oyun içinde work ball into box'ı seçer misin? pozisyonları uzaktan saçma saçma şutlarla harcıyorlarsa bütün takımın long shoot'larını 0'a çek oyuncu kısmından.
oyun içinde work ball into box'ı seçer misin? pozisyonları uzaktan saçma saçma şutlarla harcıyorlarsa bütün takımın long shoot'larını 0'a çek oyuncu kısmından.
bu dediğim şeye ek olarak crossing'i 0 yaptım ve through ball'u en yükseğe çektim 4-2-3-1 taktiğiyle çok sağlam off the ball'u olan bir poacher ile ligde gelene 3-4 salladım. 2 turnuva önce o taktiği uyguladıgım liege takımıyla kısmen başarı sağladım denebilir. pozisyon bulmakta denemeden yargılamamanı öneririm. topa iyi kafa vuran bir forvetle ya da çok iyi dokunuşları olan bir forvetle drill-float crossing'e göre rahat rahat goller atılabilir. he eğer hala soru işaretleri varsa kafanda hamachiden maç yaparak gösterebilirim.
dediğini anladım.dediğin gibi daha önce denemiştim ama takım yetersizdi sanırım.Yeni Malatyaspor ile denemiştim.forvet oyuncum çok iyi değildi.Finising 11 headingi 12ydi.<sanırım ondan kaynaklandı pozisyon bulamamam.Senin dediğin gibi oynamak için kaliteli topçuları olan takımları yönetmek lazım.Aksi taktirde işe yaramıyor