Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 377 / 422 İlkİlk ... 277327367375376377378379387 ... SonSon
11,281 ile 11,310 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ah ah bir de Xavi Hernandez adında bir üye olacaktı ne kapışırdınız
    akşam akşam epey bi güldüm. Allah'ta seni güldürsün
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İki "tık" uğruna haber, ne taklalar atıyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by meddah View Post
    İki "tık" uğruna haber, ne taklalar atıyor.
    Aynen öyle. Gören "niye almamaış ki acaba" diye atlasın istiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mourinho'ya ikili hüsran gözüküyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adamların hiç kaleci sıkıntısı yok ya bravo valla

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Messi varsa sorun yok!

NTV Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan İspanya La Liga'da lider Barcelona, Messi'nin hat-trick yaptığı maçta Atletico Madrid'i 3-0 mağlup etti. Ligde üst üste 16. maç kazanan Barça, La Liga rekorunu kırdı.

NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan La Liga mücadelesinde Barcelona, sahasında konuk ettiği Atletico Madrid'i 3-0 mağlup etti. Barça, bu galibiyetle ligdeki üst üste 16. galibiyetini aldı ve 1960-61 sezonunda Real Madrid'e ait olan 15 maçlık rekoru da geride bırakmış oldu.
    Her maça olduğu gibi bu maça da üstün başlayan Barça, 17. dakikada klasik bir Messi golü ile 1-0 öne geçti. Sağ kanatta topla buluşan Arjantinli yıldız, ceza sahası çizgisine paralel bir şekilde rakiplerini çalımladı ve topu kaleci De Gea'nın solundan ağlara yolladı.
    Messi, 28. dakikada yine sahneye çıktı ve durumu 2-0 yaptı. David Villa'nın harika ara pası ile hareketlenen Messi, kalecinin yanından topu ağlara gönderdi.
    İlk yarı boyunca üstünlüğünü koruyan Barça, devreyi 2-0 önde kapattı.
    İkinci yarıya da Barcelona'nın kontrollü oyunu ile başlandı. Rakibi karşısında zaman zaman etkili olan Atletico Madrid, farkı bire indirecek golü bir türlü bulamadı.
    79. dakikada Messi, Nou Camp'ta yeniden sahne aldı. Kendi başlattığı atakta, kaleciden dönen topu tamamlayan Arjantinli perdeyi hat-trick yaparak kapattı.
    Bu galibiyetle puanını 61'e çıkaran Barcelona, liderliğini rahat bir şekilde devam ettirdi. Atletico Madrid ise 30 puanda kaldı.
    BARCELONA, LA LİGA DA REKOR KIRDI
    İspanya 1. Futbol Ligi'nin 22. haftasında sahasında oynadığı maçta Atletico Madrid'i 3-0 yenen Barcelona, La Liga tarihinde arka arkaya en fazla galibiyet elde etme rekoru kırdı.
    Sezona Nou Camp'ta Mallorca ile 1-1 berabere kalarak başlayan Barcelona, son 16 maçtır galibiyet serisini sürdürüyor. La Liga'da arka arkaya en fazla galibiyet rekoru, şimdiye kadar 15 maç ile 1960-61 sezonundaki Di Stefanolu, Puşkaslı, Gentolu Real Madrid'e aitti.
    Bu arada Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Atletico Madrid'e attığı 3 golle, La Liga'daki gol krallığı yarışında liderliğe yükseldi. Son haftalarda gol atamayan Cristiano Ronaldo 23 golle 2. sırada yer alırken, Messi 24 golle 1. sıraya çıktı.
    4 maçta 3 gol atan Messi, bu sezon kupa maçlarıyla birlikte oynadığı 38 maçta toplam 40 gol atma başarısını gösterdi.
    Barcelona'nın teknik direktörü Pep Guardiola, ''Tüm büyük takımların fark yaratan bir yıldızı vardır. Madrid, 15 maç arka arkaya kazanırken Di Stefano vardı. Bizim 16 maç kazanmamız için de Messi'nin olması gerekti. O, herkes için bir örnek'' dedi.
    Atletico Madrid'in teknik direktörü Qiuque Sanchez Flores de ''Messi, 21. yüzyılın Di Stefanosu'' diye konuştu.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Real Madrid'in Santiago Bernabeu aşkı!

La Liga'da geçtiğimiz hafta deplasmanda Osasuna'ya 1-0 yenilerek zirve yarışında büyük yara alan Real Madrid, sahasında Real Sociedad'ı 4-1 ile geçti. Real bu skorla sahasındaki galibiyet serisini sürdürdü ve 11'de 11 yaptı.

La Liga'da geçtiğimiz hafta deplasmanda Osasuna'ya 1-0 yenilerek zirve yarışında büyük yara alan Real Madrid, bu hafta sahasında Real Sociedad'ı ağırladı.
    Barcelona ile olan puan farkının daha fazla açılmasına izin vermek istemeyen Real Madrid NTV SPOR'dan canlı olarak yayınlanan maçta bu kez işini sıkı tuttu. Maçın başında farkını ortaya koyan Madrid ekibi sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. 8. dakikada Kaka'nın şık vuruşuyla perdeyi açan Real'de Ronaldo'nun 21. ve 42. dakikadaki golleri skoru bir anda 3-0'a getirdi. İlk yarı 3-0 Real Madrid'in üstünlüğüyle sona ererken 72. dakikada Arbeloa'nın kendi kalesine attığı golle fark 2'ye indi. 89. dakikada bu kez sahneye Togolu Adebayor çıktı ve maçın skorunu tayin etti.
    Real Madrid bu galibiyetle puanını 54'e çıkartırken Real Sociedad 28 puanda kaldı. Real Madrid bu galibiyetle sahasındaki galibiyet serisini sürdürdü ve 11'de 11 yaptı.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Mesut Özil bir bebek"

"Mesut Özil bir bebek"

Real Madrid Jose Mourinho, Real Sociedad karşısında yıldızlaşan Mesut Özil'i bu sözlerle övdü.

İspanya'nın Real Madrid takımının teknik direktörü Jose Mourinho, Real Sociedad karşısında alınan 4-1'lik galibiyette sahanın yıldızı olarak gösterilen Mesut Özil için "O bir bebek, önünde büyük bir gelecek var" dedi.
    Mourinho, basın toplantısında Özil ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine "O bir bebek, önünde büyük bir gelecek var. 22 yaşında, genç. Bizde ve milli takımında çok sorumlulukları var. Yeni şeylere uyum sağlamakta büyük kolaylık gösteriyor. Bu maçta Di Maria'nın pozisyonunda oynadı ve mükemmel işler çıkardı. Öyle gözüküyor ki, herkesin gönlünü fethetti. Real Madrid, 10 yıllık bir futbolcuya sahip" cevabını verdi.

Türk kökenli Alman vatandaşı olan Mesut Özil'e övgü yağdıran diğer bir isim olan Real Madrid spor direktörü Jorge Valdano ise "Özil, kendisinin değerini ve yeteneğini bilen Bernabeu taraftarının sağ kolu olma yolunda ilerliyor. Özil bize inanılmaz bir yüksek teknik getirdi. Onunla birlikte futbolumuz çok daha fazla akışkan" şeklinde konuştu.

İspanyol basınında yer alan yorumlarda da Mesut için "Real Madrid'in ruhu. Takımı ateşliyor ve ışıltı veriyor. Özil tekrardan göz kamaştırdı" denildi.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Barça'yı tutabilene aşkolsun!

Atletico Madrid'i sahasında 3-0 mağlup eden Barcelona, üst üste 16 maç kazanarak rekor kırdı.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 22. haftasında, Barcelona evinde Atletico Madrid'i 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
    Barcelona, bu galibiyetle La Liga tarihinde üst üste 16. maçını kazanarak, lig tarihinde üst üste en fazla maç kazanan takım oldu. La Liga'da arka arkaya en fazla galibiyet rekoru, Barça'dan önce 1960-61 sezonunda 15 maç ile Real Madrid'e aitti.
    Atletico Madrid karşısında 17, 28 ve 79. dakikalarda attığı gollerle galibiyeti getiren Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, bu sezon kupa maçlarıyla birlikte oynadığı 38 maçta toplam 40 gol atma başarısını gösterdi. Barcelona, bu galibiyetle puanını 61'e çıkardı.
    Liderin takipçisi 2. sıradaki Real Madrid de sahasında Real Sociedad'ı 4-1 mağlup etti. Real Madrid, 8. dakikada Kaka, 21 ve 42. dakikalarda Cristiano Ronaldo'nun golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. 72. dakikada Alvaro Arbeloa'nın kendi kalesine attığı golle skor 3-1'e geldi. Real Madrid'de Emmanuel Adebayor 89. dakikada attığı golle takımını 4-1 öne geçirdi ve maç bu skorla bitti.
    Puanını 54'e çıkaran Real Madrid, lider Barcelona ile arasındaki 7 puanlık farkın açılmasına izin vermedi.
    Ligi ilk 3'te bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan gitmek isteyen Villarreal, kendi sahasında düşme potasındaki Levante'ye Valdo'nun golüyle 1-0 mağlup olmasına rağmen 3. sıradaki yerini korudu.
    İlk 3'ü hedefleyen takımlardan Valencia da sahasında Hercules'i 2-0 yenerek 45 puanlı Villarreal'in ardından 44 puanla 4. sırada yer aldı. Valencia'nın Aduriz ve Tino Costa'nın golleriyle kazandığı maçta, 90 dakika forma giyen Mehmet Topal'ın bir şutunda top direkten döndü.
    TOPLU SONUÇLAR
    Ligde 22. haftada şu sonuçlar alındı:
    Athletic Bilbao-Sporting Gijon: 3-0
    Zaragoza-Racing Santander: 1-1
    Getafe-Deportivo La Coruna: 4-1
    Almeria-Espanyol: 3-2
    Osasuna-Mallorca: 1-1
    Villarreal-Levante: 0-1
    Barcelona-Atletico Madrid: 3-0
    Sevilla-Malaga: 0-0
    Real Madrid-Real Sociedad: 4-1
    Valencia-Hercules: 2-0

GOL KRALLIĞI YARIŞI
    La Liga'da gol krallığı yarışında ilk iki sırayı 24 gollü Cristiano Ronaldo (Real Madrid) ve Barcelonalı Lionel Messi paylaşıyor.
    Gol krallığında ilk 6'da şu isimler yer alıyor:
    24 gol
    Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona)
    14 gol
    David Villa (Barcelona)
    13 gol
    Fernando Llorente (Athletic Bilbao)
    12 gol
    Pedro Rodriguez (Barcelona), Giuseppe Rossi (Villarreal)

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu adamın başarılı olmasını çekemiyorum ya nedense..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Al benden de o kadar Ama bence nedenini ikimizde iyi biliyoruz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Al benden de o kadar Ama bence nedenini ikimizde iyi biliyoruz.
    Ki bu adam Almanya'yı ilk seçtiğinde, "Ballack'ı kesip seni mi oynatacaklar yahu işte bu kadar saf olunmaz." falan diyordum içimden. Adam dünyanın en iyi futbolcularından olma yolunda. Hazmedemiyorum sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaka'nın sakatlığını çok iyi değerlendirdi valla helal olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kaka'nın mesut'u kesemeyeceğini düşünüyordum. öyle de oldu. di maria'yı kesiyor hoca.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

adam bas bas ben TÜRKÜM diye bağırıyor sadece kariyerim açısından almanyayı seçtiğini söylüyor bende ilk başlarda hazmedemiyordum fakat ispanyadada kimse alman gözüyle bakmıyor ona sadece alman milli oyuncusu Türk gözüyle bakılıyor bu yüzden başarılı olması çok sevindirici
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hiç sevmiyorum ve başarısını hazmedemiyorum bende.
    Football is simple,but Football Manager is not

Bu adam Almanya'da dogmus, ailesi oradan maas almis evi gecindirmis, orada egitim görmüs kisaca orda yasamis Alman milli takimini secmesi kadar dogal bisey yok mudur. Ben de isterdim Ay yildizli formayla Mesut'u görmek ama demek ki kendi dogrusu bu kariyeri acisindan da bunun daha iyi olacagina inandi ve secimini yapti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hiç sevmiyorum ve başarısını hazmedemiyorum bende.
    +1. Başarısından gururlananları da hiç anlamıyorum. Adam yabancı basında Alman diye alınıyor.Çok nadir türk ismi geçiyor o da biyografisi verilirse. Türkiye'nin üzerinde hiçbir katkısı yok ve bizi seçme ihtimali varken Almanya'yı seçmiş olması da cabası.

Tabii tercihini Almanya'dan yana kullamış olması da gayet doğal, suçlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    +1. Başarısından gururlananları da hiç anlamıyorum. Adam yabancı basında Alman diye alınıyor.Çok nadir türk ismi geçiyor o da biyografisi verilirse. Türkiye'nin üzerinde hiçbir katkısı yok ve bizi seçme ihtimali varken Almanya'yı seçmiş olması da cabası.

Tabii tercihini Almanya'dan yana kullamış olması da gayet doğal, suçlamıyorum.
    bence sen adamı yeterince takip etmiyorsun röportajlarını okumanı tavsiye ederim. eğer bulursam ispanya basınında hakkında çıkan yazıyıda paylaşırım. keşke bizi seçseydi bile demiyorum, eğer seçseydi terim gibi oğuz çetin gibi egolu adamlar yüzünden milli takımamı çağrılmasaydı. gökdeniz toroman ve niceleri var bu şekilde olan.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben hazmediyorum iyikide Almanya'yı seçti şuan Türkiye'yi seçmiş olsa telef olacaktı R.Madrid'e kesinlikle gidemeyecekti.Çok iyi seçim yaptı bana göre iyikide bizi seçmedi.Onu izlemek keyif o yarı Alman yarı Türktür,iyi birde müslümandır ayrıca iyi topçudur o yüzden ben mutluyum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Takımda Türk diye çağrılıyormuş buda dipnot yazmayı unuttum.He ben Türk diye gururlananlardan değil sadece söledim ben iyi futbolcu olduğu için seviyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun adama vallahi umarim kariyerini Real
    Madrid'de noktalar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bir Alex değil..

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    bir Alex değil..
    Figo Zidane Totti bile Alex'in istatistiklerine ulasamadi Mesut kim oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    bir Alex değil..
    Alı veri olan bir oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Santander'de Portugal devri sona erdi

Santander'de Portugal devri sona erdi

Racing Santander Teknik Direktörü Miguel Angel Portugal'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

İspanya Birinci Futbol ligi (La Liga) takımlarından Racing Santander'de teknik direktör Miguel Angel Portugal'ın görevine son verildi
    Kulübün açıklamasında, Portugal'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.
    Ligde 7 maçtır kazanamayan Racing Santander, 20 takımlı La Liga'da 22. hafta sonunda 16. sırada yer alıyor.
    Portugal, bu sezon La Liga'da görevine son verilen 5. teknik adam oldu.

NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default "Bana maymun diye bağırıyorlar"

"Bana maymun diye bağırıyorlar"

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Daniel Alves, İspanya'da ırkçılıkla birlikte yaşadığını söyledi.

Barcelona'nın Brezilyalı defans oyuncusu Daniel Alves, ''İspanya'da ırkçılıktan çok çekiyorum'' dedi.
    ''Folha de Sao Paulo'' adlı Brezilya gazetesine demeç veren Alves, İspanyol stadyumlarında ırkçılığın kontrol edilemez boyutta olduğunu öne sürerek, ''Maalesef, İspanya'da ırkçılıkla birlikte yaşamayı öğrendim'' ifadesini kullandı.

Alves, ''Tüm maçlarda ırkçılıkla birlikte yaşıyorum ama kendimi kırgın hissetmiyorum. Taraftarlar bana hakaret ediyorlar ve bana (maymun) diye bağırıyorlar" şeklinde konuştu. Irkçılığın önlenmesi için kulüplerin birçok girişimde bulunduğunu anlatan Brezilyalı futbolcu, her şeye rağmen ''ırkçılığın asla son bulmayacağını düşündüğünü'' dile getirdi.
    2002-2008 yılları arasında Sevilla'da forma giydikten sonra Barcelona'ya transfer olan 27 yaşındaki Alves, en son olarak 2010 Nisan ayında Espanyol-Barcelona maçında ırkçı hakaretlere maruz kalmıştı.
    Haziran ayında Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan Alves, Katalan kulübünde kalmak için sözleşmesini yenileme müzakerelerine devam ediyor.

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İspanyollar sporda çok iyiler fakat insanlıkta o kadar başarılı olduklarını düşünmüyorum.Bir insana maymun diye bağırmanın amacı sebebi nedir nasıl bir anlayıştır bilmiyorum.Irkçılığın da bir şeyi olmalı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Guardiola ile 1 yıl daha

Guardiola ile 1 yıl daha

Barcelona kulübü, Teknik Direktör Pep Guardiola ile olan sözleşmenin 30 Haziran 2012 tarihine kadar uzattı.

Barcelona kulübü, Teknik Direktör Pep Guardiola ile olan sözleşmenin 30 Haziran 2012 tarihine kadar uzatılması yönünde anlaşma sağlandığını duyurdu.
    Barcelona'da 3. sezonu geçiren ve uzun dönemli sözleşme imzalamaktan kaçınan 40 yaşındaki Guardiola'nın 1 yıl daha uzattığı yeni sözleşmesine önümüzdeki günlerde imza atacağı bildirildi. Barcelona'da göreve gelen kulüp başkanı Sandro Rosell, önceliklerinden olan Guardiola'nın sözleşmesini uzatma vaadini yerine getirirken, Katalan teknik adamın geçtiğimiz sezon olduğu gibi aynı dönemde sözleşmesini yenileme kararı alması dikkat çekti.
    Guardiolalı Barcelona son iki sezonda 2 lig şampiyonluğu, 2 İspanya Süper Kupası, 1 Kral Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi Kupası, 1 Avrupa Süper Kupası ve 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası kazandı

NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guardiola'nın sözleşmesini sadece 1 yıl daha uzatmasının sebebi kendini kanıtlama isteğidir bence. Seneye bırakıp Avrupa'ya gidip kendini kanıtlamaya çalışacaktır.

Mesaj Yetkileri