Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

3 30.00%
  • Berabere

4 40.00%
  • Bursaspor

3 30.00%
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Bursaspor [21.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Ezdiniz ya bir git allah aşkına ezmişlermişte. Maçı nasıl izlediysen artık bilmiyorum. Net golleri kaçıran taraf bizdik. Önemli Pozisyonlar yakaladık. Çok iyi takım savunması yaptık. Siz 2 ileri 1 geri pas yapmaktan başka birşey yapmadınız. Hakem sayesindede aldınız 1 puanı. Penaltıyıda yorumlasana mağdem ona neden değinmiyorsun biliyosun çünkü penaltı olmadığını o yüzden.
    Önce bir sakin ol. Pozisyonu şimdi izledim şimdiki yorumumu tekrar oku. Ve tarafsız olan herkese sor bakalım kim daha iyi oynamış. Fanatik olucam diye gerçekleri görmemezlikten gelmeye gerek yok. Bursaspor'un attığı gol Sezgin'in hediyesi. Onun dışında Bursaspor'un son 10 dakikaya kadar adam gibi pozisyonu yok. Yanlışsam söyle...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Önce bir sakin ol. Pozisyonu şimdi izledim şimdiki yorumumu tekrar oku. Ve tarafsız olan herkese sor bakalım kim daha iyi oynamış. Fanatik olucam diye gerçekleri görmemezlikten gelmeye gerek yok. Bursaspor'un attığı gol Sezgin'in hediyesi. Onun dışında Bursaspor'un son 10 dakikaya kadar adam gibi pozisyonu yok. Yanlışsam söyle...
    Bu hakem kararları insanda sakinlik fln bırakmıyor. Şimdi mesajı düzeltmişsin penaltı kararına değinmeden güzel oynadık ezdik fln diyince kendimden geçtim. Kusura Bakma.

Mesaj Yetkileri