Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: Herkes mi Başarılı?

  1. #61
    Nesil
    2008
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    575

    Default

    Quote Originally Posted by sonersoy View Post
    Arkadaşlar cmyi 97 den beri oynarım fmyide öyle

    Cm de bela bi roma vardı hatırlarsınız montellalı batistutalı batistudan habire thundereous drive yada vieriden lost his marker yazısını gorur yenmeye calısırdık.

    Sonra fm cıktı

    Kariyerlere bakıyorum

    Eski fm serilerinde adam genoayı almıs ilk sene lige cıkarmıs 2. sene şampiyon olmuş 3. sene şampiyonlar ligini kazanmış

    Diğerine bakıyorum bursayı almış Cl şampiyonu olmuş iki senede

    Yav millet save edip tekrarlamadan macı kazanamaz diye iddiam var benmi bilmiyorum bu oyunu millet hilemi yapıyor????



    Şu manchester unitedı yahut barcayı tur macında ana takımlar haric fenerle cimbomla bursayla divriği sporlar rakip sahada yenmıs adam
    Gelsin gözümün önunde yensın oyunu saveleyip kapatıp açarak ona 10 mac hak vercem10 kere denesin bi kere yensin ben bu oyunu bırakıcam

    Nasıl iştir benmi yanılıyorum?????????
    lazioyuda unutmamak lazım.crespo falan

  2. #62
    Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20
    Mesajlar
    11,700

    Default

    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Seni Anlatmaya Gerek Yok Ortağım. Sen Bir Emekli Bug'sun Sen Artık Elini Ayağını Çek Turgayım Seni Domates Yetiştirmeye Davet Ediyorum
    *****tolardan memo gecen aradı ***** yetiştirmeye çağırdı hocam. zaten bıraktım gibi bişiy bu tür konuları görünce asıl emekçilerinde hevesleri kırılıyo gecen seride günde 16-17 saat oyun oynarken suan oyunu acmaya bile erinir oldum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

  3. #63
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,053

    Default

    ben arkadaşımla ortak kariyer yapıyorum şuanda.
    o kayserispor ben sivasspor'um.
    eneramo, hosny, sercan sararer gibi oyuncuları aldım.
    ligi ilk sene 2. bitirdim, o 8. bitirdi.
    Türkiye kupasında finale çıktım.
    ortak kariyerde hile yapmak gibi birşey söz konusu olmaz.
    ancak rakibinle anlaşırsan, açıp kapatırsın oyunu ama asla öyle birşey de yapmadık.
    bence sorunu kendinizde arayın.
    uyduruk bir taktik yapıp maça girmek, mağlup duruma düşünce doğru müdehaleleri yapmamak veya sadece izlemekle başarılı olmak imkansız.

    maçın başında eksik kalmama, mağlup duruma düşmeme rağmen bir çok maç kazandım.
    hile yapan mutlaka vardır ama yapmayanları itham etmek doğru değil.

  4. #64
    Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma
    Yaş
    37
    Mesajlar
    67

    Default

    Ben almanya liginin verdigi zenginlikle ve iyi futbolcular alarak, 6 kupa aldım. Ama ingilteredeki bir kariyerimde 3 sezon boyunca oynadım, şampiyonlar ligi şampiyonu oldum fakat lig şampiyonlugunu bir türlü alamadım. Taktikte sorun yoktu, diğer takımlar çok güçlüydü ve şans faktöride etkiliydi.

  5. #65
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Ben bu oyunda Trabzonspor ile başarı yakalayamadım.Şimdi Socaiedadla oynuyorum.Seva alıp çıkmadım ama 4. oldum görünürde hile var dersin ama halbuki tamamen olay taktikten ibaret.Doru hamleleri yaparsan olur.

    Ayrıca geçen seride Trabzonspor ile Barcelonayı yenmiştim.Nasıl oldu hu diyeceksiniz.Takıma ful savunma ile kontra atak oynattaım.T aktikte dc dc dc dwbl wbr dm mc mc amc fc şeklinde idi bu dizilişi orta düzey takımlarda büyük maçlarda kullanırım.Maç sonunda 1-0 kazanmıştık.Maçın yıldızı kalecim olmuştu ve rakip toplamda 26 mı ne şut atmış biz ise 3 falanda bazen şans faktörüde oluyor.

    He çok nadir seva alıp çıktığımda olmadı değil

  6. #66
    Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3,801

    Default

    Gercekten oyunu iyi oynayip basarili olan arkadaslarimizda var fakat ben bunlarn digerlerine göre az sayida oldugunu düsünûyorum..%30 u gercekten basariliysa %70 i illa biyerde hile yapiyor..zaten gercekten basarili olanlar bu konuyu üstüne alinmaz bile.

  7. #67

    Default

    kariyerlerde hile olduğu fikrine katılıyorum, bu kadar başarılı olunması kısa süre içinde hele orta-vasat bir takım/türk takımı ile imkansız bence.

    hile yapmayan yoktur bence. herkes herhangi bir oyunda hile yapmıştır. ben bunu aştığım için mutluyum mesela. oyundan zevk almak şamp. ligi finalini, kaybedip, ligde son hafta şampiyonluğu kaçırmaktır bence. şamp. ligi finaline çıkmışım, o maçı yenilmem çok saçma bir mantık. hilesiz oyun zevkli oyun.

    bir de oyun şansı diye bir şey var. ben mesela bursasporla ilk sezonumda şampiyonluğu son haftaya kadar sürdürdüm, çok sakat verdim, fener'e kadıköy'de 5-0 yenildim, son haftaya bir puan önde girdi fener. ve berabere kalmış, ama ben gittim trabzon'a yenildim, jaja hat-trick yaptı. bence zevk burada. fener ne yapmış diye bakak her hafta. gerçek hayattaki gibi. ben mesela bursasporluyum. her hafta fener maçının haberi telefonuma geldiğinde, ya da tv'de trabzon maçının 0-0 gittiğini gördüğümde çok seviniyorum, ya da tersinde endişeleniyorum.

    mesela ilk sene avrupa kupası almak çok zor da, adım adım ilerlemek ve 5. sezon da falan kaliteli regenlerle almak olabilir anca. hile kendini kandıran insan davranışıdır.

  8. #68

    Default

    fm scout kullanarak wonderkid leri tespit ederek trasnsferlerini bu şekilde yaparsan ilerleyen senelerde sağlayacağın gelişimle başarı gelir cl de gelir.. Çünkü aldım... Ama taktik çok önemi bu işte.. Türkiye lgii içn problem değil bir şekilde iyi oyuncuların varsa şampiyon olursun ama avrupa liglerinde özellikle premier ligde iş te benim herzman kullandığım taktiğim var onu uygularım başarılı olurum yalan. Ve taktiklerin çok çabuk çözülüyor devamlı alternatif yaratman gerekiyor..Aynı taktikle devam ettiğin de takım bir süre sonra inişe geçiyor.. Save game gelince bu dediğini bende yaptım.. ama nasıl .. . ligde hiç yapmadım.. Kupa finsalien kalmışımdır..Telafisi olmayan maçlarda.. Yapmışımdır.. 6.sezonum toplansan 1-2 kere ypamak zorunda klamışımdır...Ama iyi değilsen taktik oyuncu terc,hleri save game yaparak başarı gelmez...

  9. #69

    Default

    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    FM de FinaLde kaybediLen bir ŞL finaLini, kazanıLan bir ŞL kupasına değişmem. FinaLde kaybetmek ayrı bir zevk verir insana, iLerisi için, daha fazLa yıL oynamak için gaz verir.

    Ama bu sonuçta bir sumiLasyon oyunu ve herkes nasıL istiyorsa, o şekiLde oynar. Kimsenin geLip burada bir başkasına karışmaya hakkı yoktur. KariyerLerde hiLe yapıLdığını düşünüyorsan okumazsın oLur, biter. Girip kariyere hiLe yapıyorsun demek biLe çok ayıp bir davranıştır.
    Arkadaşın kendi kendine hileli oyun oynayanlarla bir sorun yaşadığını düşünmüyorum. Hileli savelerler gelip forumda çarşaf çarşaf ilan verenlerden bahsediyor, ben de haklı buluyorum bu konuda fikrini.

  10. #70
    Nesil
    2008
    Yer
    Karabük
    Yaş
    31
    Mesajlar
    7,951

    Default

    Yalnız oyunun bazı cilveleri kariyerin kaderiyle direk oynuyo.48 ay olayına girmek isterim.İki kişinin aynı anda bir Galatasaray kariyeri açtığını düşünün.Biri peşin transfer diğeri taksit transfer yapıyor.İlk sezon Galatasaraydan ikiside 7 Mn € oyuncu sattı 8 Mn €'da bütçe 15 Mn €.Peşin alan çok üst düzey oyunculara mecburi yönelemeyecek.Elindeki bütçeyi akıllı kullanmak zorunda.Ancak taksit transferi yapanın elinde 4'le çarparsak 60 Mn € bütçe olmuş oluyo ki eşitsizlik burda tamamen ortaya çıkıyo.Taksitle transfer yapan çok büyük oyuncuları zorlanmadan getirirken peşin yapan biraz daha düşük seviye oyunculara yönelmek zorunda kalıyo kadrosunu zenginleştirmek için.E haliyle peşin yapanın kadrosu ile taksit yapanın kadrosu böyle fark edince taksit transferi ile başarının çok daha çabuk geldiğini düşünüyorum.Şöyle söyleyeyim.Newcastle ile o kadar uğraşmama o kadar transferlere rağmen 4.sezon Premier lig 6.sezon anca Ş.Ligi alabildim.Peşin kullanıyorum.Eğer o bütçeleri taksit olarak kullanmış olsaydım eminim başarı çok çok erken gelirdi.

  11. #71
    Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir
    Mesajlar
    5,434

    Default

    Bu seride benim gözlemlediğim oyuncuları rollere iyi adapte etmek oldu.Ortalama oyuncuları rollere iyi adapte ettikten sonra çok iyi oynayabiliyorlar.PSV ile 3.sezonumdayım .Marcelo çok kaliteli bir oyuncu olmamasına rağmen cover rolüne tamamen uyduğu için 7.5 milyon €'ye satabildim.Kadromda Ait Fana ve Kagawa varken inside fowarda tam uyduğu için Amrabat'ı oynattım ve 7.25 milyon € + %40 gelecek satıştan pay maddesi ile sattım.Ümit'inde dediği gibi 48 ay taksitle oyun çok basit oluyor.3.sezondayım ve daha ancak CL'de başarı gelecek gibi bu yıl.Hollanda liginde ise 2.şampiyonluğu istiyoruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

  12. #72

    Default

    ben bu seride hiç başarı yakalayamadım diğer takımlara yönelmem için önce beşiktaşı şampiyon yapmam lazım en az 50 defa 1 sezon oynadım çok az şampiyonluk yaşadım borçlar ve uefa ve şampiyonlar liginde çok kötü olmam nedeniyle ilerleyemiyorum Beşiktaşa hangi taktiği kursam başarısız ilk defa bu seride kendime olan güveni kaybettim

  13. #73

    Default

    oyun çok kolay. ilk 3-4 sezondan snra sağlam kadro kurtduktn snra oyun çok basitleşiyo.

  14. #74
    Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale
    Yaş
    42
    Mesajlar
    542

    Default

    Artık bende oyundan zevk alamaz hale geldim,şimdilerde ise editörü kullanıp türkiye süper ligteki takımların tüm özelliklerini taraftar sayısından tutun stadyumlarına kadar değiştirip herkese eşit bütçe verip hatta yetmedi kulüplerin antrenörlerini world class seviyeye getirip öyle oynuyorum..Aslında bunu böyle yapmamdaki temel sebep her sezon en az bir tane olağanüstü brezilyalı bir regen'in çıkması buna karşın türkiyede ise maksimum 160 potlu oyuncuların çıkması.Bu durum sinirlerimi bozuyor dünyadaki en dandik takımda bile brezilyalı varken neden türk olmasın?

  15. #75

    Default

    oyunda biraz basit bence oyunu öğrendikten sonra , kadroyu sabitledikten sonra başarı geliyor ama tabi iskenderun gibi bir takımın şamp. ligi şamp. olması durumuda hile olduğu aşikar derim .
    Last edited by mad butcher : 11.Şubat.2011 at 00:39

  16. #76
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    29
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Ben bulmadım City almış kardeşim.Ben takımın başına geldiğimde böyleydi.Ayrıca save game benim de değildi.Futbola 2010-2011'de başlayınca regen zannettim.

  17. #77

    Default

    Ben arkadaşa katılıyorum 2. sezonda Real e Barça ya 6 Atamazsın istediğin taktikle çık ki Barça bu sezon gerçekte reale 5 attı şaşırdık. Vasat bi lig takımına yaptığın 3 5 transferle imkanı yok reale 5 6 gol atmanın.

  18. #78

    Default

    hileden çok herkes birçok kariyer oynuyor ve başarılı olduklarını insanlara anlatıyor bence.

  19. #79

    Default

    Ben bu oyuna Cm de başladım. Cm 02-03. Fenerbahçeyi aldığım zaman bile türkiye liginde çok krizlere girdiğimi hatırlarım. O zamanlar gerçi pek aman aman bir kadromuz yoktu. Vladimir Beschastnykh ve Rebrovlu forvet hattımız aklımdan çıkmaz.

    Daha sonra Atletico Madridi yönettiğim sıralar - cm 02-03 veya 03-04- load/save yaparak Real madrid ile yalan olmasın 10-11 tane maç yaptım, en iyi sonucum 2-2. Real Madridin Real Madrid olduğu zamanlardan bahsediyorum bırak Barcaya 5-6 atmayı. Dün futbolu bırakan Ronaldo, o oyunda gerçekten "il fenomeno" idi. Nistelrooya hiç girmiyorum.

    Bir elemanın kariyerine yazmıştım kusura bakma ama benim bu kariyere güvenim yok diye, ortalık karışmıştı geçen sene ama bakıyorum ki benimle aynı fikirde olanlar var. "mad butcher" gibi.

    Fm 2011 de ilk fenerle başladım ilk patch çıkmadan, bayağıda güzel gidiyordum. Patch çıktı yeni oyun açtım.

    Sırasıyla Psg-Sunderland-Nottingham Forest kariyerlerine başladım ( Birinden kovulunca sıfırdan yeni oyun açtım. Hepsi aynı anda değil) Psg ve Sunderland ile bildiğiniz kümede kalma savaşı verdim, ne taktik oturdu ne oyunculara hükmedebildim. Sadece Nottingham Forest ile 1. lige çıktım ( şampiyonluk maçında deplasmanda Derby'e 3-0 yenildim. Derby 1. ben 2. ) yönetimle transfer bütçesi konusunda takıştığım için istifa etmek zorunda kaldım. Diğerlerinden de kovuldum zaten haliyle.

    Cardiff City ile başladım; 2011 mart ayı içinde Chris Riggot u satış listesine koyduğum için ki oynattığım her maç ya kendi kalesine gol atardı yada 5 küsüratlı rating ile bitirirdi, yönetim ultimatom verdi, istifa ettim. O oyunda öyle gitti.

    Borussia Mönchengladbach ile başladım. İlk 12 maç abartmıyorum toplam 2 gol yedik ve nağmağlup gidiyorduk. Sonra tek tük mağlubiyetler başladı, 2. yarıdan itibaren düşüşe geçtim. Lig bitimine 4 maç kala 9. sıradaydık - kaldıkı medya görüşü 12- sırasıyla Bayern ve Leverkusene, içerde-dışarda 2-0 lık skorlarla yenildiğim için direk kovuldum. Yerime yardımcım Stig Toftingi getirdiler. Ordan Napoli teklif yaptı, şu an Napolideyim. Yıl: 2011 Ağustos.

    2006 dan beri buraya üyeyim. Kariyer kısmında başarısız biri görmedim. Açsın biri şöle benim yazdığım gibi ordan oraya zıpladım desin ama ne mümkün. Herkes taktik dehası. Oyunu hakkı ile oynayanlar üzerine alınmasın ama normal orta sıra takımı ile başa oynamak bana inandırıcı gelmiyor. Sporting Gijon ile ligi ilk 5 içinde bitirmek gibi mesela, hemde ilk sene. He sen salaksan bizim kabahatimiz ne diyenler olur, bu sene salaklığımı tescilledim bu oyunla kendi adıma yada bazı melekelerimizi kaybetmişiz bilemiyorum. Haklıda olabilirsiniz


    Sonuç olarak anlam veremediğim gösteriş merakı hat safhada uzun süredir. Umarım site yenilenince bazı şeyler de düzene girer. Sürç-ü lisan ettikse affola.

    Saygılarımla
    Last edited by Sysmix : 15.Şubat.2011 at 11:40

  20. #80

    Default

    Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    Ben bu oyuna Cm de başladım. Cm 02-03. Fenerbahçeyi aldığım zaman bile türkiye liginde çok krizlere girdiğimi hatırlarım. O zamanlar gerçi pek aman aman bir kadromuz yoktu. Vladimir Beschastnykh ve Rebrovlu forvet hattımız aklımdan çıkmaz.

    Daha sonra Atletico Madridi yönettiğim sıralar - cm 02-03 veya 03-04- load/save yaparak Real madrid ile yalan olmasın 10-11 tane maç yaptım, en iyi sonucum 2-2. Real Madridin Real Madrid olduğu zamanlardan bahsediyorum bırak Barcaya 5-6 atmayı. Dün futbolu bırakan Ronaldo, o oyunda gerçekten "il fenomeno" idi. Nistelrooya hiç girmiyorum.

    Bir elemanın kariyerine yazmıştım kusura bakma ama benim bu kariyere güvenim yok diye, ortalık karışmıştı geçen sene ama bakıyorum ki benimle aynı fikirde olanlar var. "mad butcher" gibi.

    Fm 2011 de ilk fenerle başladım ilk patch çıkmadan, bayağıda güzel gidiyordum. Patch çıktı yeni oyun açtım.

    Sırasıyla Psg-Sunderland-Nottingham Forest kariyerlerine başladım ( Birinden kovulunca sıfırdan yeni oyun açtım. Hepsi aynı anda değil) Psg ve Sunderland ile bildiğiniz kümede kalma savaşı verdim, ne taktik oturdu ne oyunculara hükmedebildim. Sadece Nottingham Forest ile 1. lige çıktım ( şampiyonluk maçında deplasmanda Derby'e 3-0 yenildim. Derby 1. ben 2. ) yönetimle transfer bütçesi konusunda takıştığım için istifa etmek zorunda kaldım. Diğerlerinden de kovuldum zaten haliyle.

    Cardiff City ile başladım; 2011 mart ayı içinde Chris Riggot u satış listesine koyduğum için ki oynattığım her maç ya kendi kalesine gol atardı yada 5 küsüratlı rating ile bitirirdi, yönetim ultimatom verdi, istifa ettim. O oyunda öyle gitti.

    Borussia Mönchengladbach ile başladım. İlk 12 maç abartmıyorum toplam 2 gol yedik ve nağmağlup gidiyorduk. Sonra tek tük mağlubiyetler başladı, 2. yarıdan itibaren düşüşe geçtim. Lig bitimine 4 maç kala 9. sıradaydık - kaldıkı medya görüşü 12- sırasıyla Bayern ve Leverkusene, içerde-dışarda 2-0 lık skorlarla yenildiğim için direk kovuldum. Yerime yardımcım Stig Toftingi getirdiler. Ordan Napoli teklif yaptı, şu an Napolideyim. Yıl: 2011 Ağustos.

    2006 dan beri buraya üyeyim. Kariyer kısmında başarısız biri görmedim. Açsın biri şöle benim yazdığım gibi ordan oraya zıpladım desin ama ne mümkün. Herkes taktik dehası. Oyunu hakkı ile oynayanlar üzerine alınmasın ama normal orta sıra takımı ile başa oynamak bana inandırıcı gelmiyor. Sporting Gijon ile ligi ilk 5 içinde bitirmek gibi mesela, hemde ilk sene. He sen salaksan bizim kabahatimiz ne diyenler olur, bu sene salaklığımı tescilledim bu oyunla kendi adıma yada bazı melekelerimizi kaybetmişiz bilemiyorum. Haklıda olabilirsiniz


    Sonuç olarak anlam veremediğim gösteriş merakı hat safhada uzun süredir. Umarım site yenilenince bazı şeyler de düzene girer. Sürç-ü lisan ettikse affola.

    Saygılarımla
    Katılıyorum yazıya bu oyun bu kadar kolay değil hileli de oynadım hilesiz de Türkiye'de Bjk, Gs yada Fb yi alıp şampiyon yapanlara bişey demiyorum ama bunu Bundesliga Premier Lig ve son olarak La liga gibi ligleri seçip orta sıralara oynayan bi takımla ilk 2 sene şampiyon olamazsın hele la liga da 5. bile olamazsın.
    Fm 2011'i oynamadım fakat bi önceki serileri 1 2 hafta oynuyodum gerçek süreyle hep Bjk'ı seçerdim. Şampiyonlar liginde yarı finale çıkmak 6 sezonumu alıyodu. Bana taktik bilmiyo filan diyebilirizsiniz ama oyunu iyi bildiğime eminim. Taktik önemlidir, taktiği en iyi uygulayan oyuncular daha önemlidir.

  21. #81

    Default

    kariyer bölümündeki kariyerler yüzünden karyer açmıyorum. hadi büyük takımlar ile başarı gelir napoli falan da sen gidip fenerbahçe ile 2. sezon şl alırsan hile derim ben de. bir kariyer vardı adını unuttum, transfer gelen gideni koymuş 3 kişi atletico madride 3'üde aynı fiyatlardan gitmiş. sonra bu kariyerlere inanmamızı bekle.

  22. #82

    Default

    Bu sabıra bağlı biraz da arkadaşlar..Ben geçen fm2010 da nottsc'yi en alt ligden alıp her sene teker teker birer lig atlayıp,premier'da ilk sene 14.; ikinci sene 4.; üçüncü sene şampiyon ve uefa kupası ile FA Cup'ı aldım..48 aylık transferleri iyi yaparsak,kiralıkları iyi takip edersek, bir de staff kısmını iyi kurarsak e bi de taktik nedir teknik nedir nerde ne yapılır bunları iyi biliyorsak olmayacak şey yok..Arkadaşların çoğu bahsettiği gibi her sene yeniden kurmuyor eklemeler yapıyorsak takımımız alışıyor ve makineleşiyor..Ondan sonra herşey mümkün olabiliyor..

  23. #83
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,895

    Default

    Açıkçası iyi bir taktikle İngiltere liginde, orta sıralara oynayan bir takımı 2. sezonda şampiyon yapabilirsin.. Denedim oldu
    Sentugo.

  24. #84
    Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum
    Mesajlar
    1,356

    Default

    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    FM de FinaLde kaybediLen bir ŞL finaLini, kazanıLan bir ŞL kupasına değişmem. FinaLde kaybetmek ayrı bir zevk verir insana, iLerisi için, daha fazLa yıL oynamak için gaz verir.

    Ama bu sonuçta bir (edit) simülasyon oyunu ve herkes nasıL istiyorsa, o şekiLde oynar.
    üst üste şamp.ligini alıp,sonra scout programım olmadığı için yeni oyuncu bulamadığım ve olanalarda yaşlanıp yetenekleri azalınca fm 2006 da kovulmuştum.senin böyle üst üste şamp.olup sonra finalde yenilme yada yarı finalde elenince kovulma durumun olmadı herhalde.

    yani alttaki yazıya katılıyorum.editörden bir takım üretiyorum ve KENDİM oynuyorum.hatta bunu başkası da oynasın diye önerdim ama kimse istemeyince vazgeçtim.

    hadi iyi oyunlar...

    BENİM AMACIM ALINABİLEN TÜM KUPALARI ALMAKTIR

    Quote Originally Posted by sokullu View Post
    kariyerlerde hile olduğu fikrine katılıyorum, bu kadar başarılı olunması kısa süre içinde hele orta-vasat bir takım/türk takımı ile imkansız bence.

    hile yapmayan yoktur bence. herkes herhangi bir oyunda hile yapmıştır. ben bunu aştığım için mutluyum mesela. oyundan zevk almak şamp. ligi finalini, kaybedip, ligde son hafta şampiyonluğu kaçırmaktır bence. şamp. ligi finaline çıkmışım, o maçı yenilmem çok saçma bir mantık. hilesiz oyun zevkli oyun.

    bir de oyun şansı diye bir şey var. ben mesela bursasporla ilk sezonumda şampiyonluğu son haftaya kadar sürdürdüm, çok sakat verdim, fener'e kadıköy'de 5-0 yenildim, son haftaya bir puan önde girdi fener. ve berabere kalmış, ama ben gittim trabzon'a yenildim, jaja hat-trick yaptı. bence zevk burada. fener ne yapmış diye bakak her hafta. gerçek hayattaki gibi. ben mesela bursasporluyum. her hafta fener maçının haberi telefonuma geldiğinde, ya da tv'de trabzon maçının 0-0 gittiğini gördüğümde çok seviniyorum, ya da tersinde endişeleniyorum.

    mesela ilk sene avrupa kupası almak çok zor da, adım adım ilerlemek ve 5. sezon da falan kaliteli regenlerle almak olabilir anca. hile kendini kandıran insan davranışıdır.
    katılıyorum diyecekken katılmadığım taraflar oldu.

    zevk almak nasıl kaybetmek olur ki? ben bu oyunu KAZANMAK için oynarım.

    o işte senin kariyerde fener e 5-0 yenilirsem ben oyuna devam etmem,senin zevklerde ilginç yenilmeyi başarı görüyorsun, ben şahsen bunları zevk olarak görmüyorum,sen 5.sezona devam et,ben ilk yada 2.sezonda uefayı gs ile almıştım(normal oyuncular ile,benim ürettiklerimle değil)

    bende sendeki gibi olsa;1 puanla şamp.olamasam yada finalde kaybetsem tarzı işler olsa o oyunu oynamam.

    BEN BU OYUNU KAYBETMEK İÇİN ALMADIM,ZATEN SİNİRLİ ADAMIM,
    Beni rahatlatsın,sinirimi alsın diye oynuyorum,üste para verip daha fazla sinir etsin diye DEĞİL

  25. #85
    Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..
    Mesajlar
    3,064

    Default

    Dün Gladbach ile kariyer açtım fm 2011'deki 4.kariyerimdi..Venlo,Lorient ve Cagliari'yi çalıştırdım son 3 ayda..Venlo ile 2020,Cagliari ile 2023 ve Lorient ile 2017'ye kadar oynadım..Venlo ve Cagliari ile Lig şampiyonlukları yaşadım..Lorient ile sadece Fransa Kupası alabildim..Avrupa şampiyonlugu ise hiç yaşamadım 2 Uefa finali kaybettim Lorient ile ve Cagliari ile de Şampiyonlar Ligi finalinde Cska Moskova'ya yenildim

    Neyse Gladbach kariyerime 3 transferle başladım Mendy,Benitez,Pavel Niakhayck..Lige başladım son dakika golüyle Frankfurt'u devirdim dedim tamam orta sıralarda gezinirim kupadan da avrupa planlarım..Almanya liginde de uzun zaman sonra oynuyordum zaten..Neyse haftalar ilerledi 12 maç 10 galibiyet 2 beraberlik gidiyordum kupada ise Aue'ye elendim 2.turda..Hedefler şaşmıştı yani..Bende bekliyordum düşüşü diğer kariyerlerimde oldugu gibi..Lige hep iyi başlayıp sonradan kadro kalitesi yetmediği için düşüş yaşıyorduk..Uzatmayayım ligin sonunda tek maglubiyetim vardı..o da 30.haftada ligi garantilediğim maçtaydı evet şampiyon oldum..tek maglubiyet 6 beraberlikle..Çok zevk aldıgımı söyleyebilirim ilk defa böyle bir şey başıma geliyor çünkü..Bitiriciliği 8, sogukkanlılıgı konsantrasyonu yerlerde olan sadece fizik olarak iyi olan İdrissou 23 golle çılıgn atıyordu kariyerimde..

    Lakin konunun özüne dönersek bazı istisnalar dışında ben de inanmıyorum burdaki bir çok genç arkadaşa..farklı bir kariyer yakaladımmı bırakmıyorum zaten..

    Neyse kariyerimde başıma gelen bu olayı konuyla da biraz alakalı oldugu için paylaştım..Şimdi Şampiyonluk şarhoşluguyla Pazzini'yi 11M€'ya İnter'den aldık bir de Khedira'yı aldık Madrid'den başka da transferim yok gibi 2 tane Alman bek aldım alternatif bakalım rüya sürecek mi

  26. #86

    Default

    Hocam çok haklısınız örneğin bazı kariyerler gördüma dam 34-0-0 yapıyor Bursa ile ilk sezon şampiyonlar ligi şampiyonu falan oluyorlar.48 ay transferleri ise çok saçma olmuş ancak Örn bir Barcelona ile transfer yapmak var bir Galatasarayla yani ben Barça ile kariyer açtım Agüero'yu aldım 56M € 'ya 48 aylık bu benim bütçemde çerez gibi birşey ama Galatasaray'da 56m €'luk transfer yapmak var ki bu GS'nin 2-3 yıllık bütçesi ediyor asla karşılıyamazlar Keşke 48 ay olayına gerçekçilik getirselerdi Örn: Takımlar 48 ay için daha yüksek ücretler isteyebilirlerdi 50m alacaklarsa 70-80m falan...

  27. #87

    Default

    Ben gs ile oynuyorum bu sene 7. senem ilk sene bildiğiniz üzere euro cup taydı takım. 2. sene şamp. liginde gruptan cıktıktan sora ilk eleminasyon maçında elendim. 3. sene çeyrek finalde elendim, 4. sene 2. senenin aynısı oldu, 5. sene çeyrek final, 6. sene çeyrek finalde elendim. daha yarı finali göremedim yani bu oyunu 10 senedir de oynuyorum taktiğime ve oyun bilgime güvenirim. iyi bir takım kurdum fakat olmayınca olmuyor, emin olun ki bu oyunu daha zevkli hale getiriyor, türkiye liginde 6 senedir üst üste şampiyonum ama türkiye liginden bir takım ile şamp ligini almak zor, ya çok üst düzey yabancı getireceksiniz(ki reputation olayı yüzünden imkansız) ya da iyi yabancılar getirip altın bir türk jenerasyonuyla birleştirceksiniz (oyunun türk regenlerini iyi çıkartması gibi). veya yeter artık deyip bi avrupa takımının yolunu tutacaksınız orada kariyerinizde zirve yapacaksınız (3 sene içerisinde bir yarı final göremezsem yapıcam )

  28. #88

    Default

    3. sezonda şunu yaptım, 4. sezonda bunu yaptım olayı değil bu başlığın konusu. Evet oynamasını bilirsen her sene takımın güçlenir ve yıllar sonra Real Madrid, Barcelona gibi takımlara kafa tutabilirsin ama Türkiye liginden herhangi bir takımla ''2.'' sezonda şampiyonlar ligini kazanma olayı tamamen oyunu kaydedip baştan açma olayına dayalı. Hiçkimse çıkıp şöyle yaparsan, böyle yaparsan alırsın demesin. Kaç tane oyun denedim hileli de hilesiz de kariyer yaptım. Hile yapmadan 1. ve 2. sezonda imkansız, 3. sezonda çok düşük ihtimal, 4. sezonda belki... 48 ay taksitle yıldızlar karması yapılıyormuş... Allah allah... Al bakalım bir yıldızı 2.sine maaş bütçen yetecek mi? Hadi diyelim yetti, bu adam 2. sezon senden astronomik bir rakam isticek sen veremeyeceksin ve takımdan gitmek isteyecek. Gerçekçi olun biraz arkadaşım bu tür ilkokul muhabbetlerini bırakın artık.

  29. #89
    Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2,102

    Default

    Ben yıllardır oynuyorum bu oyunu şimdiye kadar tek bir kariyerimde Şampiyonlar ligi aldım oda Manchester Unt. ile yanılmıyorsam Fm 2008 yada 2009 'du.Genelde her sene aynı takımlarla oynarım Atl.MADRID,FIORENTINA,GALATASARAY gibi takımlarla ilk sezon hemen şampiyon olduğum çok azdır.Nedenide benim herkes gibi davranmamamdan kaynaklanıyor .Bence herkesin hep aynı oyuncuları alıp başarıyı yakalaması daha önceden başarı sağlamış ve burada paylaşmış birinin yaptıklarını taklit edip bundan mutlu olabilmekten kaynaklanıyor.Dikkat ederseniz transferler genelde hep aynı oyunculardır.Kolayı varken çoğu kişi araştırma yapma ihtiyacı duymaz genelde çoğu kişi için başarı önemlidir.Bu konunun açılması çok güzel ama '' Hayatta nasıl kazanılırsa kazanılsın hep başarılılar konuşulur ve herkes kendinden bahsedilmesini sever. ''Hileylede olsa...

  30. #90
    Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ
    Yaş
    34
    Mesajlar
    199

    Default

    bendekı hıle ıse soyle mesela gecen sene gs ıle basarı saglamak ıstıyordum ılk sene uefayı alıp sonrasonda samp lıgını kovalamak ıstıyordum ama ısler ıstedıgım gıbı gıtmıyordu uefadan erken elenıyordum fıln her seferınde aynı oyunu en bastan oynadım herserınde hatalarımı duzeltmeye calıstım en sonunda ılk sene uefa 3. sene samp lıgı geldı ama gelene kadr cok cektım bıde sadece ılk sezon ıcı yapıodum en bastan alma olayını

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •