Emre en iyi Türk ortasaha oyuncusu olabilir ama karakterleri yüzünden Sabri ile birlikte bence bu takımda olmamalılar. Kendilerini kontrol edemeyişleri, hırçınlıkları takıma zararlı bence.

Hazırlık maçı yaptığımız takım Güney Kore. Bu yukarıda saydığım adamlardan biri maçın 20. dakikasında mı ne, sırf kendisine faul yapıldığı için rakibine tekme ve yumruk sallıyor. Diğeri ise yine kendisine faul yapan adamdan intikam için taban, tekme, Allah ne verdiyse rakibine dalıyor ve kırmızı kart görüyor. Ve bu adam kaptan.

Rakip İngiltere olur, Yunanistan olur anlarım. Gerçi hazırlık maçında bile bu takımlara karşı bu kadar hırslanmak yanlış bana göre ama geçmişimiz olduğundan dolayı motivasyonun had safhaya çıkıp bu saçmalıkları yapmasını anlarım. Ama bu bile zararlı. Hiddink bakalım şimdi ne yapacak? Emre'nin kaptanlığının mutlaka alınması lazım.

Ayrıca diğer bir saçmalık da şu Kazım'dan başka forvet yok mu koca ülkede? Milli takımda oynamasına karşı olduğum Nobre'yi bile koy ama Kazım'ı forvetin ucuna koyma. Ben inanmıyorum hâlâ, seçimleri Hiddink'in yaptığına. Zaten Tr'ye az uğruyormuş. Oğuz'un milli takımla ilişkisi kesilmeden bu takımdan bir cacık olacağını sanmıyorum.