Seneye yabancı sayısı 8 e ineceğinden yerli yeteneklere saldırmayı düşündüm![]()
Seneye yabancı sayısı 8 e ineceğinden yerli yeteneklere saldırmayı düşündüm![]()
Yarkın sorun olmaz bende oynarım, bonservisim elimde.![]()
Adamım Uefayı aldın Tebrikler Hani Demirsporu Göremiyorum![]()
UEFA'yı alman harika bir başarı ortak.Nuri çok iyidir.Gökhan İnler de fena değildir.Hepsi işini görür merak etme.Bir de tavsiyem olacak.Takımda 30-31 yaş üstünü yolla yerlerini gençlerle doldur.Azcık revizyon yap yahu.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
GALATASARAY SK 2011-2012 SEZONU TRANSFERLERİ
GELENLER
GİDENLER
- Neymar (Santos - £15M )
- Nigel de Jong (Kira) (Man City - £190K )
- Jose Bosingwa (Serbest)
- Juan Angel Albin (Serbest)
- Selçuk İnan (Serbest)
- Taye Taiwo (Serbest)
- Felipe (Serbest)
- Milan Baros (Real Madrid - £14M)
- Juan Pablo Pino (Sevilla - £5.25M)
- Lorik Cana (Kira) (Sevilla - £3.2M)
- Zvjezdan Misimovic (Catania - £4.7)
DİĞER GELENLER GİDENLER
*Yav arkadaş bu Dortmund ne kadar inatçı çıktı.Bi türlü bırakmadılar adamı.Gökhan İnler ve Nuri Şahin le görüşüyoruz.Umarım birini takıma katabiliriz.Nuri nin gelmesi çok zor.
GALATASARAY SK 2011-2012 KADROSU
Bir aksilik olmazsa kullanacağım taktik
Last edited by 24kobebryant : 09.Şubat.2011 at 11:00
Bu kadroda Stancu çok sırıtıyor.
arda ve stancu disinda takımın tamamı transfer![]()
De jong'u alacağına Jucilei'i almalıydın.Servet ve Stancu yerinede takviye yapman lazım.Transferlerin iyi ama Şl için yeterli değil Yarkın'ım.Bütçe yetmedi galiba bu açıklarıda seneye kapatırsın artık.
Ozan İpek'i almanı öneririm.Aydın!?!! inan bana Aydın olacağına u18'den bir oyuncu koy sat veya serbest bırakmalısın bence.Bu kadroda Hakan Balta'da çok sırıtıyor Yarkın.Hasan Ali kaldrım'ı kadroya kat.Şu bahsettin Eren derdiyok transferini bir an önce bitir bence.
TÜRKİYE SÜPER KUPA !!!
Ezeli rakibimizi yenerek kupayı almak gayet güzel bir sonuç.
Oyuncularımı kutluyorum
__________________________________________________ ____________________
SÜPER TOTO SÜPER LİG 2011-2012 SEZONU BAŞLIYOOR !!!
STSL - 1.HAFTA
Güzel oyunla rakibimizi devirdik.
STSL - 2.HAFTA
Acımadık
Yapma Murat ben Stancu ya acayip güveniyorum.Olmadı bi yolunu buluruz.
Yani Neymar ı forvete koyarız sol açığa da Albin nasıl olur ?
Evet
Jucilei ye baktım profil rakamları pek iyi değil.Zaten de jong u kiraladım seneye oda yok.Bütçem var eğer çok iyi oyuncu çok verim alırsın ŞL içinde yeterli dersen hemen söyle alayım Jucilei yi.
Aydın ı dediğin gibi satacam.Yerine de kaliteli bi Türk arıyorum.Çok sağolasın Oğulcanım
Teşekkürler ilginiz için.
Bırakırsa BJK Necip'i al ama geleceğini zannetmiyorum.Bu arada Ceyhun Gülselam Şl hedefi olan bir takım için en fazla kadro oyuncusu olur.Nuri veya gökhan mümkünse ikisinide al Eren Güngör'ün yanına bir yabancı stoper koyarsın.
Stancu'ya güveniyorsan diyecek birşey yok umarım iyi iş çıkarır.
Gökhan inler gelecek gibi.Yabancı alamayız dediğim gibi seneye 8 e iniyo sınır.Defansın ortasını Ceyhun Servet Eren ve Hakan götürür derim.Zaten Aydın ın yerine de Sezer Öztürk gelecek gibi.
Güveniyorum.Neymar ve Dentinho da yardımcı olacaklardır
EUROPEAN SUPER CUP
Bu kez olmadı...
Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk.Sağlık olsun..
Stancu kendisine olan güvenimi boşa çıkarmadı.
PENALTI ATIŞLARI
Hiç mi atamazlar yahu..
Bir dahakine Stancu birinci fireyi vermiş penaltı kaçırarak.![]()
Panpa barca'ya kafa tutmussun helal olsun ne dedik ilk sene uefa ikinci sene şampiyonlar ligi inşallah destekçinim.Bu arada Hasan Ali Kaldırım'ı bi şekilde kadrona kat bence.
sorma
__________________________________________________ ______
GALATASARAY'DA HAREKETLİ SAATLER !!!!
Transfer döneminin bitmesine saatler kala Galatasaray'da öyle bir transfer trafiği yaşandı ki akıllara zarar.
Galatasaray öncelikle Udinese den Gökhan Inler le £15M karşılığında sözleşme imzaladı.
Ardından Eskişehirspor dan Sezer Öztürk ü nakit £3M karşılığında kadrosuna kattı.
Önümüzdeki sezon takımda düşünülmeyen Aydın Yılmaz ise £1.4M karşılığında Levante nin yolunu tuttu.
Ayrıca Gökhan ın gelmesiyle Yekta Kurtuluş £1.6M karşılığında Lokomotiv Moskova nın yolunu tuttu.
Aklın yolu bir ben de dedimhakan balta yerine onu al
![]()
Gökhan hayırlı olsun.
@Oğulcan: Bakalım ara transferde artık
@Murat Teşekkürler![]()
Kardeşim transferler güzel yanlız sezer çok sakatlanıyo![]()
Evet ara transferde takıma katarız![]()
Çok güzel kariyer takip ediyorum başarılar.
Geçen sene aldığın Avrupa Ligi için tebrikler Yarkın. Transferlerin de iyi. Şl'de çeyrek final oynasan yeterli. En kötü gruptan çıkmalısın. Seneye de eksik bölgeleri tamamlayarak şampiyonluğa oynamayı hedefleyebilirsin.![]()
TariboWest