Fenerbahçe Cumhuriyeti
Klasik bir hazırlık maçı havasında geçer bana göre. Buna paralel olarak berabere biteceğini düşünüyorum maçın...
İŞTE İLK 11'İMİZ...
Volkan Demirel
Servet Çetin
Serdar Kesimal
İsmail Köybaşı
Sabri Sarıoğlu
Serkan Balcı
Emre Belözoğlu
Hamit Altıntop
Selçuk İnan
Mehmet Ekici
Umut Bulut
GÜNEY KORE
Jun Sung - Ryong
Hwang Jae Won
Hong Jeong Ho
Lee Yong Rae
Ji Dong Won
Park Chu Young
Hong Chul
Koo Ja Cheol
Lee Jung Soo
Ki Sung Yueng
Nam Tae Hee
Kore'de Ji Dong Won ilk 11'de. Çok dikkat etmemiz lazım o adama.
Bu kadroda Hamit'mi solda oynayacak anlamadım.Serkan ya da Sabri'den biri fazlalık...
Last edited by meddah : 09.Şubat.2011 at 21:19 Reason: İmla
Umut'la önemli bir pozisyondan yararlanamadık.
Korku filmi izleyenler var sanirim stadda ciglik sesleri geliyor pozisyon oldukca,keşke deplasmanda zorlu bir rakip ile maç yapsaydık daha çok zevk verirdi..Maç çok sakin geçiyor,Taraftarda biraz gaz versede maç sarsa![]()
İki tane tezahürat var söyleyip duruyorlar.Pınarbaşı'na da başlarlar yakında.Adam akıllı bir tezahüratımız yok.
Sabri çoştu çalım şhow yapıyor![]()
Sabri orta sahada kendini buldu.
Ben anLamıyorum arkadaş. Rakip savunma yapıyor biz adamLarı zorLamıyoruz biLe. Demek ki Azerbaycan gibi takımLarLa bundan sonra oynarken adamLar kapanacak biz hep sağa soLa yan pas, arada iki bindirme yaparak goL arayacağız. İLginç yahu. Tamam hazırLık maçı oLabiLir ama azıcık saLdır yahu, dene, birşey yap. GoL ara. Ne iğrenç bir maç ya.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sabriii Reyiss Şov Time Başlamıştır, Koltuklarınıza Kurulup Bu Büyük Heyecanı Yaşayın![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
En çok sabri nin konuşuLduğu MiLLi takımdan ne bekLersin ki zaten.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bir hazırlık maçına bu kadar defansif bir kadroyla çıkmanın hiç mantığı yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Başka kimi konuşacaz ki zaten şuan. İş yapan biri mi var.
Takımda 6 tane göbek oyuncusu var şuan. İlginç.
Sabri Sarıoğlu
Serkan Balcı
Emre Belözoğlu
Hamit Altıntop
Selçuk İnan
Mehmet Ekici
Serkan ve Sabri şuanda takımlarında sağbek oynasalarda , mc çıkışlı oyuncular![]()
Emre bari bu maçta sakin ol :/
Acil psikolojik yardım lazım bu adama
Maci izlemiyorum anlatir misiniz nasil kirmizi yemeyi basardi Emre.
Bir dakika önce sarı kart gören kaptan Emre, az önce tartıştığı rakibine bilerek sert girerek ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımımızı 10 kişi bıraktı. (Sporx)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre yaparsa başarır Hey Allah'ım..
Önce bir faul pozisyonu oldu sarı kart yediler karşılıklı rakibiyle o sırada sözlü diyalog oldu rakip oyuncuyla Emre haklıydı faul pozisyonunda.Sonra hakem iki taraftada sarı kart verdi.
Sonraki pozisyondada bilerek rakibe faul yaptı ve atıldı.
Bu arada 61'de Trabzon diye bağırıyorsun ne şov meraklısı bir memleketsin Türkiye Trabzon değil bunun farkın varın artık yazık valla yazık.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu adam mantıken insan değil.. Akıl dirayeti kendi elinde değil kontrol altında tutamıyor kendini.. Basit bir hazırlık maçında bile 'kaptan' olduğu halde takımını zor durumda bırakabiliyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Topu kapmışız, karşı atak yapıyoruz,sağdan soldan bekler bindiriyor. Top Sabri'de . 40 metreden şut çekti![]()
Yiğit İncedemir, Sabri yerine oyunda.