1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Olayın perde arkası denilmiş ama yine tam bir açıklama getirilmemiş. Yani burdan çıkarılacak tek şey İbo'nun durup dururken Toroman'a yumruk attığı sonucu çıkarılıyor. Çok ilginç gerçekten.
    Hangi eliyle vurmuş , Toraman'ın neresine gelmiş onu mu merak ediyorsun? Neyine açıklama getirilmemiş , Üzülmez'in sinirden kendini kaybetmesi ve sonucunda yaşananlar işte yeterince açık değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ankaragücü maçının devre arasında yaptıklarından ötürü sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez saat 15.00'te düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Lig TV'ye konuştu. Tecrübeli futbolcu "Futbolu bırakmayı düşünmüyorum, arkamdan çok ağlayacaklar" dedi.

Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmeyi Lig TV muhabiri Atakan Kurt'a aktaran İbrahim Üzülmez, Başkan'dan ricasını ve Başkan'ın cevabını anlattı. Yıldırım Demirören'e "2 ayda daha dayan, futbolu bırakıyım" dediğini ifade eden Üzülmez, Demirören'in kendisine "Bu işin altından kalkamam dönüşü yok" dediğini belirtti.

İbrahim Üzülmez ayrıca soyunma odasında kavga ettiği İbrahim Toraman'ı da suçlayarak "İbrahim Toraman'ın bana küfür ettiğini herkes duydu. Neden hep İbrahim Toraman; bunu herkesin düşünmesini istiyorum." diye konuştu.

Bu arada saat 15.00'deki basın toplantısında Yıldırım Demirören'in İbrahim Üzülmez'in yanında olacağı ve koluna son kez kaptanlık pazubandını takarak vedalaşacağı öğrenildi.

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hangi eliyle vurmuş , Toraman'ın neresine gelmiş onu mu merak ediyorsun? Neyine açıklama getirilmemiş , Üzülmez'in sinirden kendini kaybetmesi ve sonucunda yaşananlar işte yeterince açık değil mi?
    Aynı dili konuşmuyoruz heralde ondandır. Demek istediğimi anla ondan sonra konuş. Benim demek istediğim orda diyorki soyunma odasına geldi Toromana vurdu. Eee vurduda niye vurdu ama hiç bir sebep olmadan mı vurdu onu kastetmiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aynı dili konuşmuyoruz heralde ondandır. Demek istediğimi anla ondan sonra konuş. Benim demek istediğim orda diyorki soyunma odasına geldi Toromana vurdu. Eee vurduda niye vurdu ama hiç bir sebep olmadan mı vurdu onu kastetmiştim.
    Toraman kendisine küfretti diye vurmuş.Fakat herkes Toraman'ın İbrahim Üzülmez'e direk küfür ettiğini görmediğini söylemiş.Toraman yenilen gole küfretmiş.Açıkcası Toraman o yumruğu yedikten sonra karşılık vermemiş olması ilgincime gitti.Terlik olayından sonra akıllanmış diyeceğim çok samimi gelmiyor bana doğrusu.Küfür olayına da %100 doğrudur gözüyle bakamıyorum valla.Olan oldu ancak.Doğruyu bir tek Allah ile olayın muhattapları bilir.Ancak kaptanın yuvaya böyle veda etmesi hiç hoş olmadı gerçekten.

▒▓█▀▄▀▄▀▄ FORZA BEŞİKTAŞ ▄▀▄▀▄▀█▓▒
    Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Mayıs.2011 at 17:10
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Toraman kendisine küfretti diye vurmuş.Fakat herkes Toraman'ın İbrahim Üzülmez'e direk küfür ettiğini görmediğini söylemiş.Toraman yenilen gole küfretmiş.Açıkcası Toraman o yumruğu yedikten sonra karşılık vermemiş olması ilgincime gitti.Terlik olayından sonra akıllanmış diyeceğim çok samimi gelmiyor bana doğrusu.Küfür olayına da %100 doğrudur gözüyle bakamıyorum valla.Olan oldu ancak.Doğruyu bir tek Allah ile olayın muhattapları bilir.Ancak kaptanın yuvaya böyle veda etmesi hiç hoş olmadı gerçekten.

İşte bende onu demeye çalışıyordum ama arkadaş anlamamış olacak ki öyle hesap sorar gibi yazdı. Neyse önemli değil.

Yani İbrahim Üzülmezin hayranı değilim belki ama söz konusu bir takım kaptanı. Sanmıyorum böyle gereksiz yere o kadar adam içinden tutupta Toromana vursun. Dediğin gibi Toromanında karşılık vermemesi ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte bende onu demeye çalışıyordum ama arkadaş anlamamış olacak ki öyle hesap sorar gibi yazdı. Neyse önemli değil.

Yani İbrahim Üzülmezin hayranı değilim belki ama söz konusu bir takım kaptanı. Sanmıyorum böyle gereksiz yere o kadar adam içinden tutupta Toromana vursun. Dediğin gibi Toromanında karşılık vermemesi ilginç.
    Yazımın neresinden hesap sorduğumu çıkardın anlamadım canım kardeşim.

Bugün gerçekleşen basın toplantısında Yıldırım Demirören 'İbrahim Toraman'ın maç içinde ettiği bir hakareti kendi üzerine alınması üzerine böyle bir davranışta bulundu Üzülmez' demiş. Öyle veya böyle bir anlık fevri hareketinin kurbanı oldu Üzülmez. Ama O'na böyle ayrılmak yakışmayacağı gibi böyle bir olaya karışmak da yakışmazdı.

Ayrıca Başkan'ın toplantıda sarfettiği önemli sözler var. Beşiktaş'ta disiplin anlayışı ve vizyon değişti artık. Benim de olaydan sonraki ilk yazımda yazdığım gibi Beşiktaş camiasının adı artık hiç bir şekilde olumsuz olaylarda geçmemeli , geçmeyecek. Üzülmez hakkında alınan karar da bu vizyona sahip olmanın sonucudur.

Mesaj Yetkileri