Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Hazırlık maçını nereye getirdin ya

Yıllar önce sır sırta savaştığımız Ülke dedin ..

O zaman sana şöyle sorarım hani bazen Maçlarda Fenerbahçe - Beşiktaş - Bursa - Ankaragücü taraftarına sövüyorsun ya veya atlatıyorsunda küfür ediyorsun ya rakip takım taraftarını senin ailende hiç mi bu takım taraftarı yok ?

Ne yapıyorsun sen öyle hemde senin ailenden bir insan sır sırta savaşdan bile öte .. Vah vah..
    Bu bir dostluk maçı değil mi? Bu yapılan hareketin bu maçta işi var mı? Hadi bu maçın dostluk maçı olmasını da geçtim, bu hareketin norma bir futbol maçında anlamı var mı? Aynı hareketi bizim Ayhan'ımız bizim Barış'ımız yaptığında nasıl eleştiriyorsak Emre B. yaptığında da eleştireceğiz.. Üstelik bu adam orada bir takımı değil, bütün bir ülkeyi temsil ediyorken.. Hem de kaptanlık vasfıyla..

Diğer kısıma yorum bile yapmayacağım, çünkü hayatımda gördüğüm en alakasız karşılaştırma olmuş..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bu bir dostluk maçı değil mi? Bu yapılan hareketin bu maçta işi var mı? Hadi bu maçın dostluk maçı olmasını da geçtim, bu hareketin norma bir futbol maçında anlamı var mı? Aynı hareketi bizim Ayhan'ımız bizim Barış'ımız yaptığında nasıl eleştiriyorsak Emre B. yaptığında da eleştireceğiz.. Üstelik bu adam orada bir takımı değil, bütün bir ülkeyi temsil ediyorken.. Hem de kaptanlık vasfıyla..

Diğer kısıma yorum bile yapmayacağım, çünkü hayatımda gördüğüm en alakasız karşılaştırma olmuş..
    Neden alakasız geldi ki ? Öyle bir dedin ki sırt sırta savaştığın ülke'nin adamına vuruyorsun .. Tribündeki insanlar farkında olmadan ailesindeki insanlara sövüyor bunun neresi alakasız onu anlayamadım ama şimdi daha açık olmuştur diye düşünüyorum.

Evet Evet Kader Keita Galatasaray'da oynarken bir melek'di (:

Emre karar almış bundan sonra maçlara ağzında koli bantı , ellerinde kelepçe , gözlerinde davids gözlüğü takacakmış.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre kariyerinin ilk günlerinden beri sinirlerine hakim olamayışının cezalarını çekiyor.Daha sakin bir oyuncu olsaydı şuan hala yurt dışında oynuyor olurdu. O artık kendini düzeltemiyorsa bizim onu savunmamızın veya yerden yere vurmamızın gereği yok. Alırsın kaptanlığı elinden olur biter. Şimdiye kadar yapılmayışı hataydı zaten.Bu olay ön ayak olmuştur diye düşünüyorum( Milli takım için bu söylediklerim)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Neden alakasız geldi ki ? Öyle bir dedin ki sırt sırta savaştığın ülke'nin adamına vuruyorsun .. Tribündeki insanlar farkında olmadan ailesindeki insanlara sövüyor bunun neresi alakasız onu anlayamadım ama şimdi daha açık olmuştur diye düşünüyorum.

Evet Evet Kader Keita Galatasaray'da oynarken bir melek'di (:

Emre karar almış bundan sonra maçlara ağzında koli bantı , ellerinde kelepçe , gözlerinde davids gözlüğü takacakmış.
    Keita için hiçbir zaman melek demedim.. Ayrıca farkındaysan Keita bu nedenlerden ötürü elden çıkarıldı

Neyse bundan sonra yazılacak herşeyin konunun dışına çıkacağı bu son 2 mesajımızla belli oldu.. Umarım herşey Milli Takımımız için en iyi şekilde gerçekleşir diyerek kendi adıma konuyu kapatıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Umarım herşey Milli Takımımız için en iyi şekilde gerçekleşir diyerek kendi adıma konuyu kapatıyorum..
    İnşAllah İnşAllah..Tek Temennimiz bu yönde zaten..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri