benim fm 2006 samsunspor olayını aklıma getirdin.
fm 2006 da samsunsporla ilk sene çok başarılı oldum.(onlar küme düşmemek istiyor ben son maçta sırf intertoto ya katılmamak için yanlış kadro çıkardım ve intertoto ya gidemedik ve senenin gs de şamp.olan gerets den sonra 2.menageri oldum)ama 2.sene lig hata verdi ve lig yoktu 2.sene, sadece tr kupası vardı.neyse bende oyunu bırakmak istiyom ama ilk sene acaip başarılı olduğumdan bırakamıyom,kontratım da rolling kontrat bitmiyo bi türlü. her neyse en sonunda fm 2006 da sinir adamım (zira satamıyor serbest te bırakamıyordum adamla uzun süreli kontrat ta yapmış mallar) muhammet sekeri tr kupası maçında oynattım bilakis kötü kadro çıkardım ve elendim ve sonunda kovdular çok şükür.
ama kovma gerekçeleri ilginçti: LİGDEKİ BAŞARISIZLIK NEDENİYLE KOVMUŞLAR!
bide free olarak birçok oyuncu aldığım a.sebat ı hatırladım. klüp yeni düşmüş ve çıkmak istiyor oysa o takıma rağmen ligde ortalardayız.artı bide ben her maçta rakibin menagerine sallıyom(o zaman basın toplantıları yoktu) sonunda ligde başarısız olduğum gerekçesiyle kovdular.sonra elazığ a gittim ama ben a.sebat a tüm free alabileceklerimi almış hepsini 5 yıldız yapmıştım bi baktım elazığ a hepsi 1,ilk maçta fark yedim ve futbolculara hepiniz rezilsiniz deyip istifa ettim. sonra o buhranla 3.ligden izmirspor a gittim orada başarılı oldumdu galiba ama yok o başka oyunda olabilir en sonunda maltepespor a gittim o zaman ya izmir ya maltepe bir üst lige çıkacak tam hatırlamıyom ama play offa kalamıyor 1 puan farkla derken sonunda pes ettirdi oyun yaa dedim benim 3.ligde ne işim var ve kendi takımımı o zaman kurdum(yanda resmi görülen takımı) bende böyle memnunum.
üst düzey klüpler üstlerde yer almak ister.a.sebat hikayesini üstte yazdım ama tabi daha üst klüpler çok başarı istiyor olmayacak şeyler talep ediyorlar yani normal bu.benim de başıma a.sebat ile geldi.tabi burada a.sebat la juve yi kıyaslamıyom ama tr harici takım çalıştırmadığımdan aynı örneği veremicem.