Şimdi şöyle bi durum var. Tabiki Emrenin maçta yaptığı hareket doğru değildi onu savunan yok burda zaten . Burda anlatılmak istenen ona karşı yapılan bazı gereksiz sallamalar. Tamam Emre agresif hatta çok agresif ama ona yapılanlar çok göz ardı ediliyor. Herkes elini vicdanına koysun azıcık herkes haklıda bir Emre haksız. Sebebsiz yere bağırıyor çağırıyor hakaretler savuruyor.

Emrenin yaptıklarına terbiyesizlik diyenler hiç mi hayran olduğunuz bir futbolcu böyle aşırı hareketler yapmadı. Bi Nouma Beşiktaşlı taraftarlar için idoldür bir kahramandır ama bu zamanında yaptığı terbiyesizliklerin üstüne örter dimi. Tamam onu geçtim koskosca Rijkaard'ın Völler di yanılmıyosam ona tükürmesi yada Cantona'nın taraftara tekmesi falanda filan bir sürü örnek verilebilir. Yanlış anlaşılmasın bunlar futbolun içinde olan şeylerse bende bi kaç örnek verdik sadece. Bunların bir çoğunu biliyordunuz zaten ben tekrar dile getirdim. Şimdi soruyorum hangisi gözünüzde değerini yitirdi ? Hiç biri değil mi ? O yüzden Emreyi öyle kolay değil silip atmamız.

Orda saydığım isimlerle bi alıp veremediğim yok sadece bu duruma birer örnek olsun diye söyledim amacım gönderme yapmak değil.Benim bu anlattıklarımda yanlış anlaşılmasın. Ama en azından yanlış anlaşılmadan korkuyorum o yüzden o cümleyi kurdum. Öyle sırf taraftarlık olsun diye değil burda yazdıklarım. Bir Bursasporlu kolay çizer üstünü belki ama bizim için öyle değil. Bursalı Secanlar, Volkanlar sütten çıkmış ak kaşıktır onlar olsaydı acaba böyle bir çırpıda çizilirmiydi isimleri bilemiyorum...