Ankaragücü maçının devre arasında yaptıklarından ötürü sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez saat 15.00'te düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Lig TV'ye konuştu. Tecrübeli futbolcu "Futbolu bırakmayı düşünmüyorum, arkamdan çok ağlayacaklar" dedi.
Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmeyi Lig TV muhabiri Atakan Kurt'a aktaran İbrahim Üzülmez, Başkan'dan ricasını ve Başkan'ın cevabını anlattı. Yıldırım Demirören'e "2 ayda daha dayan, futbolu bırakıyım" dediğini ifade eden Üzülmez, Demirören'in kendisine "Bu işin altından kalkamam dönüşü yok" dediğini belirtti.
İbrahim Üzülmez ayrıca soyunma odasında kavga ettiği İbrahim Toraman'ı da suçlayarak "İbrahim Toraman'ın bana küfür ettiğini herkes duydu. Neden hep İbrahim Toraman; bunu herkesin düşünmesini istiyorum." diye konuştu.
Bu arada saat 15.00'deki basın toplantısında Yıldırım Demirören'in İbrahim Üzülmez'in yanında olacağı ve koluna son kez kaptanlık pazubandını takarak vedalaşacağı öğrenildi.
Ligtv
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Toraman kendisine küfretti diye vurmuş.Fakat herkes Toraman'ın İbrahim Üzülmez'e direk küfür ettiğini görmediğini söylemiş.Toraman yenilen gole küfretmiş.Açıkcası Toraman o yumruğu yedikten sonra karşılık vermemiş olması ilgincime gitti.Terlik olayından sonra akıllanmış diyeceğim çok samimi gelmiyor bana doğrusu.Küfür olayına da %100 doğrudur gözüyle bakamıyorum valla.Olan oldu ancak.Doğruyu bir tek Allah ile olayın muhattapları bilir.Ancak kaptanın yuvaya böyle veda etmesi hiç hoş olmadı gerçekten.
▒▓█▀▄▀▄▀▄ FORZA BEŞİKTAŞ ▄▀▄▀▄▀█▓▒
Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Mayıs.2011 at 17:10
So what?
Saike
İşte bende onu demeye çalışıyordum ama arkadaş anlamamış olacak ki öyle hesap sorar gibi yazdı. Neyse önemli değil.
Yani İbrahim Üzülmezin hayranı değilim belki ama söz konusu bir takım kaptanı. Sanmıyorum böyle gereksiz yere o kadar adam içinden tutupta Toromana vursun. Dediğin gibi Toromanında karşılık vermemesi ilginç.
Yazımın neresinden hesap sorduğumu çıkardın anlamadım canım kardeşim.
Bugün gerçekleşen basın toplantısında Yıldırım Demirören 'İbrahim Toraman'ın maç içinde ettiği bir hakareti kendi üzerine alınması üzerine böyle bir davranışta bulundu Üzülmez' demiş. Öyle veya böyle bir anlık fevri hareketinin kurbanı oldu Üzülmez. Ama O'na böyle ayrılmak yakışmayacağı gibi böyle bir olaya karışmak da yakışmazdı.
Ayrıca Başkan'ın toplantıda sarfettiği önemli sözler var. Beşiktaş'ta disiplin anlayışı ve vizyon değişti artık. Benim de olaydan sonraki ilk yazımda yazdığım gibi Beşiktaş camiasının adı artık hiç bir şekilde olumsuz olaylarda geçmemeli , geçmeyecek. Üzülmez hakkında alınan karar da bu vizyona sahip olmanın sonucudur.