Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: Siz Olsanız bu oyuncuyu hileyle iyileştirir miydiniz ?

Usta öylede bacak kırıldı acayip fiziksel düşme oluyor. 14-15 olan güç 9 lara iniyor. Fiziksel özellikler şapır şapır dökülüyor aşağıya. Yok bir girdimmi arkası gelmez bende geçen sezon oldu lif kopması falan onlara bişey yapmadım bunuda zaten sakatlığı değiştirmeyi düşünüyordum iyileştirmeyi değilde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya durduk yere sinirlendirdin beni kardeşim ya.. fiziksel özellikleri düşerse düşsün. napalım.. oyun sana öyle bir kötü şans getirmiş.. katlanaksın.. gerçek hayatta olmuyor mu ? daha o kadar genç bir oyuncu ki sakatlıktan 1-2 ay sonra eski fiziksel özelliklerine kavuşmuş olur zaten! Sakatlığı geçtikten sonra ona bir süre sadece kondisyon atremanı çalıştırırsın yine olay kapanır.. yani yok sakatlığı değiştireyim, yok iyileştireyim dersen olmaz.. Kendine güveninin kalmaması lazım. başarılı olup olamayacağını bunlar etkiler zaten..

Madem hile yapacaksın adam gibi yap tam iyileştir yoksa hiç bir şey yapma! Senin hile yapmana karışamaz kimse burda.. Hatta çok tartışıldı hile yapıyormusununz bilmem ne falan filan diye.. O konulara girmeye gerek yok..
    Sentugo.

Gerek yok tartışmaya. Kayıtlı oyunu silme kararı aldım. Çok tartışma yarattı bu oyun. Silmek en iyisi Update çıktığında yeni update ile açarım. Bir dahada başkasının yaptığı bir database update'i yabancı birisi olmadığı sürece kullanmam. Yeni regenlerde görüşmek dileğiyle

Genç bir oyuncuya profesyonel kontrat önerilirse takıma direkt katılıyor. En azından Fransa ve İtalya' dan birkaç oyuncu transfer etmiştim öyle. Özellikleri bir Alex değil ancak iyi bir idman programı ve kira tecrübesiyle iyiye gidebilir.

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Genç bir oyuncuya profesyonel kontrat önerilirse takıma direkt katılıyor. En azından Fransa ve İtalya' dan birkaç oyuncu transfer etmiştim öyle. Özellikleri bir Alex değil ancak iyi bir idman programı ve kira tecrübesiyle iyiye gidebilir.
    As takımda Almeida nın yanında komple forvet atak olarak avrupada iyi iş yapıyor ligde de 7 den aşşağı bir maç çıkartmamıştı.

söylediğin durum avrupada br takımı yönetirsen olaiblir. yani liverpool u yöentiyorsun , valladolid deki ispanyol 16 yaşındaki bir oyuncuyu transfer edebilirsin ve hemen sana katılır. avrupa birliği içersindeki ülkelerde böyle diye biliyorum ama Türkiye avr. birliği dışında bu yüzden ne ganalı ne de ispanyol bir oyuncuyu 18 yaşından evvel bir Türk takımına getiremiyorsun

Bu arada Belçika Ligi logo pakedini sayende fark ettim hemen indiriyorum Sevdiğim liglerden biridir
    Elbette o tip isimler de olabilir mesela Ronaldinho ailesi izin verseydi 17 yaşında Leeds United forması giyecekti.

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    söylediğin durum avrupada br takımı yönetirsen olaiblir. yani liverpool u yöentiyorsun , valladolid deki ispanyol 16 yaşındaki bir oyuncuyu transfer edebilirsin ve hemen sana katılır. avrupa birliği içersindeki ülkelerde böyle diye biliyorum ama Türkiye avr. birliği dışında bu yüzden ne ganalı ne de ispanyol bir oyuncuyu 18 yaşından evvel bir Türk takımına getiremiyorsun
    Ben Fransada ve İngiltere de karşılaşmıştım, haklısın, Türkiye' de öyle bir transfere rastlamadım. Daha önce de bir yerde yazmıştım hatta, Arsenal Fransa' dan, Lyon Saint Etienne' den 16 yaşında iki oyuncu transfer edip tazminat ödemişti.

richard fm 10 içindi o fakat takım id leri aynı ise 11 dede çalışır değil ise güncelleyebilirim. Ne alakaysa hotfile telif hakkı vermiş.

Quote Originally Posted by Skyr3x View Post
    richard fm 10 içindi o fakat takım id leri aynı ise 11 dede çalışır değil ise güncelleyebilirim. Ne alakaysa hotfile telif hakkı vermiş.
    İlginç

Quote Originally Posted by Skyr3x View Post
    Paralı Üyelik mi Var, Yoksa Ondan Olabilir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Büyük ihtimal uzun süredir indirilmediğindendir. Sonradan aklıma geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Ben Fransada ve İngiltere de karşılaşmıştım, haklısın, Türkiye' de öyle bir transfere rastlamadım. Daha önce de bir yerde yazmıştım hatta, Arsenal Fransa' dan, Lyon Saint Etienne' den 16 yaşında iki oyuncu transfer edip tazminat ödemişti.
    Oyuncunun Türk vatandaşlığı varsa getirebiliyorsun dışardan da 18 yaş altında oyuncu, yani gurbetçiler gibi...
    ama yabancılar olmuyor
    hatta Türkmen, Özbek, Azeri, Kırgız ve Kazaklar da olmuyor diye biliyorum...

doktorlarımı kovar, fizyolojisi 20 olan 2-3 doktor getiririm.

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    doktorlarımı kovar, fizyolojisi 20 olan 2-3 doktor getiririm.
    hepsi öyle usta 3 tane yada 4 taneler 15 ten aşşa fizyolojisi olan yok 14 ten aşşağıda disiplin derecesi olan yok birinin azmi de 18 di sanırsam konuyu tartışmaya gerek yok yeni bir database update buldum onunla italya seruvenine başlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

99 dan beri CM-FM oynuyorsam şayet bu oyuncu bana biraz edit geldi..En basiti 5-6 ay sakat olan bir oyuncunun tüm özellikleri düşüş gösterirken bu oyuncu tam aksine uçuyor..Üstelik 117 Ca ile teknik özellikleri coşmuş vay be

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    99 dan beri CM-FM oynuyorsam şayet bu oyuncu bana biraz edit geldi..En basiti 5-6 ay sakat olan bir oyuncunun tüm özellikleri düşüş gösterirken bu oyuncu tam aksine uçuyor..Üstelik 117 Ca ile teknik özellikleri coşmuş vay be
    yeni sakatlandı zaten sakatlık tarihi yazmıyor dimi orda. maçtan hemen sonra çektim resmi zaten iyileştirme nedenimde bu özellikle fiziksel özelliklerinin aşırı düşeceğini bilmem.

Hile yapacaksan ya tam yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın. Oyunda gerçekçilik istiyorsan zora düştüğünde hile yapmayacaksın. Bak Milan Baros'a adam kronik sakat... Hagi editöre girip sakatlık eğilimini azaltabiliyor mu? Hayır. O zaman hile yapmanın da bir anlamı yok. Ha yapmak istiyorsan 1 saatini ayır tüm oyuncuları mükemmel yap elinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olur. Eğer bir oyunumda tek bir kez bile hile yapmışsam o oyunun hiç bir özelliği kalmaz benim için. Sonuçta gerçekçilik aradığımız için tonla eleştiri yapıyoruz oyuna. Eğer zora düştüğümüzde hile yaparsak oyunu oynamanın bir anlamı yok. Ama oyunda takımını kolay yolla dünyanın en iyisi yapmak istiyorsan dediğim gibi tüm oyuncularının özelliklerini yükselt kolay yoldan hallet.

Quote Originally Posted by Stormlord View Post
    Hile yapacaksan ya tam yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın. Oyunda gerçekçilik istiyorsan zora düştüğünde hile yapmayacaksın. Bak Milan Baros'a adam kronik sakat... Hagi editöre girip sakatlık eğilimini azaltabiliyor mu? Hayır. O zaman hile yapmanın da bir anlamı yok. Ha yapmak istiyorsan 1 saatini ayır tüm oyuncuları mükemmel yap elinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olur. Eğer bir oyunumda tek bir kez bile hile yapmışsam o oyunun hiç bir özelliği kalmaz benim için. Sonuçta gerçekçilik aradığımız için tonla eleştiri yapıyoruz oyuna. Eğer zora düştüğümüzde hile yaparsak oyunu oynamanın bir anlamı yok. Ama oyunda takımını kolay yolla dünyanın en iyisi yapmak istiyorsan dediğim gibi tüm oyuncularının özelliklerini yükselt kolay yoldan hallet.
    zor bir durumda değildim. Düşüncelerimiz çok farklı. Elimde zaten stabil 4 tane oynatabileceğim forvetim mevcut Nihat Bobo Almeida Bu adam. bu giderse 3 tane kalır ve ben hiçbirşeyde zora girmem. Sadece bu kadar iyi bir adamın özelliklerinde düşüşü göze almak istemedim. Olay bu. Ona kalırsa gerçekte bacağı kırılan bir oyuncu eski performansına dönebiliyor yarım sezonda fakat oyunda en az 1 sezonda güç özelliklerini anca toparlayabilirsinki diğer özellikleride toplaman farklı 1 sene daha demek olur..

Ya ben zaten oyun çok gerçekçi gerek yok demiyorum. Oyunda insanı gıcık edecek bir çok mantıksızlık var ama hile yaptığın zaman o mantıksızlıklar düzelmiyor sadece daha rahat oynamış oluyorsun. Oyun kolay olduktan sonra, bir çaba sarfetmedikten sonra bir anlamı yok oyunun, bunu demeye çalıştım.

Quote Originally Posted by Stormlord View Post
    Ya ben zaten oyun çok gerçekçi gerek yok demiyorum. Oyunda insanı gıcık edecek bir çok mantıksızlık var ama hile yaptığın zaman o mantıksızlıklar düzelmiyor sadece daha rahat oynamış oluyorsun. Oyun kolay olduktan sonra, bir çaba sarfetmedikten sonra bir anlamı yok oyunun, bunu demeye çalıştım.
    Valla FM 10 bana göre daha iyiydi 11 de birşeyler farklı gibi 2. sezonun ortalarında bilemedin 3. sezon başında sıkılıyorum hep ve kapatıyorum hangi takımı alırsam alayım hedeflerim bile olsa sıkıyor belirli bir süre sonra. Nedenini bilmiyorum ama 10 da böyle bir şey olmuyordu bana..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri