleye yabancı adam almak için alınmış bir oyuncu.Önceki mesajlarımda dediğim gibi daha genç ve gelecek vaad eden kalecileri almalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eskişehir taraftarının nasıl taraftar olduğunu zaten herkes biliyor. Yıllardır her geldikleri maçta olay çıkartıyorlar. Yakında Fener derbiside var bu statta ama hala deplasman tribünü için bir önlem alınmadı. Eğer o maça kadar araya birşey koymazlarsa yine birsürü olay çıkar.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    İleride derken hangi ileri?35-36 yaşına gelince miDaha ilerisi yok bu kalecinin.Zaten yapılan antlaşmada bunu ispatlıyor.Zaten bize vereceği katkı en fazla diğer sezon sonuna kadar.Günü kurtarmak için yapılmış transfer.Sadece kaleye yabancı adam almak için alınmış bir oyuncu.Önceki mesajlarımda dediğim gibi daha genç ve gelecek vaad eden kalecileri almalıyız.
    Verirsen 10 milyon euro alirsin genc ve gelecek vaad eden kaleci. Kaan'in da dedigi gibi kaleci aylardir mac yapmamis. Hem demet akalin'in manitasi Ufuk'a kaleyi teslim edecegime ya da profesyonel futbol kariyeri boyunca bi yan topa cikmayan Aykut'a teslim edecegime Zapata'ya veririm bu sansi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne alakası var ileri ki maçlardan bahsediyorum daha 2 maç yapmış hemen kaleciyi tartışıyoruz ne bekliyorsun ki kaç maçtır oynamayan kaleciden.1-2 Maç daha böyle olur ondan sonra toparlar bence kendisini...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Eskişehir taraftarının nasıl taraftar olduğunu zaten herkes biliyor. Yıllardır her geldikleri maçta olay çıkartıyorlar. Yakında Fener derbiside var bu statta ama hala deplasman tribünü için bir önlem alınmadı. Eğer o maça kadar araya birşey koymazlarsa yine birsürü olay çıkar.
    Aman yastık koymasınlar da araya.Şaka bir yana Stancu golü attığında bir an bu gol derbide olursa stadtaki atmosferi düşündüm Allah kısmet ederse Fenerbahçe maçında tribündeyim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Aman yastık koymasınlar da araya.Şaka bir yana Stancu golü attığında bir an bu gol derbide olursa stadtaki atmosferi düşündüm Allah kısmet ederse Fenerbahçe maçında tribündeyim
    Fenerbahçe maçında Volkan yandı söyliyim Tribünler aşırı yakın fısıldasan kaleci duyar Ivesa'ya bile sövdüler Volkan yandı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Fenerbahçe maçında Volkan yandı söyliyim Tribünler aşırı yakın fısıldasan kaleci duyar Ivesa'ya bile sövdüler Volkan yandı
    Evet Tribünler çok yakın. Bide içerde bardak su satıyorlar. Derbide bi önlem almazlarsa çok olay çıkar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gelecek vaad eden kaleci bu ülke zor gelişir. En ufak hatada siliyoruz oyuncuları. O yüzden 25-30 arası bir kaleci gelmesi daha iyi kanısındayım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ümit Karan vuruşu yaparken Zapata'nın topa uçuşu nasıl bir kaleci olduğunu gösteriyor. Bunun uzun süre oynamama ile alakası bulunmuyor. Yoksa bir kaleci 2 maçta 10 golde yer. Yediği gole göre değil kumaşına göre konuşmak lazım. Zaten uzun süredir oynamaması da herşeyi ortaya koyuyor. Oynamayan kalecinin bizde işi ne oda ayrı konu. Yani neresinden tutarsanız tutun. Zapata'dan bize kaleci olmaz.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ümit Karan vuruşu yaparken Zapata'nın topa uçuşu nasıl bir kaleci olduğunu gösteriyor. Bunun uzun süre oynamama ile alakası bulunmuyor. Yoksa bir kaleci 2 maçta 10 golde yer. Yediği gole göre değil kumaşına göre konuşmak lazım. Zaten uzun süredir oynamaması da herşeyi ortaya koyuyor. Oynamayan kalecinin bizde işi ne oda ayrı konu. Yani neresinden tutarsanız tutun. Zapata'dan bize kaleci olmaz.
    Abi yine bi maca göre bakarsak Petr Cech'den kaleci olmaz. Örnek olarak Cek'lerle bizim milli takimin macinda yaptigi hatalar.

Ben oyuncu konusunda her türlü Hagi'ye güvenirim kaleci forma buldukca iyi performans gösterecektir bana göre. Bu arada begenmedigimiz De Sanctis'in de neler yaptigini görüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bende onu diyorum. Zapata 2 maçta 5 gol yedi. 10 golde yiyebilirdi. Sorun yediği gol değildir. Kaleci elbette maç oynayarak form tutar ama bizim istediğimiz kaleci Zapata değil. Mesela yılı tam hatırlamıyorum ama deplasmanda bir Liverpool maçımız vardı. Roma, Barcelona, Liverpool ile aynı gruptaydık. Mondragon o maçın 0-0 bitmesini sağlamıştı. Maç kurtaracak bir kaleci değil Zapata. Mondragon hiç mi kötü oynamadı elbette oynadı. Ama 10 maç kurtardıysa 3 maç batırdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi Ümit'in golüne laf yok çok güzel gol yedik valla Zaten 3-1'den sonra dedim bunlar maçı çevircek, sonra frikik olunca içime doğdu gol olacağı ama işin iyi yanı 6 gol oldu 5'i benim arkasında olduğum kaleye geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapata'yı daha önceden izleyip gördüğünüz bir kaleci bilmiyorum ancak 6 aydır oynamamış bir kaleciye ne kadar güvenilir bilmem.Ben hiç takip etmedim kendisini.İlk 2 maça göre yediği goller Ufuk'tan bir farkı yok.2 maça göre adammı değerlendirilir diyorsunuzda Culio ve Stancu'da 2 maçta neler yapabileceklerini gösterdi.Dediğiniz gibi inşallah iyi bir kaleci çıkarda yanılırım.Bekleyelim bakalım neler yapacak.Zaten oynamayan adamı almamız başlı başına bir hata...

He şunuda diyim Ufuk ve Aykut'a göre Zapata'yı her türlü tercih ederim.Ancak aradığımız kalecininde Zapata'nın olmadığını düşünüyorum...

Bende onu diyorum. Zapata 2 maçta 5 gol yedi. 10 golde yiyebilirdi. Sorun yediği gol değildir. Kaleci elbette maç oynayarak form tutar ama bizim istediğimiz kaleci Zapata değil. Mesela yılı tam hatırlamıyorum ama deplasmanda bir Liverpool maçımız vardı. Roma, Barcelona, Liverpool ile aynı gruptaydık. Mondragon o maçın 0-0 bitmesini sağlamıştı. Maç kurtaracak bir kaleci değil Zapata. Mondragon hiç mi kötü oynamadı elbette oynadı. Ama 10 maç kurtardıysa 3 maç batırdı.
    2001-2002 sezonuydu galiba o. Sen de haklisin ama su sartlarda Ufuk'tan ve Aykut'tan daha iyidir bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ne maçmış arkadaş 175 post var

Fener - Galatasaray derbisini geçti
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

2001-2002 sezonu, mondi'nin ilk yılı ve kiralık yılı(sonradan 4,5 milyon avroya bonservisi alındı[rakamı tam bilmiyorum fm'nin yalancısıyım]) . liverpool'un deli coştuğu ve çılgın attığı, owen'ın zirve yaptığı, hamann vs li dönem. maç boyunca uzaktan şut yağmuruna tutulmuştuk. mondragon harikaydı ve evet bize böyle kaleciler lazım ve evet zapata o kaleci değil maalesef.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    2001-2002 sezonu, mondi'nin ilk yılı ve kiralık yılı(sonradan 4,5 milyon avroya bonservisi alındı[rakamı tam bilmiyorum fm'nin yalancısıyım]) . liverpool'un deli coştuğu ve çılgın attığı, owen'ın zirve yaptığı, hamann vs li dönem. maç boyunca uzaktan şut yağmuruna tutulmuştuk. mondragon harikaydı ve evet bize böyle kaleciler lazım ve evet zapata o kaleci değil maalesef.
    O ma.la ilgili tek hatırladığım Ergün'ün yan ağlarda kalan şutuna 15 kişi beraber gol diye ayağa kaltığımızdı.Birde Hamannı hatırlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu pozisyon 3-0 iken verilen ofsayt. Batuhan bu pozisyonda topu ağlara göndermiş ama verilmemiş. Bir Allah'ın kulu çıkıp Eskişehirspor'un hakkı yenmiştir dedi mi? Demedi. Neden?...
    I'm back...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri