Joakim Noah Yakında Oynayabilecek
Chicago Bulls’un savaşçı uzunu Joakim Noah,23 Şubat günü oynanacak olan Toronto Raptors maçında sahada olmayı planlıyor.
Eliyle ilgili sıkıntıları her geçen gün azalan genç uzunu tekrar basketbol oynama heyecanı sardı. Son durumuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Noah, “Çok heyecanlandım. Antrenman yapabiliyorum. Biraz şut atabiliyorum.” dedi. Noah’ın koçu Tom Thibodeau ise yıldız oyuncusunun rehabilitasyon çalışmalarındaki istediğini överken, harika bir iş yaptığını söyledi.
Joakim Noah, 16 Aralık gününden beri takımının maçlarında forma giyemezken, bu sene şuana kadar sadece 24 maçta forma giyebildi.
basketbolseverler
Nash'in Menajeri Yaz Takasına Konsantre
Phoenix Suns ve takımın yıldızı Steve Nash, bu sezonki son takas tarihine kadar iki kez MVP seçilmiş süper oyun kurucunun hiçbir şekilde başka takıma gönderilmeyeceği konusunda birbirine uyan açıklamalar yaptılar.
NBA kamuoyunda Nash'in emekli olmadan şampiyon olabilecek bir takıma takas edilmesinin hem Suns açısından, hem de Nash açısından hayırlı olacağı konuşuluyordu. Ancak Nash'in menajeri Bill Duffy bu sezon için bu sözler geçerli olsa da, bu yaz oyuncusuna en uygun takımı bulmak ve aynı zamanda da Suns'ın bu işten karlı çıkmasını sağlamak için kolları sıvadığını açıkladı. Duffy, ESPN'e yaptığı açıklamada "Suns takımının yüzü şüphesiz ki Steve. Ancak bu aşamada geleceği düşünmek zorundayız. Hem Steve için hem de Suns için. Takımın geleceği yönelik yatırımlar yapmasını saygıyla karşılıyoruz. Ama onlarında Steve'den iddiası olmayan bir takımda son yıllarını geçirmesini beklemek yanlış olur. Bu açıdan bu yaz bana çok iş düşüyor. Steve için elimden geleni yapacağım." dedi.
basketbolseverler